No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Vibratori

Informatīvais biļetens

ASSQUAKE - Elastīgs anālais vibrators (liels)

Jauns
  • ASSQUAKE - Elastīgs anālais vibrators (liels)

Ja jums jau ir pieredze ar anālo stimulāciju un vēlaties vēl intensīvāku baudu, MEO® anālais vibrators ASSQUAKE ir lieliska izvēle. Šī palielinātā versija ir īpaši izstrādāta tiem, kas vēlas iekļūt dziļāk anālajā atverē un paplašināt baudas robežas.

Vairāk informācijas

3646/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ja jums jau ir pieredze ar anālo stimulāciju un vēlaties vēl intensīvāku baudu, MEO® anālais vibrators ASSQUAKE ir lieliska izvēle. Šī palielinātā versija ir īpaši izstrādāta tiem, kas vēlas iekļūt dziļāk anālajā atverē un paplašināt baudas robežas. Tomēr mēs piedāvājam arī mazāku versiju, kas ir ideāli piemērota iesācējiem vai tiem, kuri dod priekšroku maigākai stimulācijai.

    Anālajam vibratoram ASSQUAKE ir raksturīgs izturīgs, bet elastīgs dizains. Tam ir 10 dažāda stipruma vibrācijas režīmi, kas ļauj to lieliski pielāgot savām individuālajām vēlmēm. Anālais vibrators ir elastīgs un pielāgojas ķermeņa iekšējai anatomijai un kustībām, nodrošinot intensīvu stimulāciju jūsu iecienītākajās vietās.

    Ar MEO® anālo vibratoru ASSQUAKE jūs varat sasniegt jaunas anālās stimulācijas virsotnes, kas ir ideāli pielāgotas jūsu vēlmēm un vēlmēm:

    Anālais vibrators ASSQUAKE pārsteidz ar inovatīvu dizainu, kas nodrošina elastību visos virzienos. Tas nozīmē, ka anālais vibrators nevainojami pielāgojas jūsu kustībām un anālā kanāla unikālajām kontūrām, lai nodrošinātu visaptverošu un mērķtiecīgu stimulāciju. Šī elastība ļauj vibratoram darboties dažādos virzienos, lai sasniegtu dažādas erogēnās zonas. Šī ideālā elastības un spēcīgās vibrācijas kombinācija padara ASSQUAKE par neaizstājamu rotaļlietu ikvienam, kurš vēlas izbaudīt spēcīgu anālo stimulāciju.

    Anatomiski veidotā pamatne ļauj lieliski manevrēt ar anālo vibratoru ASSQUAKE. Rotējošais stimulators nodrošina, ka katra lietošana ir atklājumu ceļojums anālās ekstāzes pasaulē. Smalkais, bet elastīgais vibratora kāts aicina izpētīt visas anālās erogēnās zonas. Pateicoties tā ūdensnecaurlaidīgajām īpašībām, vibratoru var izbaudīt arī mitrā vidē.

    . Anālais vibrators ASSQUAKE ir uzlādējams ar USB, un tam ir pievienots uzlādes kabelis, kas ļauj to ātri uzlādēt tikai 90 minūšu laikā, nodrošinot līdz pat 110 minūtēm ilgu nepārtrauktu anālo baudu. Īpaša iezīme ir modernā atmiņas mikroshēma, kas saglabā jūsu iecienītākos iestatījumus un tos nekavējoties atsauc nākamreiz, kad ieslēgsiet anālo vibratoru.

    Pareizs lubrikants un padomi anālā vibratora tīrīšanai:

    Lai gūtu maksimālu baudījumu ar ASSQUAKE ilgo anālo vibratoru, mēs iesakām izmantot tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Tie ir īpaši izstrādāti, lai aizsargātu vibratora silikona virsmu un vienlaikus nodrošinātu maigu un netraucētu lietošanu. Izvairieties no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt anālā vibratora materiālu. Pēc katras lietošanas reizes ir svarīgi rūpīgi notīrīt vibratoru, lai saglabātu tā kvalitāti un higiēnu. Mēs iesakām to noskalot ar siltu ūdeni un maigām ziepēm un pēc tam izmantot mūsu īpašo tīrīšanas aerosolu VERYCLEAN. VERYCLEAN nodrošina rūpīgu tīrīšanu un dezinfekciju, lai jūsu ASSQUAKE anālais vibrators vienmēr būtu gatavs nākamajam piedzīvojumam.

    Vairāk informācijas:

    • ASSQUAKE - garais anālais vibrators
    • Ūdensizturīgs daudzpusīgai izklaidei
    • Barošanas avots: Uzlādējams, izmantojot USB (kabelis iekļauts komplektā)
    • Materiāls: ādai draudzīgs silikons un ABS
    • Izmēri: Garums 12,75 cm, diametrs 2,5 cm
    • Darbības laiks: līdz 110 minūtēm
    • Ātrās uzlādes funkcija: pilnībā uzlādēts tikai 90 minūtēs
    • 10 daudzveidīgi vibrācijas režīmi pielāgotai baudai
    • Aquameo un MEO ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.
    • Calexoticsamerikas uzņēmums Aquameo, kas dibināts pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados, seksa rotaļlietu nozarē ir pazīstams ar inovatīviem un augstas kvalitātes izstrādājumiem. Īpaši ievērības cienīgi ir masturbatori, kuru klāsts ir no vienkāršiem manuāliem modeļiem līdz elektroniski vadāmiem augsto tehnoloģiju modeļiem un kurus raksturo reālistiski materiāli un interaktīvas funkcijas. Līdzīgi kā Calexotics vācijas uzņēmums MEO arī ir pazīstams ar augstas kvalitātes seksa rotaļlietu un BDSM produktu daudzveidību. Abus uzņēmumus raksturo inovācijas, kvalitāte un orientācija uz klientu. Calexotics vācu uzņēmums MEO un vācu uzņēmums MEO lielu uzsvaru liek uz drošu, uzticamu un augstas kvalitātes produktu piedāvājumu, kas apmierina visdažādākās seksuālās vēlmes un intereses. Lai gan Calexotics un MEO atrodas dažādās vietās, tos vieno kopīga filozofija - inovācijas, kvalitāte un centieni panākt klientu apmierinātību.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Eccezionale

    Prodotto eccezionale, materiali fantastici e funzionamento impeccabile. Già provato e le sensazioni sono indescivibili, la lunghezza inseribile è perfetta per un primo approccio ma già adesso ne vorrei uno di dimensioni maggiori :-)

      Uzrakstiet savu pārskatu

      ASSQUAKE - Elastīgs anālais vibrators (liels)

      ASSQUAKE - Elastīgs anālais vibrators (liels)

      Ja jums jau ir pieredze ar anālo stimulāciju un vēlaties vēl intensīvāku baudu, MEO® anālais vibrators ASSQUAKE ir lieliska izvēle. Šī palielinātā versija ir īpaši izstrādāta tiem, kas vēlas iekļūt dziļāk anālajā atverē un paplašināt baudas robežas.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: