No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Fisting gēls

Informatīvais biļetens

Fisting gēls 

Vai jums patīk, kad sekss kļūst intensīvāks? Ar visu roku, ar visu dūri vai pat ar diviem dūrieniem? Nekādu problēmu! Jūs atradīsiet īsto fistingam paredzēto lubrikantu MEO.

12
par lapu
Rādīt 13 - 20 no 20 vienībām
Rādīt 13 - 20 no 20 vienībām

fisting Želeja

 

Laipni lūdzam MEO veikalā, kas ir jūsu augstākās kvalitātes preču piegādātājs fisting Gēls un lubrikanti. MEO mēs zinām, cik svarīgs ir pareizs lubrikants, lai erotiskā pieredze būtu pilnvērtīga un droša. fisting Želeja un personīgais lubrikants ir neaizstājami palīglīdzekļi, kas var palīdzēt padarīt jūsu intīmākos mirkļus vēl intensīvākus un sniedzošākus. Tie nodrošina nepieciešamo lubrikāciju, lai nodrošinātu vienmērīgu iekļūšanu un īstenotu jūsu seksuālās fantāzijas.

 

Kas ir fisting?

 

fistingfistings, pazīstams arī kā fist fucking, ir seksuāla prakse, kuras laikā plauksta vai dūriens tiek ievietots makstī vai anālajā atverē. Tas parasti prasa zināmu praksi un sagatavošanos, bet ar pareizu lubrikantu un pacietību var radīt intensīvu seksuālo apmierinājumu. Iesācējiem MEO piedāvā dažādus lubrikantus un palīglīdzekļus, kas atvieglo uzsākšanu un padara to par drošu un patīkamu pieredzi fisting un padara to par drošu un patīkamu pieredzi.

 

Kāpēc fistinga gēls un personīgais lubrikants ir svarīgi

 

Fistinga seansiem ir nepieciešams labs fistingam paredzēts fistinga gels vai lubrikants. Tas samazina berzi un padara iekļūšanu vieglāku un drošāku. Īpaši tad, ja fisting ir svarīgi izvēlēties piemērotu lubrikantu: Fistinga lubrikantiem parasti ir biezāka konsistence nekā parastajiem lubrikantiem, tāpēc tie nodrošina ilgāku lubrikācijas baudu. Tie atvieglo fistusa ievietošanu un nodrošina patīkamu sajūtu.

 

Fistinga gēlu un lubrikantu priekšrocības

 

Labi fistingam paredzēti lubrikanti sniedz daudzas priekšrocības. Tie ir īpaši ekonomiski, un to īpašais sastāvs nodrošina optimālu eļļošanu. Tie ir arī ādai draudzīgi un rūpējas par jutīgu ādu intīmajā zonā. Daudzi no mūsu fisting Gēlu sastāvā ir arī mitrinošas piedevas, kas uztur ādu elastīgu un novērš plaisas. Vēl viena priekšrocība: lielākā daļa mūsu fisting Gēli ir saderīgi ar prezervatīviem, un tos var izmantot arī ar lateksa izstrādājumiem bez bažām.

 

MEO fisting Gēlu klāsts

 

MEO piedāvā plašu fisting gēlu klāstu. Mūsu produkti ir īpaši pielāgoti fisting mīlētāju vajadzībām un garantē intensīvu baudu. Absolūti izcils mūsu klāsta produkts ir PLOW GLOW - fluorescējošs gels fisting Želeja. Tā ideālā viskozitāte nodrošina nevainojamu, ērtu iekļūšanu, savukārt fluorescējošā īpašība nodrošina spilgtu, vizuālu stimulāciju. No relaksējošām visa ķermeņa masāžām līdz mežonīgām seksa sesijām dušā - PLOW GLOW fisting Gel piedāvā neierobežotas iespējas!


Visiem, kas vēlas iztikt bez aromatizētiem lubrikantiem Slam Dunk - Bez aromāta - fisting Želeja ir ideāls risinājums. Šim personīgajam lubrikantam bez smaržvielām piemīt visas izcilās oriģinālā lubrikanta īpašības, taču bez īpašā aromāta, tāpēc tas ir ideāli piemērots ikvienam, kas vienkārši meklē tīru slīdēšanas baudu.

 

Mūsu sortimentā atradīsiet daudz dažādu fistingam paredzētu lubrikantu, piemēram J-JELLY Fisting lubrikants. Tas ir izcils lubrikants neparastai fistingam fisting vai spēlējoties ar lielām seksa rotaļlietām. Vai FFäusten - fisting Lubrikants uz pulvera bāzes, ko pēc vēlēšanās varat sajaukt ar ūdeni un vienmēr iegūt ideālu konsistenci. Ar vienu kārbu pietiek 20 litriem vislabākā lubrikanta. Ideāli piemērots ilgstošām fistinga sesijām vai hardcore rotaļām.

 

Fistinga lubrikants LETS F*CK ULTIMATE un LETS FCK HOT arī nodrošina ļoti intensīvu pieredzi. Kamēr LETS FCK ULTIMATE gēlam piemīt relaksējoša iedarbība, tādējādi nodrošinot maksimālu iekļūšanu, LETS FCK HOT gēls jūs lutina ar aizraujošu sildošu efektu, kas lēnām palielinās. Abi želejas ir ideāli piemērotas ilgstošām fisting sesijām un ievērojami palielina baudu.

 

J-JELLY fisting Lubrikants: J-JELLY fisting Lubrikants: Lubrikants gels ir izcils lubrikants ekstrēmiem seksuāliem piedzīvojumiem. Šis lietošanai gatavais lubrikants, kura pamatā ir pārbaudītā J-Lube pulvera formula, piedāvā visu nepieciešamo, lai paplašinātu fiziskās robežas. Tas ir ideāli piemērots intensīvām seksuālām praksēm, piemēram, vaginālam vai anālam dzimumaktu fisting un kā lubrikants, kad izmantojat seksa ierīces.

 

Deep fisting Želeja LE FIST: ar Deep fisting Gel no LE FIST ekstrēmākās anālās fantāzijas vairs nav tabu. Šis revolucionārais dziļā fista lubrikants ļauj dziļi fistingdubultā fistingcieto anālo seksu un anālo izstiepšanu. Augstas kvalitātes gēls ļauj no jauna atklāt un variēt anālo mīlestību atkal un atkal, vienatnē vai ar partneri.

 

Boy Butter Oriģinālais fisting Krēms: īpaši īpaši intensīvai praksei, piem fisting šis krēms ir augstākās klases pavadonis un nodrošina patīkamu slīdēšanu un intensīvu baudu.

 

BUTTR - fisting Sviests: ar BUTTR jūs gaida elpu aizraujoša fisting pieredze fisting Sviests. Papildus uzticībai un laikam ir nepieciešams arī pareizais fistingam paredzētais lubrikants - mūsu populārais BUTTR fisting Sviests. Šis perfektais lubrikants ir vienkārši neaizstājams, lai varētu relaksēti izbaudīt pilnīgu izstiepšanos un dziļu iekļūšanu ar roku vai dūri.

 

BUTTR - fisting Krēms: BUTTR fisting Krēmu var lietot gan anāli, gan vagināli. Tas ir piemērots arī lietošanai ar cimdiem un seksa rotaļlietām. Īpaši, ja dodat priekšroku cietākam seksam, BUTTR fisting Krēms viegli piepildīs jūsu mežonīgākās fantāzijas.

 

BUTTR - GEL fisting Želeja: Lai fisting sesijas laikā viss noritētu gludi, BUTTR fisting Gel ir īstais lubrikants. Relaksējošais efekts ļauj anam vai vagīnai perfekti izstiepties. Tā kā tas ir uz ūdens bāzes, to bez problēmām var izmantot arī ar seksa rotaļlietām un prezervatīviem.

 

Crisco™ - anālais sviests fistingam: Crisco™ ir augu tauki no Amerikas, ko izmanto kā lubrikantu starptautiskajā fisting un BDSM scēnā, pateicoties tā lieliskajām lubrikanta īpašībām. Tas ir ideāli piemērots fistingpārmērīgai masturbācijai un, protams, arī edging.

 

Pastāv arī īpaši fistingam paredzēti gēli, kas satur vietējo anestēzijas līdzekli. Šādi lubrikanti var būt īpaši noderīgi iesācējiem, jo tie nodrošina komfortu un atvieglo ievadīšanu. Tie ir bagātināti ar tādām sastāvdaļām kā lidokaīns vai benzokaīns, kas uz laiku samazina apstrādāto ādas zonu jutīgumu. Tas var mazināt sāpīgo sajūtu ievilkšanas laikā fisting samazinās, kas savukārt ļauj veikt maigāku un vieglāku iekļūšanu.

 

Neraugoties uz to anestezējošo iedarbību, šie fisting Gēli nemazina seksuālo baudu. Tie palīdz mazināt iespējamās sāpes, nemazinot juteklisko pieredzi. Tas padara tos par lielisku izvēli iesācējiem, kuri vēlas lēnām aklimatizēt savu ķermeni pie sajūtām, kas saistītas ar.. fisting pierast pie sajūtām.

 

Tomēr jāatzīmē, ka, pat izmantojot fistingam paredzētos gelus ar anestēzijas īpašībām, ļoti svarīga ir rūpīga sagatavošanās un detalizēta komunikācija ar partneri. Šie fisting Gēli nav paredzēti sāpju nomākšanai, bet gan lai padarītu pieredzi patīkamāku.

 

Neatkarīgi no tā, vai esat fisting to izmēģināt pirmo reizi, vai arī jums jau ir pieredze šajā jomā, mūsu fisting želejas ar anestēzijas piedevām piedāvā kvalitāti un atbalstu, lai padarītu jūsu intīmos mirkļus pēc iespējas apmierinošākus.

 

Mūsu klāstā atradīsiet vēl vairāk fisting Želejas un atbilstošus fisting piederumus, piemēram, fisting cimdus vai slings. Apskatiet un atrodiet savu jauno iecienītāko produktu. Mums ir svarīgi, lai jūs atrastu personīgo lubrikantu, kas vislabāk atbilst jums un jūsu vajadzībām.

 

Padomi fistinga gela un personīgā lubrikanta lietošanai

 

Lietošana fisting Gēla un lubrikanta lietošana ir ļoti vienkārša. To uzklāj uz rokas vai dūriena un uz vietas, kurā paredzēts iekļūt. Ir svarīgi vienmēr lietot pietiekami daudz fisting Lietot pietiekami daudz želejas. Ja nepieciešams, varat atkārtoti uzklāt fisting Uzklāt želeju atkārtoti. Esiet pacietīgi un penetrējiet lēnām. Īpaši tad, kad fisting ir svarīgi nesteigties un rīkoties piesardzīgi. Un, protams: pārrunājiet savas vēlmes un robežas, lai abi partneri varētu izbaudīt šo pieredzi.

 

Drošība un veselība

 

Drošība ir fisting galvenā prioritāte. Tāpēc ieteicams valkāt cimdus. Tie var palīdzēt samazināt traumu un infekciju risku. Tāpat pārliecinieties, ka izmantojat pietiekami daudz fisting Želeju un nesteidzieties. Nerīkojieties pārāk ātri un pievērsiet uzmanību partnera reakcijai. Ja jūtat sāpes vai diskomfortu, nekavējoties pārtrauciet.

 

Atsauksmes un klientu viedokļi par mūsu fisting Gelu:

 

Mūsu klientiem patīk mūsu fisting Želejas. Šeit ir daži apmierinātu klientu izteikumi:

 

"Labākais fisting Gēls, ko jebkad esmu lietojis. Tas ilgstoši saglabājas gluds un ļauj viegli un patīkami iekļūt tūpļa iekšpusē." "Super produkts! Ļoti ekonomisks un patīkams uz ādas. Varu tikai ieteikt! "Lieliski piemērots fisting. Viegli klājas un ilgi saglabājas slidens."

 

Mēs priecājamies par pozitīvajām atsauksmēm no mūsu klientiem un pastāvīgi strādājam pie tā, lai vēl vairāk uzlabotu mūsu želejas fisting Turpināt uzlabot mūsu želejas. Mūsu mērķis ir vienmēr piedāvāt saviem klientiem vislabāko iespējamo kvalitāti.

 

Ieteikumi - fisting Želeja:

 

Apkopojot var teikt, ka labs fisting Gēls vai fisting Lubrikants ir būtisks, lai nodrošinātu pilnvērtīgu fisting Pieredzei ir būtiska. MEO fisting Gēli pārsteidz ar savu kvalitāti, izturību un saderību ar ādu, un mūsu klienti tos ir izmēģinājuši un pārbaudījuši gadiem ilgi.

 

Mēs ceram, ka esam varējuši jums palīdzēt ar savu informāciju un padomiem par tēmu fisting Un novēlam jums daudz prieka nākamajā erotiskajā piedzīvojumā ar mūsu gēlu fisting Gēlu!

 

Kontakti un klientu apkalpošana:

Ja jums ir kādi jautājumi vai pieprasījumi, lūdzu, sazinieties ar mums. Jūs varat sazināties ar mums pa e-pastu, tālruni vai izmantojot kontaktformu mūsu tīmekļa vietnē. Mūsu klientu apkalpošanas komanda ar prieku sniegs jums padomu un palīdzēs izvēlēties produktu.

Biežāk uzdotie jautājumi (FAQ)

 

J: Vai fisting ir drošs?

A: Jā, ja tas tiek darīts pareizi un uzmanīgi. Ir svarīgi izmantot pietiekamu daudzumu smērvielas un valkāt cimdus, lai samazinātu traumu risku. Ja rodas sāpes vai diskomforts, nekavējoties pārtrauciet.

 

J: Kāds ir labākais lubrikants fistingam?

A: Fistinga lubrikantiem parasti ir biezāka konsistence nekā parastajiem lubrikantiem, un tie nodrošina ilglaicīgāku eļļošanu. Kurš produkts ir vislabākais, ir ļoti individuāli un atkarīgs no personīgajām vēlmēm. Mēs parasti iesakām fisting Želejas no LETS F*CK MEO sērijas.

 

J: Cik daudz fisting Gela vai fisting Lubrikanta man vajadzētu lietot?

A: Vienmēr ir labāk izmantot nedaudz vairāk nekā pārāk maz lubrikanta. Jūs vienmēr varat pievienot vairāk fisting Gelu, ja nepieciešams.

 

J: Kas ir īpašs attiecībā uz fisting Želejas un fisting MEO lubrikantiem?

A: MEO fisting Gēli ir augstākās kvalitātes un ir īpaši izstrādāti, lai uzlabotu to kvalitāti fisting izstrādāti īpaši. Tie ir saudzīgi pret ādu, tiem piemīt optimāla eļļošanas spēja un tie ir ļoti ekonomiski.

 

J: Vai fisting Gēli ir piemēroti arī lietošanai ar prezervatīviem?

A: Daži no mūsu fistinga geliem ir saderīgi ar prezervatīviem, tāpēc tos var izmantot kopā ar lateksa izstrādājumiem bez bažām. Citi nav (lūdzu, skatiet atsevišķu produktu aprakstus mūsu katalogā).

 

J: Kāda ir atšķirība starp fistinggēlu un lubrikantu?

A: Fistinga gelam parasti ir biezāka konsistence nekā parastajiem lubrikantiem, un tas ir īpaši izstrādāts fistingam.

 

J: Kur es varu iegādāties fisting Iegādāties gēlus?

A: Jūs varat ērti pasūtīt MEO produktus mūsu tiešsaistes veikalā. Mēs piegādājam ātri un diskrēti - visā pasaulē!

 

J: Vai es varu pasūtīt no MEO arī pa tālruni?

A: Jā, aicinām zvanīt mums un veikt pasūtījumu pa tālruni. Mūsu draudzīgā klientu apkalpošanas komanda ar prieku jums palīdzēs.

 

J: Cik ātri tiks nosūtīts mans pasūtījums?

A: Mēs parasti nosūtām to pašu vai nākamajā darba dienā pēc pasūtījuma saņemšanas. Mēs sūtām visā pasaulē ar DHL vai UPS.

 

J: Kā es varu sazināties ar MEO, ja man rodas kādi jautājumi?

A: Jūs varat sazināties ar mums pa e-pastu, tālruni vai izmantojot kontaktformu mūsu tīmekļa vietnē. Mūsu klientu apkalpošanas dienests būs priecīgs jums palīdzēt!

 

Ieteikumi

 

Pēc visas detalizētās informācijas, produktu prezentācijām un klientu atsauksmēm jūs varat būt pārliecināti, ka mūsu MEO fisting Gēls un personiskais lubrikants sniedz jums atbalstu un drošību visos jūsu intīmajos un kaislīgajos mirkļos. Augstā kvalitāte, izturība un patīkamā sajūta uz ādas, ko slavē mūsu klienti, padara fistinga pieredzi par pilnīgu veiksmi. Vai PLOW GLOW - Action Lube vai Slam Dunk - Bez aromāta - fisting Gēls, katrs izstrādājums ir rūpīgi pārbaudīts un pierādīts, lai apmierinātu vai pārsniegtu jūsu vajadzības un cerības.

 

Kontakti un klientu apkalpošana

 

Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem vai nepieciešams padoms par produktu izvēli, sazinieties ar mums. Mūsu specializētā klientu apkalpošanas komanda ir pieejama pa e-pastu, tālruni vai izmantojot kontaktformu mūsu vietnē. Mēs vienmēr cenšamies pēc iespējas ātrāk un izsmeļošāk atbildēt uz jūsu jautājumiem un reaģēt uz jūsu individuālajām vēlmēm.

 

Noslēguma vārdi

 

Paldies par jūsu interesi par mūsu fisting Smērvielām un ceram, ka mūsu MEO fisting Gēls un personīgais lubrikants pavadīs jūs jūsu turpmākajos erotiskajos piedzīvojumos. Pārliecinieties par mūsu produktu kvalitāti un efektivitāti un atklājiet jaunu seksuālās baudas dimensiju. Mēs ceram kļūt par jūsu uzticamu partneri fisting būt jūsu uzticams partneris. Papildus mūsu fisting Geliem un personīgajiem lubrikantiem, mēs piedāvājam jums plašu citu preču izvēli mūsu veikalā, kas var bagātināt jūsu erotisko pieredzi. Pārlūkojiet mūsu sortimentu un atklājiet daudzveidīgās iespējas! Ļaujiet mums iedvesmot jūs sasniegt jaunas erotiskas virsotnes!

Neatkarīgi no tā, vai izstiepjas ar lielu dildo, fistinga rotaļlietām, anālajām pērlītēm, dibena spraudņiem vai veco labo anālo seksu, mūsu piedāvājumā ir tikai tie lubrikanti, kas garantēs jums pilnīgu baudu bez sāpēm. No šī brīža jūs varat baudīt maksimālu stimulāciju ar minimālu diskomfortu. Pat vissmagāko BDSM seansu laikā ir svarīgi, lai jūs neatgriezeniski nesabojātu savu jutīgāko zonu. Tāpēc visi mūsu fisting Lubrikanti un eļļojošie krēmi ir izgatavoti no labākajām sastāvdaļām, lai jūs varētu "saņemt" savus partnerus ar baudu un vieglumu. MEO personīgie lubrikanti ir īpaši maigi un ilgnoturīgi, un tie nodrošina, ka Jūsu fisting sesijas laikā viss noritēs gludi!

Kādi personīgie lubrikanti ir ieteicami fisting ieteicams?

fisting penile dzimumakts ir seksuāla darbība, kuras laikā maksts vai dūša tiek ievietota makstī vai taisnajā zarnā, un tam ir nepieciešams personīgais lubrikants, kas ir īpaši izstrādāts šāda veida seksam. Lubrikanti fisting parasti ir biezāki un ilgāk iedarbojas nekā citi lubrikanti, jo tiem jānodrošina pietiekama lubrikācija ilgākā laika periodā un dziļākas iekļūšanas gadījumā.

Daži no visbiežāk izmantotajiem lubrikantiem, kas paredzēti fisting ir šādi:

1. J-Lube: J-Lube ir pulveris, ko var sajaukt ar ūdeni, lai izveidotu biezu, slidenu lubrikantu. Tas ir ļoti populārs fisting Sabiedrībā, jo tas ir ļoti ilgi lietojams un nodrošina optimālu eļļošanu. Tomēr maisot un uzklājot to, tas var būt nedaudz netīrs.

2. Crisco: Crisco ir augu saīsinātājs, ko bieži izmanto kā lubrikantu fisting. Tas ir biezs un ilgnoturīgs un nodrošina lielu lubrikāciju seksa laikā fisting. Tomēr Crisco nav drošs lietošanai ar lateksa prezervatīviem un var traipīt tekstilmateriālus.

3. Lubrikanti uz silikona bāzes: Lubrikanti uz silikona bāzes ir piemēroti arī fisting , jo tie ir ilgnoturīgi un nodrošina lielu lubrikāciju. Tomēr tie nav droši lietošanai ar silikona seksa rotaļlietām, un tos var būt grūtāk tīrīt nekā citu veidu personīgos lubrikantus.

4. Lubrikanti uz ūdens bāzes: Lubrikantus uz ūdens bāzes var lietot fisting , bet tie nav tik ilgi lietojami kā citu veidu personīgie lubrikanti. Tomēr tie ir viegli tīrāmi un saderīgi ar lielāko daļu seksa rotaļlietu un prezervatīvu.

5. LE FIST: ar LE FIST var penetrēt bez sāpēm. LE FIST ir īpašas konsistences krēms, kas rada lielisku un ilgstošu slīdēšanas efektu. LE FIST pavedina ar zīdainu konsistenci, sastāvu bez smaržas un ārkārtīgi ilgstošu slīdēšanas sajūtu.

6. LET'S FUCK: LET'S FUCK ir eļļojošs krēms ar anestēzijas/nomierinošām īpašībām, pateicoties īpašai sastāvdaļu kombinācijai. Ideāli piemērots visa veida ekstrēmām anālās stiepšanās spēlēm vai lai sagatavotos liela dildo vai fisting.

Izvēloties fisting lubrikantu, ir svarīgi ņemt vērā tādus faktorus kā viskozitāte, lietošanas laiks un saderība ar seksa rotaļlietām un prezervatīviem, ja tādi ir. Svarīgi ir arī sazināties ar partneri un lietot pietiekami daudz lubrikanta, lai nodrošinātu drošu un patīkamu pieredzi.