No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Fisting gēls

Informatīvais biļetens

J-JELLY Lubrikants ekstrēmām seksuālām praksēm

Jauns

J-JELLY ir izcils lubrikants, kas nodrošina neparastu pieredzi ekstrēmā seksa laikā. Šis lietošanai gatavais lubrikants, kura pamatā ir izmēģināts un pārbaudīts J-Lube pulveris, piedāvā visu nepieciešamo, lai pārsniegtu savas fiziskās robežas. Ideāli piemērots tādām seksuālām praksēm kā vaginālais vai anālais sekss fisting un kā lubrikants, kad izmantojat trīcēšanas iekārtu.

Vairāk informācijas

3736/240

24,90 €

103,75 €/L

plus piegādes izmaksas

pieejams

Vairāk informācijas

J-JELLY ir izcils lubrikants, kas nodrošina neparastu pieredzi ekstrēmā seksa laikā. Šis lietošanai gatavais lubrikants, kura pamatā ir izmēģināts un pārbaudīts J-Lube pulveris, piedāvā visu nepieciešamo, lai pārsniegtu savas fiziskās robežas. Ideāli piemērots tādām seksuālām praksēm kā vaginālais vai anālais sekss fisting un kā lubrikants, kad izmantojat trīcēšanas iekārtu. J-JELLY ļauj jums atstāt ierasto un sniedz neaizmirstamus piedzīvojumus.

 

Tā konsistence ir slidena, bieza un vienlaikus neticami gluda, tāpēc tas ir ideāli piemērots lietošanai ar ļoti lieliem locekļiem J-JELLY lieliski piemērots lietošanai ar ļoti lieliem dildo vai fistingam. Neatkarīgi no tā, vai esat solo vai kā pāris - ar J-JELLY katra pieredze būs elpu aizraujoši karsta.

 

J-JELLY izcilākie mirkļi:

 

  • J-JELLY ir balstīts uz jau gatavu maisījumu J-Lube pulveri.
  • J-JELLY ir ļoti viskozs un ārkārtīgi slidens.
  • J-JELLY mazina berzi un līdz minimumam samazina traumu risku ekstremālu seksuālu prakšu laikā.
  • J-JELLY ir viegli lietojams, pateicoties praktiskajam vāciņam ar atvāžamu vāciņu.
  • J-JELLY ir bez smaržas un garšas, nesatur taukus un traipus.
  • J-JELLY ir saderīgs ar lateksu, silikonu un visām seksa rotaļlietām.
  • J-JELLY ir gatavs tūlītējai lietošanai, nav nepieciešams sajaukt J-Lube pulveri.
  • J-JELLY maksimāli palielina baudu ar lieliem dildo vai seksa laikā ar dildu.
  • J-JELLY jebkurā laikā var atkārtoti aktivizēt ar ūdeni.

 

Ieteicams ekstrēmākām seksuālām aktivitātēm, efektīvs un viegli lietojams.

 

J-JELLY lubrikants, kas sākotnēji tika izstrādāts ASV veterinārijas vajadzībām. Oriģinālais produkts "J-Lube" ir pulveris, ko sajauc ar ūdeni, veidojot slidenu, želejveida lubrikantu. J-Lube var veidot tik biezu vai plānu, cik vien vēlaties.

 

Kāpēc ir J-JELLY neaizstājams cietākām praksēm, piemēram, vaginālajam vai anālajam fistingam?

 

Atbilde slēpjas biezā konsistencē J-JELLYkas ir būtiska drošai un ērtai iekļūšanai ķermeņa atverēs. J-JELLY tas samazina berzi un līdz ar to līdz minimumam samazina traumu risku, kas ir īpaši svarīgi intensīvākām seksuālām praksēm, piemēram, vaginālam vai anālajam fistingam.

 

237 ml pudelīte nodrošina pietiekamu lubrikanta daudzumu daudzām kaislības stundām. Pateicoties praktiskajam atvāžamajam vāciņam, ar to ir viegli rīkoties, un jūs varat pilnībā koncentrēties uz savu baudu.

 

J-JELLY tas ir vairāk nekā tikai lubrikants, tā ir atbilde uz bezrūpīga, kvalitatīva un efektīva risinājuma meklējumiem visām ekstrēmām seksuālām praksēm. J-JELLY ir bez smaržas, bez garšas, nav taukains un neveido traipus. Sastāv no rūpīgi atlasītām sastāvdaļām J-JELLY saderīgs ar lateksu, silikonu un visu veidu seksa rotaļlietām, padarot to par universālu lubrikantu jebkurā seksa rotaļlietu kolekcijā.

 

Tiem, kas vēlas ņemt maisīšanu savās rokās, vienmēr ir pieejams J-Lube pulveris. Bet, ja jums patīk vienkārši un ērti J-JELLY šī ir ideāla izvēle - bieza želeja, kas ir gatava tūlītējai lietošanai.

 

J-JELLY j-Lube nav tikai lubrikants, tā ir biļete uz jauniem, apmierinošiem piedzīvojumiem, kas pacels jūsu rotaļas jaunā līmenī. Ar lieliem dildo, fisting vai seksu ar dīdītājmašīnu, J-JELLY j-Lube lieliski izveido ārkārtīgi slidenu slāni uz jebkuras virsmas, lai maksimāli palielinātu baudu.

 

Tā kā tas ir lubrikants uz ūdens bāzes, tas var J-JELLY laika gaitā var izžūt, taču tā nav problēma: vienkārši uzklājiet vairāk vai aktivizējiet ar dažiem ūdens pilieniem un turpiniet. Jums patiks biezais lubrikants J-JELLY kas pielīp pie ādas vai seksa rotaļlietas, līdz ar karstumu tas kļūst plānāks un slīdošāks. Pateicoties ūdenī šķīstošajām īpašībām, pēc baudas gūšanas atlikumu var viegli noņemt.

 

Mēs iesakām J-JELLY ikvienam, kas meklē biezāku, efektīvu un viegli lietojamu lubrikantu, kas ir īpaši izstrādāts prasīgām seksuālām aktivitātēm. Izmēģiniet to un izbaudiet, kā J-JELLY Padarīs jūsu intīmos mirkļus neaizmirstamus!

 

Vairāk informācijas:

 

  • J-JELLY Lubrikants ekstrēmām seksuālām praksēm
  • Īpaši slidens, biezs un vienlaikus neticami gluds.
  • Ideāli piemērots lietošanai ar lieliem dildo, fistingam (gan anālajam, gan vaginālajam) vai izmantošanai ar seksa mašīnām.
  • Piemērots arī dzimumakta (anālajam un vaginālajam) seksam!
  • Noturīgs ilgāk nekā daudzi citi lubrikanti.
  • Sastāvs (INCI): propilparahidroksibenzoāts, metilparahidroksibenzoāts
  • Sastāvs: 237 ml (8 fl.oz.)
  • Šeit ir plašāka informācija par J-Lube pulveri: no vienas J-Lube pudeles ir apmēram 11 litri lubrikanta. Vienīgais trūkums ir tas, ka lubrikants jāsagatavo pirms seksa. Ja jūs, tāpat kā mēs, izvēlaties paņemt lubrikanta pudelīti un vienkārši doties uz to J-JELLY ir labāka izvēle, jo tas ir jau iepriekš sajaukts.
  • MEO ir MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

J-JELLY Lubrikants ekstrēmām seksuālām praksēm

J-JELLY Lubrikants ekstrēmām seksuālām praksēm

J-JELLY ir izcils lubrikants, kas nodrošina neparastu pieredzi ekstrēmā seksa laikā. Šis lietošanai gatavais lubrikants, kura pamatā ir izmēģināts un pārbaudīts J-Lube pulveris, piedāvā visu nepieciešamo, lai pārsniegtu savas fiziskās robežas. Ideāli piemērots tādām seksuālām praksēm kā vaginālais vai anālais sekss fisting un kā lubrikants, kad izmantojat trīcēšanas iekārtu.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

19 citas preces tajā pašā kategorijā: