No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM apkakles

Informatīvais biļetens

BDSM apkakles 

BDSM apkakle simbolizē absolūtu padevību BDSM attiecībās. Mums ir daudz BDSM apkakļu, kas izgatavotas no ādas, neoprēna un tērauda. Atpūtieties un izbaudiet kontroles zaudēšanu verdzībā ar BDSM apkaklēm no ādas, neoprēna vai tērauda, kas ir ideāli piemērotas. Mūsu BDSM apkakles ir ērtas, izturīgas un ilgi kalpo. Bloķējamas BDSM apkakles var būt ...

BDSM apkakle simbolizē absolūtu padevību BDSM attiecībās. Mums ir daudz BDSM apkakļu, kas izgatavotas no ādas, neoprēna un tērauda. Atpūtieties un izbaudiet kontroles zaudēšanu verdzībā ar BDSM apkaklēm no ādas, neoprēna vai tērauda, kas ir ideāli piemērotas. Mūsu BDSM apkakles ir ērtas, izturīgas un ilgi kalpo. Bloķējamas BDSM apkakles var būt lielisks veids, kā padarīt aizraujošu un intīmu BDSM pieredzi vēl intensīvāku.

Vairāk
12
par lapu
Rādīt 49 - 60 no 62 vienībām
Rādīt 49 - 60 no 62 vienībām

BDSM apkakles: izbaudiet kontroles zaudēšanu verdzībā!

MEO BDSM apkakles ir izgatavotas dažādās krāsās un dizainā, kā arī no dažādiem materiāliem, piemēram, ādas, neoprēna, ādas imitācijas vai tērauda. Šīs apkakles BDSM izmanto kā valdīšanas, padevības vai pasīvā partnera sasiešanas simbolu.

 

Ādas BDSM apkakle:

 

Ādas BDSM apkakle ir viens no populārākajiem verdzības piederumiem. Īstas ādas BDSM apkakles ir izturīgas un izturīgas, un tām ir klasisks izskats, kas patīk daudziem mūsu klientiem. Ādas BDSM apkakles parasti ir regulējama izmēra, un BDSM apkakles mēs izgatavojam dažāda platuma un dizaina, lai tās atbilstu visdažādākajām vajadzībām.

 

Neoprēna BDSM apkakle:

 

Neoprēna BDSM apkakles ir mūsdienīgāka alternatīva verdzībai. Šīs apkakles bieži vien ir vieglākas un elpojošākas nekā ādas apkakles, tāpēc tās ir ērti valkāt ilgāku laiku. tās parasti ir arī lētākas nekā ādas apkakles, kas dažiem mūsu klientiem var būt svarīgs apsvērums.

 

Mākslīgās ādas BDSM apkakle:

 

Mākslīgās ādas BDSM apkakle ir alternatīvs risinājums, kas piedāvā līdzīgu izskatu un sajūtu kā īsta āda, taču bez izmaksām vai ētiskām problēmām, kas saistītas ar dzīvnieku izcelsmes produktu izmantošanu. Šīs BDSM apkakles parasti ir lētākas nekā īstas ādas BDSM apkakles, un tās var būt laba izvēle vegāniem vai ētiski domājošiem cilvēkiem.

 

Tērauda BDSM apkakle:

 

Tērauda BDSM apkakle ir visizturīgākā un izturīgākā BDSM apkakles versija. Tērauda apkakles piedāvā intensīvāku sasaistīšanas veidu, un tās bieži izmanto sarežģītākos BDSM veidos. BDSM tērauda apkakles var bloķēt, padarot tās par efektīvu veidu, kā nodrošināt pilnīgu padevību.

 

MEO ir viens no vadošajiem bondage izstrādājumu piegādātājiem un ražo daudz dažādu BDSM apkakļu veidu, tostarp:

 

  • Dienas apkakles: šī ir BDSM apkakle, ko var nēsāt publiski, nepievēršot uzmanību. Šāda BDSM apkakle bieži vien ir diskrētāka nekā cita veida apkakles, un to var nēsāt visas dienas garumā.
  • Bondage apkakle: Bondage apkakle ir īpaši paredzēta BDSM sesijām. Šādas apkakles var būt sarežģītāka dizaina vai ar papildu funkcijām, piemēram, stiprinājuma punktiem pavadām vai tērauda ķēdēm.
  • MEO vergu apkakles: vergu apkakle ir BDSM apkakle, kas paredzēta, lai liecinātu par verga pilnīgu pakļaušanos. Vergu apkakles parasti ir ierobežojošākas nekā cita veida apkakles, un tās var bloķēt.

 

BDSM apkakļu izgatavošana:

 

BDSM apkakles izgatavo dažādos veidos atkarībā no materiāla un konstrukcijas. Ādas vai mākslīgās ādas BDSM apkakles var būt šūtas, līmētas vai kniedētas, savukārt neoprēna BDSM apkakles var būt veidotas vai karstumā formētas. Tērauda BDSM apkakles parasti ir kaltas, metinātas vai skrūvētas. Neatkarīgi no materiāla un konstrukcijas ir svarīgi, lai BDSM apkakles būtu labi izgatavotas un drošas lietošanai. To garantē MEO, kas ir viens no pazīstamākajiem BDSM aksesuāru ražotājiem kopš 1997. gada.

 

Mūsu bondage tiešsaistes veikals piedāvā daudz dažādu BDSM apkakļu veidu:

 

 

Kādam nolūkam izmanto BDSM apkakles?

 

Sievietes un vīrieši BDSM apkakles izmanto dažādu iemeslu dēļ atkarībā no savām individuālajām vēlmēm un vēlmēm. Zemāk ir uzskaitīti daži BDSM apkakļu lietošanas iemesli:

 

  • BDSM attiecībās apkakles var izmantot kā īpašumtiesību zīmi, kad dominējošais partneris ir īpašnieks, bet pakļāvīgais partneris ir īpašnieks.
  • Pieķeršanās zīme: Dažiem cilvēkiem apkakle ir zīme, kas apliecina uzticību BDSM attiecībām vai dinamikai.
  • Pakļaušanās un paklausība: BDSM apkakle varkalpot kā pakļaušanās un paklausības simbols, kad pakļāvīgais partneris nēsā apkakli kā atgādinājumu par savu lomu.
  • Intimitāte un saikne: BDSM apkakles nēsāšana var radīt intimitātes un saiknes sajūtu starp partneriem, jo tā simbolizē kopīgu izpratni un uzticēšanos.
  • Daudzi mūsu klienti uzskata, ka apkakles nēsāšana var būt erotiska pieredze, kas palielina BDSM sesijas uzbudinājumu un intensitāti.
  • Psiholoģiskais gandarījums: BDSM apkakles nēsāšana dažiem cilvēkiem var sniegt psiholoģisku gandarījumu, jo tā apmierina vēlmi būt dominētam vai kontrolētam.
  • Jutekliska pieredze: ap kaklu nēsātas apkakles sajūta var būt absolūti jutekliska pieredze, kas pastiprina fiziskās un emocionālās sajūtas BDSM sesijas laikā.

 

Kopumā BDSM apkakles lietošana var pastiprināt BDSM pieredzi tiem, kurus interesē vara un pakļaušanās. Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka BDSM apkakles vienmēr ir jāizmanto ar savstarpēju piekrišanu, droši un ar cieņu, un iesaistītajiem partneriem ir skaidri jāsazinās un jānosaka robežas.

 

BDSM apkakles no MEO. Kāda ir atšķirība?


MEO® BDSM apkakles izgatavošanā tiek izmantoti tikai materiāli, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem. Mūsu BDSM apkakles izgatavo pieredzējuši ražotāji ar ilggadēju amatniecības pieredzi. BDSM apkakles ražošana tiek veikta ar vislielāko rūpību - no plānošanas līdz perfektam rezultātam. Mēs pastāvīgi sazināmies ar saviem klientiem, produktu testētājiem un BDSM kopienu visā pasaulē.

Katra kniede un sprādze uz mūsu ādas BDSM apkakles ir apzīmogota ar MEO ® logotipu, kas ir augstākās kvalitātes zīme bondage izstrādājumiem. Ekskluzīvā BDSM apkakle tiek piegādāta cēlā glabāšanas maisiņā ar MEO ® zīmolu.

MEO ®, kas ir viens no vadošajiem bondage un SM produktu piegādātājiem, gan BDSM iesācēji, gan BDSM profesionāļi atradīs to, ko meklē. Izvēle neaprobežojas tikai ar parastajiem bondage ierobežošanas līdzekļiem. Iespaidīgajā produktu klāstā ir daudzu formu, krāsu, izmēru un materiālu BDSM apkakles. Interneta adrese www.meo.de ir kļuvusi par sinonīmu vienam no labākajiem bondage veikaliem pasaulē

Kakla ierobežotājsistēmu daudzu pāru guļamistabā var atrast ādas apkakļu veidā, un tā kļūst aizvien populārāka. Taču bondage priekšmetu repertuārs sniedzas tālāk par ādas apkaklīti un ir neticami daudzveidīgs. Īpaši bondage komplekti, kas sastāv no roku un kakla ierobežošanas līdzekļiem, piedāvā daudz variāciju iespēju sesijas laikā un ienes dažādību jūsu seksuālajā dzīvē. Ja izmantojat BDSM apkakles, varat pilnībā pakļauties partnerim un izpildīt viņa komandas un vēlmes - vai arī dominēt pār viņu pats, izmantojot roku dzelžus un BDSM apkakli, un izdzīvot savu dominējošo pusi ļoti izdomas bagātā veidā. Ļoti cieši pieguļoša BDSM apkakle ir apburoša ideja, un tās pamatā ir savstarpēja uzticēšanās. BDSM apkakle ir pieejama kā kakla aproce, šņukurs vai kā apkakle ar pavadas auklu un pat kombinācijā ar stingri piestiprinātiem roku dzelžiem, lai seksa laikā jūs būtu pilnīgi neaizsargāti.

Lomu spēles ar BDSM apkakli:

BDSM apkakles ir pieejamas dažādos dizainos un krāsās. No vienas puses, ir parastās un labi zināmās kakla aproces. Tās ir izgatavotas vai nu no metāla, ādas, vegānu ādas, neoprēna, vai arī no nerūsējošā tērauda. BDSM apkakle, kas izgatavota no neoprēna, ir lēta, viegli lietojama un īpaši piemērota iesācējiem, kuri vēlas paši atklāt šāda veida bondage spēles. Bet, ja jums jau ir lielāka pieredze bondage jomā, varat uzdrīkstēties izmantot mūsu slēdzamo BDSM apkakli. BDSM apkakles ir pieejamas neskaitāmās variācijās. No ādas izgatavotie apkaklīšu modeļi ir ne tikai izturīgi un izturīgi, bet arī sniedz īpaši aizraujošu, intīmu sajūtu. BDSM apkakle ir pieejama gan atsevišķi, gan kombinācijā kā BDSM apkakle ar pavadiņu, lai simbolizētu paklausību un pakļaušanos, kā arī kombinācijā ar piestiprinātiem roku dzelžiem, lai iegūtu pilnīgu kontroli pār savu pakļāvīgo partneri un padarītu viņu pilnībā padevīgu. Neatkarīgi no tā, vai tā ir vienkārša BDSM apkakle vai kombinācija ar kakla sasiešanu, abas nodrošina tīru erotiku un kaisli verdzības laikā. BDSM apkakle ir ideāls bondage produkts, ko izmantot lomu rotaļu laikā guļamistabā mājās. BDSM apkakles izmanto arī BDSM starp saimnieku vai saimnieci un vergu. BDSM apkakle vai bondage apkakle tiek uzlikta vergam, gluži kā sunim ar pavadiņu, lai viņš tiktu pazemots. Dažādās bondage iespējas nekad neļauj lomu spēlēm kļūt garlaicīgām - jūsu seksuālajām fantāzijām nav robežu.

Kas man kā iesācējam ir jāuzmanās, ja esmu iesācējs bondage?

Ja jūs interesē bondage, MEO ir īstā vieta jums. Mūsu bondage produktu klāsts piedāvā neskaitāmas iespējas. Ja vēlaties apgūt bondage, jums vispirms mūsu bondage veikalā www.meo.de jāinformējas par dažādiem šī rotaļu veida veidiem. Atkarībā no tā, kura bondage joma jūs interesē un kuras bondage spēles jums patīk un kuras vēlaties apgūt, ir lietderīgi paplašināt savas zināšanas ne tikai teorētiski no grāmatām. Jūs varat izmēģināt pirmos soļus ar mūsu ādas roku dzelžiem un spandeksa masku vai aizsiet acis kopā ar savu partneri.

Kāda ir atšķirība starp bondage un BDSM?

Abi var sniegt lielu baudu! Erotiskā bondage ir BDSM paveids, kurā viens partneris ir sasaistīts ar otru. Būtībā bondage ir saistīta ar varu, dominēšanu un pakļaušanos, kontroli un atkarību. Visām BDSM apmācībām ir kopīgs tas, ka galvenā nozīme ir varas aspektam. Vienmēr ir aktīvs jeb dominējošs partneris un pasīvs jeb padevīgs partneris. Nostiprināšanā šī varas nelīdzsvarotība kļūst skaidri redzama, kad viens no partneriem ir sasaistīts vai ierobežota viņa kustību un rīcības brīvība.

Kāda veida bondage ir piemērota iesācējiem?

Kā iesācējam, jums vajadzētu lēnām pievērsties seksa ar paverdzināšanu tēmai. Tas sākas ar bondage ierobežojošo līdzekļu izvēli. MEO ir pieejami dažādu stilu bondage ierobežošanas līdzekļi; ierobežošanas līdzekļi iesācējiem un ierobežošanas līdzekļi profesionāļiem - no tādiem materiāliem kā āda, PU āda, tērauds un daudziem citiem. Kā iesācējam jums jāpievērš uzmanība vienkāršiem obligāciju ierobežošanas līdzekļu stiprinājumiem. Roku dzelžu stiprinājumiem jābūt viegli aizveramiem un atkal atveramiem, un obligāciju ierobežošanas līdzekļiem jābūt viegli lietojamiem. Ierobežotājs vai galvas siksna ar pārāk daudz sprādzēm, sprādzēm un slēdzenēm var ātri kļūt nomācoša, ja neesat ar tām īsti pazīstams. Kad runa ir par iesācēju bondage, ir spēkā tas pats noteikums: mazāk bieži vien ir vairāk.

Kā es varu pateikt savam partnerim, ka vēlos izmēģināt bondage?

Neraugoties uz visu atklātību, ar kādu mūsdienās tiek runāts par bondage un BDSM tēmām, runāt par savām seksuālajām fantāzijām vai vajadzībām joprojām ir kaut kas tāds, kas vairumam vīriešu un sieviešu šķiet ārkārtīgi sarežģīts. Tas jo īpaši attiecas uz viņu pašu bondage vai BDSM fantāzijām. Taču arī šeit ir spēkā devīze: pirmais sākums ir runāt vienam ar otru! Runājiet viens ar otru; runājiet ar savu partneri par to, ko jūs vēlētos izmēģināt seksa laikā! Pat ja jums tas varētu būt grūti, jums vajadzētu runāt tieši par to, ko jūs vēlētos izmēģināt un kas jums patīk bondage, piemēram, kontroles zaudēšana! Vai vēlaties būt sasiets vai sasiet savu partneri, vai vēlaties tikt sodīts, vai vēlaties apvienot sāpes un baudu? .....