No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM apkakles

Informatīvais biļetens

Shibari Bondage - Kakla aproce ar pavadiņu

Šis brīnišķīgais aksesuārs apvieno tradicionālās japāņu obligāciju estētiku un augstas kvalitātes materiālu kvalitāti. Izbaudiet, kā Dom vai saimniece jūs vada pavadā sabiedriskās vietās vai mājās, izmantojot šo šibari kakla sasprādzējumu ar pavadiņu, kas izgatavots no pītas virves.

Vairāk informācijas

3151/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šis brīnišķīgais aksesuārs apvieno tradicionālās japāņu obligācijas estētiku un augstas kvalitātes materiālu kvalitāti. Izbaudiet, kā jūsu Dom vai saimniece jūs vada aiz pavadas sabiedriskā vietā vai mājās, izmantojot šo šibari kakla sasprādzējumu ar pavadiņu, kas izgatavots no pītas virves. Kakla ierobežotājsistēmu var pielāgot kakla apkārtmēram, izmantojot fiksējošu mezglu, un tā ir piemērota sievietēm un vīriešiem.

     

    Kas ir īpašs šajā MEO Shibari sērijas izstrādājumā?

     

    Shibari ir tradicionālā japāņu virves sasiešanas māksla. Izklausās sarežģīti, bet tā ir. Tieši tāpēc MEO ® produktu izstrādātāji no Vācijas ir apvienojušies ar vadošajiem BDSM ekspertiem Tokijā un izstrādājuši gatavu ierobežošanas līdzekļu sēriju, kas balstīta uz Shibari bondage. Tā kā šie ierobežotāji jau ir izgatavoti ar rokām Japānā, jūs varat sākt uzreiz, neapgūstot sarežģītu mezglošanas tehniku.

     

    Bez bondage koduma knaģa, Shibari bondage apkakles ar virves pavadiņu sērijā ietilpst arī Shibari roku saites, japāņu pātaga un pat pilns Hogtie komplekts. No kokvilnas virves veidotie mezglu ierobežošanas līdzekļi ne tikai izskatās šibari stilīgi un eleganti, bet ierobežošanas līdzekļi un aksesuāri ir arī ērti valkājami, ir mīksti ādai un nešķeļ. Ierīces ir ātri uzliekamas - ideāli piemērotas visiem bondage cienītājiem un arī iesācējiem!

     

    Izceltās īpašības:

     

    • Ar rokām darināts kakla ierobežotājs ar vadlīniju šibari izskatā.
    • Samazināts, bet elegants dizains erotiskajai bondage estētikai.
    • Pīta dabiska virve, 100% droša ķermenim un nesatur ķīmiskas vielas
    • Augsts valkāšanas/ bondage komforts: kokvilnas virves ir mīkstas un nešķeļ.
    • Nepieciešams ikvienam, kas ir Dom/sub attiecībās.

     

    Ko nozīmē Shibari Bondage?

     

    Shibari nāk no Japānas un nozīmē kaut ko līdzīgu "sasiet". Tāpēc cilvēki bieži runā par japāņu bondage. Tomēr shibari ir daudz vairāk par pašu sasaistīšanas mākslu, nevis par varas un dominances īstenošanu. Kamēr tīrā BDSM bondage ir par to, lai noskaidrotu, kurš ir Top un kurš Bottom, shibari ir par pašu bondage mākslu. Bondāžas praktizētājam gandarījumu parasti sagādā tas, ka viņa vai viņas priekšā guļ mākslinieciski sasaistīta un nekustīga persona. Pastāv daudz dažādu tehniku, kā panākt šo perfektu sasaistīšanu. Dažas no tām izmanto vienkārši, lai imobilizētu Bottom personu. Citas ir vēsturiski iedvesmotas, un to mērķis ir uzsvērt un izcelt sasaistītā ķermeņa estētiku.

     

    Kā rūpēties par izstrādājumu?

    Tīriet virvi zem tekoša ūdens ar maigām ziepēm. Ja vēlaties tīrīt rūpīgāk, lūdzu, izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Šibari obligāciju apkakle ar pavadiņu
    • Apkakles diametrs: 12 cm - 30 cm
    • Universāls izmērs
    • Materiāls: labākā japāņu kokvilna
    • Ar mūsu Shibari sērijas izstrādājumiem jūs sajutīsiet ļoti juteklisko virves sajūtu uz ādas. Visi šīs sērijas izstrādājumi ir ar rokām austi MEO vajadzībām Japānā no elastīgas, gludas kokvilnas.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Amazing quality

    Really really impressed with the quality and feel of the collar,

      Novērtēšana 

      Gute Qualität!

      Das Set von MEO ist solide und einwandfrei verarbeitet. Drückt nicht, kratzt nicht und hinterlässt somit auch keine Spuren, wie man es von anderen Materialien kennt. Ist auf jeden Fall das Geld wert.

        Novērtēšana 

        Sicuramente valido.

        Bello e robusto. Materiale sicuramente di qualità.

          Novērtēšana 

          Extremely comfortable!

          Amazing collar really comfortable . my Mistress has me ware it 24/7 and loves it would highly recommend it and well with the price

            Novērtēšana 

            Eine Halsfessel, die auch Ihm passt.

            Die Halsfessel ist mehr als ausreichend weit auch für einen Männerhals und man kann sie auch zum Choken nutzen. Sehr robust und sorgfältig verarbeitet. Eine angebrachte Leine rundet das Gesamtpaket ab.

              Novērtēšana 

              Überaus zufrieden!

              Steht meinem Sklaven ausgezeichnet und man kann es sehr, sehr eng ziehen. Mir gefällt, dass das Halsfessel und die Leine solide aus Seil sind, und die Halsfessel dennoch sehr hautfreundlich und verstellbar ist. Ich habe das Halsband, wie jedes Bondage Toy und SM Equipment, das ich an anderen verwende, erst bei mir selber ausprobiert und muss sagen, dass der Tragekomfort ausgezeichnet ist und die Halsfessel sich daher auch für längeres Tragen eignet.

                Novērtēšana 

                Alta qualità

                Alta qualità del prodotto, sfizioso anche nei dettagli.

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Shibari Bondage - Kakla aproce ar pavadiņu

                  Shibari Bondage - Kakla aproce ar pavadiņu

                  Šis brīnišķīgais aksesuārs apvieno tradicionālās japāņu obligāciju estētiku un augstas kvalitātes materiālu kvalitāti. Izbaudiet, kā Dom vai saimniece jūs vada pavadā sabiedriskās vietās vai mājās, izmantojot šo šibari kakla sasprādzējumu ar pavadiņu, kas izgatavots no pītas virves.

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Citi klienti arī iegādājās:

                  30 citas preces tajā pašā kategorijā: