No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal dušas

Informatīvais biļetens

Anālais dušs no silikona Aquameo Surge - 30 cm garš

Atklājiet revolūciju intīmās higiēnas jomā - elastīgo 30 cm garo anālo dušu Surge no Aquameo. Kā atzīts augstas kvalitātes personīgo lubrikantu speciālists, mēs paplašinām savu piedāvājumu, iekļaujot intīmās dušas segmentu. Izstrādāts gan vaginālai, gan anālai lietošanai, silikona intīmā duša piedāvā perfektu risinājumu jūsu intīmai higiēnai.

Vairāk informācijas

3555/00

pieejams

Vairāk informācijas

Elastīgā anālā duša Surge rūpīgai intīmai higiēnai - obligāta lieta katram anālā seksa cienītājam!

Atklājiet revolūciju intīmās higiēnas jomā - elastīgo 30 cm garo anālo dušu Surge no Aquameo. Kā atzīts augstas kvalitātes personīgo lubrikantu speciālists mēs paplašinām savu portfolio, iekļaujot tajā arī intīmās dušas segmentu. Izstrādāts gan vaginālai, gan anālai lietošanai, silikona intīmā duša piedāvā perfektu risinājumu Jūsu intīmai higiēnai. Aquameo sniedz Jums uzticamu aprūpi, ko Jūsu ķermenis ir pelnījis.

Ar Aquameo Jūs izvēlaties maigu un patīkamu intīmo higiēnu - iekšējo tīrību, ko Jūs varat sajust.

Pateicoties higiēniskajam silikona materiālam, Aquameo intīmā duša garantē maigu un rūpīgu attīrīšanu, kas pielāgojas Jūsu vajadzībām. Viegla lietošana un diskrētums ir pašsaprotama lieta. Tas nozīmē, ka intīmo dušu ir viegli lietot arī ceļojot.

Kā lietot anālo dušu?

Lai anālā duša būtu patīkama un efektīva, ieteicams ūdeni uzsildīt līdz ķermeņa temperatūrai. Ideālā gadījumā anālo atveri vajadzētu iztīrīt aptuveni 45 minūtes pirms anālās dzimumakta, lai nodrošinātu optimālu tīrību. Dzimumakta vai anālās dušas laikā nedrīkst trūkt divu neaizstājamu pavadoņu: Lubrikants un nepiespiesta atmosfēra. Augstas kvalitātes lubrikants uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo, nodrošina, ka anālo dušu var ievadīt bez piepūles un maigi, neatkarīgi no tā, vai tā ir anālā vai vaginālā.

Elastīgā silikona anālā duša ir īpaši svarīga:

  • Aquameo intīmā duša tiek novērtēta kā viegli lietojama. Kā uzticamu papildinājumu jūsu dušas rituālam intīmo dušu var viegli savienot ar dušas šļūteni.
  • Elastīgais silikona materiāls maigi pielāgojas jūsu anatomijai un nodrošina drošu un rūpīgu tīrīšanu - ideāli piemērots vaginālajai un anālajai zonai. Efektīva tīrīšana ļauj justies svaigi un tīri jebkurā laikā.
  • Šīs intīmās dušas ir īpaši izstrādātas, lai ar vislielāko rūpību un centību rūpētos par jutīgākajām ķermeņa daļām. Silikona anālie duši ir ne tikai viegli lietojami, bet arī ļoti izturīgi, jo silikons ir pazīstams kā izturīgs un izturīgs materiāls.
  • Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs intīmo dušu lietošanā vai arī esat pieredzējis un meklējat augstas kvalitātes produktu, silikona anālais dušs piedāvā labāko no abām pasaulēm - komfortu un drošību. Jūs varat atslābināties, justies droši un koncentrēties uz to, kas patiešām ir svarīgi, - personīgo ķermeņa higiēnu un labsajūtu.


Silikona anālais dušs salīdzinājumā ar metāla anālo dušu:

Ir pienācis laiks atvadīties no ierastajām metāla dušām un pāriet uz jaunās paaudzes elastīgajām un ādai draudzīgajām silikona intīmajām dušām. Jūs ne tikai uzlabosiet savu personīgo higiēnu, bet arī veicināsiet savu labsajūtu. Jūs noteikti sajutīsiet atšķirību. Galu galā mums visiem jācenšas izturēties pret savu ķermeni ar mīlestību un sniegt tam vislabāko iespējamo aprūpi. Tāpēc sāksim ar intīmās higiēnas uzlabošanu un tikai labāko produktu lietošanu. Piedzīvojiet pavisam jaunu tīrības un komforta līmeni ar revolucionāro silikona intīmo dušu no Aquameo.

IzvēlietiesAquameo uzticamu produktu, kas nodrošina kvalitāti un komfortu ikdienas higiēnas rutīnā, jo jūsu ķermenis ir pelnījis tikai labāko.

Vairāk informācijas:

  • Aquameo anālais dušs no silikona
  • Var izmantot kā anālo dušu un vaginālo dušu.
  • Aquameo princips: augstas kvalitātes intīmie produkti jūsu labsajūtai. Pieredze, kas gūta lubrikantu ražošanā, ir iestrādāta intīmo dušu izstrādē un pārsteidz ar kvalitāti un rūpību.
  • Dušas galviņa ir piemērota visām dušas šļūtenēm ar standarta pus collas vītni.
  • Īpaši elastīga, bez piepūles pielāgojas anatomijai.
  • Piemērots visiem lubrikantiem.
  • Kopējais garums 32 cm, diametrs 2,4 cm, ievietojamais garums 30 cm.
  • Krāsa: raksturīgais Aquameo zilais.
  • Aquameo intīmie dušeni ir pieejami četros izmēros.
  • Materiāls: silikons, nesatur ftalātus un ABS.
  • Mēs nepieļaujam nekādus kompromisus, kad runa ir par mūsu intīmās un anālās dušas kvalitāti un drošību. MEO mēs katru dienu strādājam, lai pastāvīgi uzlabotu kvalitāti un jūsu apmierinātību izvirzītu pirmajā vietā.
  • MEO un Aquameo ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā.


Anālās dušas lietošana pirms anālā seksa ir svarīga vairāku iemeslu dēļ:

1. Higiēna: Iepriekšēja tīrīšana ar anālo dušu var novērst nevēlamus netīrumus un baktērijas, kas samazina inficēšanās risku un nodrošina lielāku tīrību.

2. Komforts: Anālās dušas lietošana var palīdzēt Jums justies tīrāk un kopumā ērtāk, padarot seksuālo pieredzi patīkamāku.

3. Profilakse: anālā seksa laikā baktērijas var viegli izplatīties uz citām ķermeņa daļām un izraisīt infekcijas. To var novērst, pirms tam rūpīgi iztīrot anālo dušu.

Anālā duša var būt noderīga arī pēc anālā seksa:

1. Higiēna: Anālā duša palīdz noņemt lubrikanta, prezervatīva atlikumus vai citas paliekas.

2. Veselība: Anālā duša var palīdzēt samazināt infekcijas risku, likvidējot kaitīgās baktērijas.

3. Komforts: Anālā duša var palīdzēt jums justies svaigāk un tīrāk pēc anālā seksa.

Piezīme: Pārmērīga vai pārāk bieža anālo dušu lietošana var izjaukt dabisko zarnu floru un izraisīt kairinājumu.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Anālais dušs no silikona Aquameo Surge - 30 cm garš

Anālais dušs no silikona Aquameo Surge - 30 cm garš

Atklājiet revolūciju intīmās higiēnas jomā - elastīgo 30 cm garo anālo dušu Surge no Aquameo. Kā atzīts augstas kvalitātes personīgo lubrikantu speciālists, mēs paplašinām savu piedāvājumu, iekļaujot intīmās dušas segmentu. Izstrādāts gan vaginālai, gan anālai lietošanai, silikona intīmā duša piedāvā perfektu risinājumu jūsu intīmai higiēnai.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: