No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal dušas

Informatīvais biļetens

Ļoti gara anālā duša - 58 cm

Ar revolucionāro 58 cm garo anālo dušu, kas izgatavota no elastīga silikona, MEO paver jaunas iespējas intīmās higiēnas jomā. Garā anālā duša ir piemērota ikdienas lietošanai - gan vagināli, gan anāli - un nodrošina unikālu svaigumu un tīrību. Pateicoties tā iespaidīgajam garumam, anālais dušs ir īpaši populārs fistingā.

Vairāk informācijas

3590/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šī īpaši garā silikona anālā duša iepriecinās fistingistu kopienu!

    MEO paver jaunas iespējas intīmās higiēnas jomā ar revolucionāro 58 cm garo anālo dušu, kas izgatavota no elastīga silikona. Garā anālā duša ir piemērota ikdienas lietošanai - gan vagināli, gan anāli - un nodrošina unikālu svaigumu un tīrību. Pateicoties tā iespaidīgajam garumam, anālais dušs ir īpaši populārs fistingā. Ievērojamais garums ļauj veikt dziļāku un rūpīgāku tīrīšanu nekā ar parastajiem anālajiem dušām. Īpaši intensīvām un ekstrēmām seksuālām rotaļām, piem fisting garā anālā duša ar 58 cm garumu piedāvā optimālu komfortu un rūpīgu tīrību, kas jums nepieciešama. Ar šo MEO anālo dušu Jūs varat paļauties uz visaptverošu tīrības un svaiguma sajūtu, lai kur un kad vien Jums tas būtu nepieciešams.

    Ar MEO Jūs izvēlaties maigu un patīkamu intīmo aprūpi - iekšējo tīrību, ko Jūs varat sajust.

    Pateicoties higiēniskajam silikona materiālam, īpaši garā anālā duša garantē maigu un rūpīgu tīrīšanu, kas pielāgojas Jūsu vajadzībām. Viegla lietošana un diskrētums ir pašsaprotama lieta. Tas nozīmē, ka anālo dušu bez problēmām var lietot arī ceļojot.

    Kā lietot anālo dušu?

    Lai anālo dušu varētu ērti un efektīvi lietot, ieteicams ūdeni uzsildīt līdz ķermeņa temperatūrai. Ideālā gadījumā anālo atveri vajadzētu iztīrīt aptuveni 45 minūtes pirms anālās dzimumakta, lai nodrošinātu optimālu tīrību. Dzimumakta vai anālās dušas laikā nedrīkst trūkt divu neaizstājamu palīgu: Lubrikants un nepiespiesta atmosfēra. Augstas kvalitātes lubrikants uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo, nodrošina, ka ļoti garu anālo dušu var ievietot bez piepūles un maigi, neatkarīgi no tā, vai tā ir anālā vai vaginālā.

    Elastīgās silikona anālās dušas izcilības:

    • MEO anālais dušelis ir ieguvis punktus par lietošanas ērtumu. Tā ir uzticams papildinājums jūsu dušas rituālam, jo anālo dušu var viegli savienot ar dušas šļūteni.
    • Elastīgais silikona materiāls maigi pielāgojas jūsu anatomijai un nodrošina drošu un rūpīgu tīrīšanu - ideāli piemērots maksts un anālajai zonai. Efektīva attīrīšana ļauj justies svaigi un tīri visu laiku.
    • Mūsu anālās dušas ir īpaši izstrādātas, lai ar vislielāko rūpību un centību izturētos pret jutīgākajām ķermeņa zonām. Silikona anālās dušas ir ne tikai viegli lietojamas, bet arī ļoti izturīgas, jo silikons ir pazīstams kā izturīgs un izturīgs materiāls.
    • Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs intīmās dušas izmantošanā vai esat pieredzējis un meklējat augstas kvalitātes produktu, silikona anālā duša piedāvā labāko no abām pasaulēm - komfortu un drošību. Jūs varat atslābināties, justies droši un pievērsties tam, kas patiešām ir svarīgi - personīgajai higiēnai un labsajūtai.


    Sīkāka informācija:

    • Īpaši garš silikona anālais dušs
    • Var izmantot kā anālo dušu un vaginālo dušu.
    • Dušas galviņa ir piemērota visām dušas šļūtenēm ar standarta pus collas vītni.
    • Īpaši elastīga, viegli pielāgojas anatomijai.
    • Piemērots visiem lubrikantiem uz ūdens bāzes.
    • Kopējais garums: 58 cm, ievietojamais garums 56 cm, Ø 1,6 cm mazākā bumbiņa, Ø 2,4 cm biezākā un pēdējā bumbiņa
      Šļūtene aptuveni 2 cm
    • Krāsa: melna
    • Materiāls: silikons, nesatur ftalātus
    • Mēs nepieļaujam nekādus kompromisus, kad runa ir par mūsu intīmās un anālās dušas kvalitāti un drošību. MEO mēs katru dienu strādājam, lai pastāvīgi uzlabotu kvalitāti un jūsu apmierinātību izvirzītu pirmajā vietā.
    • MEO un Aquameo ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā.



    Anālās dušas lietošana pirms anālā seksa ir svarīga vairāku iemeslu dēļ:

    1. Higiēna: Iepriekšēja tīrīšana ar anālo dušu var novērst nevēlamus netīrumus un baktērijas, kas samazina infekcijas risku un nodrošina lielāku tīrību.

    2. Komforts: Izmantojot anālo dušu, varat justies tīrāk un kopumā ērtāk, kas padara seksuālo pieredzi patīkamāku.

    3. Profilakse: Anālā seksa laikā baktērijas var viegli izplatīties uz citām ķermeņa daļām un tur izraisīt infekcijas. Rūpīga attīrīšana ar anālo dušu pirms seksa var to novērst.

    Anālā duša var būt noderīga arī pēc anālā dzimumakta:

    1. Higiēna: Anālā duša palīdz noņemt lubrikanta paliekas, prezervatīva atlikumus vai citas atliekas.

    2. Higiēna: Anālā duša palīdz noņemt lubrikanta atlikumus, prezervatīva atlikumus vai citas atliekasveselība: anālais douche var palīdzēt samazināt infekcijas risku, likvidējot kaitīgās baktērijas.

    3. Komforts: anālais douche var palīdzēt justies svaigākam un tīrākam pēc anālā dzimumakta.

    Piezīme: pārmērīga vai pārāk bieža anālā douche lietošana var izjaukt dabisko zarnu floru un izraisīt kairinājumu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    This product works great

    I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Ļoti gara anālā duša - 58 cm

      Ļoti gara anālā duša - 58 cm

      Ar revolucionāro 58 cm garo anālo dušu, kas izgatavota no elastīga silikona, MEO paver jaunas iespējas intīmās higiēnas jomā. Garā anālā duša ir piemērota ikdienas lietošanai - gan vagināli, gan anāli - un nodrošina unikālu svaigumu un tīrību. Pateicoties tā iespaidīgajam garumam, anālais dušs ir īpaši populārs fistingā.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: