No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Anal Flat Rate - 3 aizbāžņu komplekts

Mēs piedāvājam jums, iespējams, labākos dibena aizbāžņus pasaulē praktiskā 3 anālo aizbāžņu komplektā ar lielisku cenas priekšrocību.

Vairāk informācijas

1683/SL

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mēs piedāvājam jums, iespējams, labākos dibena aizbāžņus pasaulē, praktiskā komplektā, kas sastāv no 3 gabaliem, ar lielisku cenas priekšrocību.

     

    Vai meklējat anālo aizbāzni maksimālai baudai un piepildītai baudai, bet neesat pārliecināts par pareizo izmēru? Tad kā tad šis MEO komplekts - tajā ir trīs izmēri, tāpēc jūs noteikti atradīsiet sev piemērotu izmēru.

     

    Tikai izmēģināt tos būs ļoti jautri - derētu! Komplektā ir iekļauti trīs dažādu izmēru melni anālie spraudņi: iesācēju modelis ar 27 mm, amatieru modelis ar 34 mm un visbeidzot "profesionālā" versija pieredzējušiem lietotājiem ar milzīgo 40 mm diametru. Tie visi ir jautri, un visi trīs aizbāžņi ir labi valkājami. Taču jūs varat noskaidrot, kurš no tiem ir piemērots tieši jums, tikai izmēģinot tos visus. Vislabāk ir sākt ar mazāko, un, kad pie tā pieradīsiet, varēsiet viegli pāriet uz nākamo izmēru. Anatomiskā konstrukcija nozīmē, ka tās lieliski pieguļ jūsu ķermenim, tāpēc pat ilgstoša nēsāšana vai pat pastaigas ar butt plug nerada problēmas: kad tās ir ievietotas, tās paliek tur, kur tām jābūt.

     

    Izmēri:

     

    • Ievietojamais garums: 4,5 cm, diametrs: 2,7 cm
    • Ievietojamais garums: 6,0 cm, diametrs: 3,4 cm
    • Ievietojamais garums: 7,0 cm, diametrs: 4,0 cm

       

     

    Garantēta liela bauda:

     

    Anālais spraudnis prasa relaksētu personu, kas mierīgi un laikus pietuvojas dibena spraudņa resnākajai daļai. Vislabāk ir gulēt uz muguras ar saliektām kājām un lēnām palielināt spiedienu uz rozeti, lai veicinātu tās atvēršanos. Kādā brīdī tas pēkšņi notiks ļoti ātri, un pakaļkāja praktiski iesūks sevī atlikušo spraudņa daļu. Lubrikants, piemēram, mūsu AnalPush vai Alphamale ir absolūti nepieciešams.

     

    Ar butt plug iekarošanu vienmēr ir saistīta neliela laimes sajūta, kas rodas pēc tam, kad anālais kaktiņš atkal ir aizvēries aiz biezā aizdares aizbāžņa gala. Arī butt plug turēšana iekšā, staigājot ar to kādu laiku vai visu dienu, ir vairāk nekā erotiska.

     

    Ja vēl neesat izmēģinājuši butt plug: Neuztraucieties, tas vienmēr iznāk ārā, pat ja pirmais, kas jums tagad jādara, ir jāpārvar platā puse. Galu galā zarnas ir apmācītas atbrīvoties no lietām - tā sauktā peristaltika, viļņveidīga muskuļu kustība zarnu sieniņās, rāda aizbāžam ceļu ārā. Arī galva palīdz. Tas tāpēc, ka tā dod sfinktera muskulim komandu plaši atvērt visus vārtus. ....

     

    Sīkāka informācija:

     

    • trīs izmēri komplektā
    • samtaini mīksta virsma
    • higiēnisks un ķermenim draudzīgs silikons
    • anatomiski veidota kājiņa 24/7 baudai
    • butt plug izgatavots no hipoalerģiska silikona, kas nesatur ftalātus.
    • Tīrīšana ar siltu ūdeni un VERYCLEAN aerosolu.
    • Ieteicamie lubrikanti: Alphamale un AnalPush.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    à la recherche de bons conseils

    Bonjour, je ne vais pas jeter la pierre à ce produit qui est par ailleurs très bien réalisé; je vais plutôt aborder mon expérience avec ce nouveau jouet.

    Pour commencer je suis en général plutôt actif mais je kiff me faire défoncer de temps en temps; je problème c'est que je suis serré du cul et qu'il m'est difficile d'encaisser des XL-XXL plus d'un soir par mois. L'idée était donc de m'élargir avec des plugs en sachant que le plus gros de ces trois-ci fait la circonférence de mon dildo.

    Alors voila très concrètement j'ai quasiment pas de plaisir à enfoncer ou a garder aucun des 3 plugs :/ .... je suis un peu déçu du coup. J'appréhende même la douleur ressentie lors de l'expulsion du plug (même pour le moyen). ce qui m'étonne alors que je suis habitué à avoir bcp plus gros dans le cul.
    D'ailleurs j'ai beau lubrifier avec mes doigts et en profondeur ... les plugs ressortent tjrs "secs" -- J'utilise le lubrifiant analPUSH acheté pour l'occasion.

    Ce sont mes premiers plugs et à vrais dire je m'attendais à mieux .......... je suis parvenu a garder le gros (le seul qui me procure encore un peu de sensation agréables) 30-40min mais sans grand plaisir.

    Alors voila j'aimerais être conseillé quand à leur utilisation. L'idée donc était d’élargir mon cul pour le rendre plus résistant au séance de défonçage.

    Merci,
    Cordialement.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ich liebe sie!

    Wenn mann nach und nach anfängt sich zu dehnen macht es selbst mit dem ganz großen Anal Plug geilen Spaß und dadurch bin ich zum zweiten Mal gekommen. Es ist auch sehr angenehm die Anal Plugs tagsüber in der Schule zu tragen.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Great product for the price.

    For someone who Is new to butt plugs, I was surprised how big the biggest one is. I gave it to a friend. A little too big for me. I use the small one its great and I havent yet used the second size but I will work up to it lol All in all, great product for the price.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Anal Flat Rate - 3 aizbāžņu komplekts

    Anal Flat Rate - 3 aizbāžņu komplekts

    Mēs piedāvājam jums, iespējams, labākos dibena aizbāžņus pasaulē praktiskā 3 anālo aizbāžņu komplektā ar lielisku cenas priekšrocību.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: