No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Titus Anal Trainer Kit - Komplekts ar 3 anālajiem spraudņiem

"Titus Anal Trainer Kit" ir ekskluzīvs komplekts anālās izpētes veikšanai, kas sastāv no trīs dažādiem anālajiem spraudņiem: maziem, vidējiem un lieliem. Katrs no šiem spraudņiem ir izgatavots no augstas kvalitātes medicīniskā silikona un ir mīksts un ērts. Diskrēti un izmantojami 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā.

Vairāk informācijas

3744/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    "Titus Anal Trainer Kit" ir ekskluzīvs komplekts anālās izpētes veikšanai, un tas sastāv no trim dažādiem anālajiem spraudņiem: maziem, vidējiem un lieliem. Katrs no šiem spraudņiem ir izgatavots no augstas kvalitātes medicīniskā silikona un ir mīksts un ērts. Diskrēti un izmantojami 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, 7 dienas nedēļā. Katra poda svecītes unikālā rievotā struktūra ir īpaši izstrādāta, lai nodrošinātu intensīvu baudu un pilnības sajūtu.

    Treniņš ar Titus Anal Trainer Kit tiek izmantots ne tikai, lai iepazīstinātu lietotāju ar anālo stimulāciju, bet arī lai paplašinātu anālo atveri un paplašinātu sfinktera muskuļus. Tas ir īpaši noderīgi, gatavojoties lielākām seksa rotaļlietām vai pirms fisting sesijas, jo palīdz pakāpeniski un droši paplašināt anālo atveri.

    Vēl viens svarīgs Titus anālo spraudņu aspekts Anal Trainer Kit ir to diskrētums un komforts. Katrs no trim anālajiem spraudņiem ir izstrādāts tā, lai to varētu diskrēti un nepamanīti lietot zem ikdienas apģērba 24 stundas diennaktis 7 dienas nedēļā. Tas nodrošina nepārtrauktu un daudzpusīgu lietošanu, ko var ideāli integrēt ikdienas dzīvē.

    Pakāpeniska baudas gūšana: Titus Anal Trainer Kit ar 3 anālajiem spraudņiem trīs ideālos izmēros:

    Mazākais Titus anālais spraudnis Anal Trainer Kit kopējais garums ir 10,5 cm, ievietojamais garums - 8,5 cm un diametrs - 4 cm. Šis tūplis ir ideāli piemērots iesācējiem, kuri vēlas lēnām pierast pie anālās stimulācijas sajūtas.

    Vidēja izmēra tūplīša kopējais garums ir 12,5 cm, ievietojamais garums - 10,5 cm, diametrs - 4,5 cm. Šis dibena aizbāžnis piedāvā mērenu izmēru un apkārtmēru palielinājumu, un tas ir ideāli piemērots tiem, kam jau ir zināma pieredze anālās stimulācijas jomā.

    Lielākais Titus dibena aizbāžnis Anal Trainer Kit kopējais garums ir 13,5 cm, ievietojamais garums - 11,5 cm un diametrs - 5 cm. Šis aizbāžnis ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas intensīvāku un spēcīgāku stimulāciju.

    Katrs Titus aizbāžnis Anal Trainer Kit ir noapaļots uzgalis, kas atvieglo aizbāžņa ievietošanu anālajā atverē. Aizmugurkaula spraudnim ir arī konusveida forma, kas dabiski pielāgojas ķermenim. Ribas uz poda korķa kakliņa stimulē jutīgās nervu galotnes anālajā atverē un palielina sfinktera muskuļu saspriegošanas un atslābināšanas prieku. Platā dibena pamatne nodrošina papildu stimulāciju starpenē un kalpo arī kā drošības ierīce, kas novērš pārāk dziļu iekļūšanu anālajā atverē.

    The Titus Anal Trainer Kit ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas atklāt vai turpināt pētīt anālo baudu viens pats vai divatā. Pateicoties augstvērtīgajam izpildījumam un izmēru klāstam, Titus Anal Trainer Kit ir lielisks līdzeklis jūsu personīgajam anālajam atklājumu ceļojumam.

    Optimāla kopšana un pareizs lubrikants: Ieteicamie lubrikanti un tīrīšanas līdzekļi jūsu Titus Anal Trainer komplektam:

    Optimālai pieredzei mēs iesakām izmantot lubrikantu uz ūdens bāzes, jo lubrikanti uz silikona bāzes var bojāt anālo tapu silikona materiālu. Mēs iesakām izmantot Aquameo vai Alphamale no MEO - abi šie lubrikanti ir ūdens bāzes lubrikanti, kas ir īpaši izstrādāti lietošanai ar silikona seksa rotaļlietām. Anālo trenažieru komplekta tīrīšanai un kopšanai iesakām izmantot mūsu seksa rotaļlietu tīrīšanas līdzekli VERYCLEAN, kas nodrošina vienkāršu un efektīvu tīrīšanu, vienlaikus saglabājot silikona materiāla kvalitāti.

    Papildu informācija:

    • TITUS Anal Trainer Kit
    • Komplektā ietilpst 3 anālie spraudņi
    • Materiāls: medicīniskais silikons.
    • Mazais sēžas aizbāžnis: kopējais garums 10,5 cm, ievietojamais garums 8,5 cm, diametrs 4 cm
    • Vidējs aizbāžnis: kopējais garums 12,5 cm, ievietojamais garums 10,5 cm, diametrs 4,5 cm
    • Liels aizbāžnis: kopējais garums 13,5 cm, ievietojamais garums 11,5 cm, diametrs 5 cm
    • Lūdzu, izmantojiet tikai ar lubrikantu uz ūdens bāzes.
    • Tīriet ar VERYCLEAN aerosolu.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Produit conforme à l'annonce

    Ils sont très doux donc très agréable à utiliser. Les différentes tailles sont bien. Néanmoins, je dirais que ce sont des tailles pour des "novices". Mais sinon, ils sont conforme et de bonnes qualités. Je recommande.

      Novērtēšana 

      Très satisfaite

      Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. Et le plug + le sextoy c’est un orgasme bien plus fort! A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

        Novērtēšana 

        Just right!!!

        Better than i thought. Super smooth. The right gradual sizes. Comfortable enough to wear for extended amounts of time.

          Novērtēšana 

          Gut

          aber mehr Größen wären noch besser. Daher ziehe ich einen Punkt ab.

            Novērtēšana 

            Titus Anal Trainer Kit

            Feel great and my mistress wanted me too train more

              Novērtēšana 

              Excellent set of anal plugs

              Excellent set of anal plugs - comfortable, a perfect range of sizes, and arrived promptly.

                Novērtēšana 

                Sehr geile Form

                Sehr geile Form und die Größen sind optimal !

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Titus Anal Trainer Kit - Komplekts ar 3 anālajiem spraudņiem

                  Titus Anal Trainer Kit - Komplekts ar 3 anālajiem spraudņiem

                  "Titus Anal Trainer Kit" ir ekskluzīvs komplekts anālās izpētes veikšanai, kas sastāv no trīs dažādiem anālajiem spraudņiem: maziem, vidējiem un lieliem. Katrs no šiem spraudņiem ir izgatavots no augstas kvalitātes medicīniskā silikona un ir mīksts un ērts. Diskrēti un izmantojami 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā.

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Citi klienti arī iegādājās:

                  30 citas preces tajā pašā kategorijā: