No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM apkakles

Informatīvais biļetens

Vergu apkakle ar gredzenu un kniedēm - melna/sarkana

Vai jūs meklējat augstas kvalitātes, bet lētu ādas verdzības apkakles? Šī slaidā vergu apkakle, kas izgatavota no augstas kvalitātes, mīkstas ādas, ir ideāls verdzības aksesuārs erotiskām lomu spēlēm. O veida gredzenam var piestiprināt arī pavadiņu vai ķēdi, lai pilnībā pakļautu savu pakļāvīgo partneri.

Vairāk informācijas

2568/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Parādiet savu pakļāvīgo pusi! Labākais veids, kā to izdarīt, ir mūsu ierobežojošā verdzības apkakle, kas izgatavota no augstas kvalitātes ādas. Pie priekšējā O veida gredzena var piestiprināt dažādus citus verdzināšanas piederumus, piemēram, plašas virves, ķēdes vai vergu pavadas.

     

    Vai meklējat augstas kvalitātes, bet lētu ādas verdzības apkakli? Šaurā vergu apkakle, kas izgatavota no augstas kvalitātes, mīkstas ādas, ir ideāls verdzināšanas aksesuārs erotiskām lomu spēlēm. O-veida gredzenam var piestiprināt arī pavadiņu vai ķēdi, lai pilnībā pakļautu savu pakļāvīgo partneri.

     

    Šaurā kakla savaldīšanas siksna ar elegantu dizainu aizmugurē ir aizdare ar sprādzi, un to var elastīgi regulēt. O veida gredzens priekšpusē piedāvā daudzpusīgas pielietojuma iespējas visdažādākajām pakļaušanas scēnām paverdzināšanas laikā. Mūsu ādas apkakli var nēsāt arī kā modes aksesuāru.

     

    Ādas kakla ierobežotājsistēma ir patīkami polsterēta, nodrošinot augstu komforta līmeni. Sprādzes aizdare nodrošina pielāgotu piegulošanu pat lielākiem kakla izmēriem.

     

    Kā tiek izmantota ādas vergu apkakle?

     

    Uzlieciet verdzības apkakli savam partnerim. Atkarībā no sajūtām jūs varat pie O veida gredzena piestiprināt pavadiņu vai virvi. Vērgšanas prieki var sākties! Ļaujiet savai iztēlei ļauties vaļu!

     

    Kas ir tik īpašs ādas vergu apkaklei?

     

    Ādas verdzības apkakle ir ideāli piemērota visiem iesācējiem. Tās mīkstais polsterējums nodrošina maksimālu komfortu un ļauj jums sākt nodarboties ar bondage. Apkaklei ir arī dekoratīvas tapas, un to var izmantot arī kā modes aksesuāru.

     

    Padomi un triki ādas vergu apkaklei:

     

    Pirms sasiešanas tas palīdz izveidot tā saukto "aproci" Safeword apkakli. Tas novērš iespēju tik ātri netīšām pārkāpt personīgās robežas. Šis Safeword ir BDSM praksēs izmantots signāls, ar kuru sasaistītais, pakļāvīgais partneris var norādīt, ka nevēlas turpināt darbību. Kontekstā ar piekrišanu veiktu prakšu kontekstā izteikts Safeword ir beznosacījumu pienākums nekavējoties pārtraukt. Efektīva un uzticama drošo vārdu lietošana ir viens no BDSM absolūti nepieciešamajiem priekšnoteikumiem.

     

    Vai es varu kombinēt ādas vergu apkakles ar citiem verdzības piederumiem?

     

    Jā, noteikti. Jūs varat brīnišķīgi apvienot BDSM kakla savaldīšanas līdzekli ar vergu pavadiņu, mūsu BDSM roku dzelžiem vai potīšu aprocēm un izplešanas stieni. Protams, jūs varat izmantot arī knupeli un aizsiet acis savas verdzināšanas sesijas laikā.

     

    Kā kopt un tīrīt ādas vergu apkakles?

     

    Ādas verdzības ierobežošanas līdzekļu kopšanai dažkārt izmanto labu smērvielu gludai ādai. Dabīgā ādas smērviela sastāv no daudzām dabīgām vielām, piemēram, bišu vaska, rīcineļļas, rapšu eļļas, kokosriekstu eļļas un citām. Šie dabīgie tauki lēnām iesūcas ādā. Tas uztur ādas elastību. Tikai tad, ja ādas saites izstrādājumi tiek pareizi kopti, tie saglabājas labā stāvoklī un ir attiecīgi izturīgi un izturīgi.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Ādas vergu apkakle ar tapām
    • Reljefētas kniedes un sprādzes ar MEO ® preču zīmi
    • Regulējams izmērs, ar O veida gredzenu
    • Ražots Vācijā
    • Izmēri: apm. 3,5 cm plats, apm. 55 cm garš
    • Materiāls: āda, metāls

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ottimo

    Prima esperienza di bondage e mi sono subito trovato bene

      Novērtēšana 

      Ottimo!

      Soddisfatto di questo acquisto! Stavo cercando un bel collare da usare con un guinzaglio e, inizialmente, ne ho acquistato uno diverso da MEO. Purtroppo, era troppo largo per il mio collo sottile. Il collare Bondage Collar si adatta perfettamente! È un po' più sottile, il che lo rende più facile da indossare. Ottimo!

        Novērtēšana 

        Good value for money

        The slave collar met my expectations, and was of a high standard. It was comfortable for my sub to wear as well as secure. Good value for money

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Vergu apkakle ar gredzenu un kniedēm - melna/sarkana

          Vergu apkakle ar gredzenu un kniedēm - melna/sarkana

          Vai jūs meklējat augstas kvalitātes, bet lētu ādas verdzības apkakles? Šī slaidā vergu apkakle, kas izgatavota no augstas kvalitātes, mīkstas ādas, ir ideāls verdzības aksesuārs erotiskām lomu spēlēm. O veida gredzenam var piestiprināt arī pavadiņu vai ķēdi, lai pilnībā pakļautu savu pakļāvīgo partneri.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: