No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM apkakles

Informatīvais biļetens

BDSM ķēdes kaklarota - Rutēnijs

Šī ķēdītes kaklarota ar elegantu rutēnija apdari ir ne tikai fetiša aksesuārs, bet arī spēcīgs paziņojums. Itālijā izstrādātā 50 cm garā BDSM kaklarota, tā dēvētā Dženovas ķēde, pārsteidz ar savu industriālo izskatu.

Vairāk informācijas

3522/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šī ķēdītes kaklarota ar elegantu rutēnija apdari ir ne tikai fetiša aksesuārs, bet arī spēcīgs paziņojums. Itālijā izstrādātā 50 cm garā BDSM kaklarota, tā dēvētā Dženovas ķēde, pārsteidz ar savu industriālo izskatu. Katrs atsevišķs ķēdes posms ir pārklāts ar rūtēnu un simbolizē spēku un dominanci. Apkakle kopumā iemieso dziļo saikni BDSM attiecībās.

     

    Šīs apkakles īpašais akcents ir ieskrūvējamais ķēdes savienotājs. Tas ļauj elastīgi regulēt ķēdes garumu. Vēlaties palielināt intensitāti? Izmantojiet šo ķēdes savienotāju vai nelielu piekaramo atslēgu, lai saspriegtu apkakli un palielinātu pakļaušanas un kontroles sajūtu.

     

    Mēs esam nežēlojuši līdzekļus un pūles, lai piedāvātu jums greznu apdari. Mirdzošā zelta apdare, kas panākta, izmantojot vairākus rūpīgi uzklātus slāņus, ne tikai piešķir eleganci, bet arī zināmu diženumu un mirdz jebkurā apgaismojuma situācijā. Rutēnijs, reti sastopams pārejas metāls, piešķir šim BDSM aksesuāram noslēpumainu un vienlaikus izturīgu izskatu ar savu tumšo, gandrīz antracīta krāsas izskatu. Rutēnijs ir pazīstams ar savu izturību pret koroziju un piešķir ķēdītei dziļumu un raksturu. Palādijs, spīdīgs sudrabaini balts metāls, ir ne tikai izturīgs pret koroziju, bet arī pārsteidz ar savu spīdīgo virsmu, kas rada greznības un izturības sajūtu. Katrs no šiem pārklājumiem ir rūpīgi izvēlēts, lai BDSM aksesuāram piešķirtu īpašu izskatu ne tikai vizuāli, bet arī ilgmūžības un kvalitātes ziņā.

     

    Neatkarīgi no izvēlētās apdares mūsu BDSM apkakle ir ne tikai iespaidīgs juvelierizstrādājums, bet arī uzticības, uzticības un dziļas saiknes starp dominējošo un pakļāvīgo partneri izpausme.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • BDSM apkakle
    • Ķēdes apkakle (Dženovas ķēdīte)
    • Izmēri: Garums aptuveni 50 cm.
    • Materiāls: tērauds, bez niķeļa, ar virsmas pārklājumu
    • Ieteicams zināt: Atšķirīgā Dženovesas ķēde savu nosaukumu ieguva no Dženovesas jūrniekiem, kuriem bija nepieciešama izturīga, bet viegla ķēde.
    • Atruna. Sakarā ar izstrādājumu raksturu un funkciju tie var stipri nodilt un nolietoties, kā arī var nonākt saskarē ar vielām, kas var mainīt to izskatu. Tāpēc atbildība par iegādāto izstrādājumu lietošanu un kopšanu gulstas tikai uz lietotāju.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Bonita, bien hecha, espero sea duradera

    Bonita, bien hecha, espero sea duradera

      Novērtēšana 

      Hochwertiges Produkt mit sofortiger Wirkung

      Vor kurzem habe ich diese wunderschöne Halskette gekauft. Ich bin wirklich begeistert. Die ersten Komplimente sind nicht lange ausgeblieben, und ich kann verstehen, warum. Die Halskette sieht nicht nur sehr schön aus, sondern sie ist auch von sehr guter Qualität.

      Die Verarbeitung ist wirklich beeindruckend. Jedes Detail hat den Anschein von Durchdachtheit und Präzision in der Ausführung. Die Materialien fühlen sich hochwertig an und die gesamte Kette strahlt eine gewisse Eleganz aus. Die Liebe zum Detail gefällt mir besonders gut.

        Novērtēšana 

        Bin begeistert

        Die Kette ist einwandfrei und hält jetzt schon ewig und es gibt nix daran auszusetzen

          Novērtēšana 

          Sehr gut

          Sitz super, hält jetzt schon lange und die Kette färbt nicht ab. Super Qualität

            Uzrakstiet savu pārskatu

            BDSM ķēdes kaklarota - Rutēnijs

            BDSM ķēdes kaklarota - Rutēnijs

            Šī ķēdītes kaklarota ar elegantu rutēnija apdari ir ne tikai fetiša aksesuārs, bet arī spēcīgs paziņojums. Itālijā izstrādātā 50 cm garā BDSM kaklarota, tā dēvētā Dženovas ķēde, pārsteidz ar savu industriālo izskatu.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: