No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

BDSM jāšanas rīki ar elektrostimulāciju - E-Stim Crop by Dr. Sado

Ja jūs meklējat intensīvu BDSM pieredzi, mums ir ideāls risinājums jums: BDSM jāšanas rīks ar elektrostimulāciju, ko piedāvā Dr. Sado! Šis inovatīvais piederums apvieno aizraujošu spankinga elementu ar aizraujošu elektrostimulācijas pasauli, nodrošinot revolucionāru BDSM pieredzi.

Vairāk informācijas

3488/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ja jūs meklējat intensīvu BDSM pieredzi, mums ir ideāls risinājums jums: BDSM jāšanas rīks ar elektrostimulāciju, ko piedāvā Dr. Sado! Šis inovatīvais piederums apvieno aizraujošu spankinga elementu ar aizraujošu elektrostimulācijas pasauli, nodrošinot revolucionāru BDSM pieredzi. Atklājiet pilnīgi jaunu baudas līmeni un piedzīvojiet neaizmirstamus mirkļus ar Dr. Sado braukšanas rīku ar elektrostimulāciju.

     

    Kad klasika satiekas ar augsto tehnoloģiju: atklājiet Dr. Sado izstrādāto izjādes pletni ar elektrostimulāciju.

    Dr. Sado jāšanas rīks ar elektrostimulāciju apvieno labāko no divām pasaulēm: tradicionālo jāšanas rīku ar mūsdienīgu elektrostimulāciju. Bet kas padara šo seksa rotaļlietu tik brīnišķīgu, īpaši BDSM kontekstā?

     

    Pirmkārt, izjādes cirtiens ar elektrostimulāciju piedāvā dubultu sajūtu: ja jau tradicionālais izjādes cirtiens var radīt asu, dzelzošu sajūtu, tad elektrostimulācija papildus vai pārmaiņus nodrošina tirpinošu - vajadzības gadījumā arī sāpīgu - sajūtu. Šo divu sajūtu kombinācija rada pārsteidzoši intensīvu pieredzi.

     

    Otrkārt, izjādes cirtiens ar elektrostimulāciju sniedz pārsteiguma momentu. Dominējošais partneris var pats izlemt, kad izmantot elektrostimulāciju. Tas rada papildu garīgo stimulu, kas BDSM seansu padara vēl aizraujošāku. Elektrostimulācijas regulējamā intensitāte ļauj dominējošajam partnerim mainīt elektriskā impulsa stiprumu, sniedzot viņam vēl vienu kontroles līmeni pār verga sajūtām.

     

    Treškārt, liela nozīme ir psiholoģiskajam aspektam. Elektrība ir kaut kas tāds, ko daudzi no mums uzskata par bīstamu vai tabu. Spēlēšanās ar šiem dziļi iesakņotajiem tabu BDSM kontekstā var radīt papildu psiholoģisku efektu, iegremdējot visu ķermeni ekstāzes un uzbudinājuma jūrā.

     

    Jāšanas rīki ar elektrostimulāciju ir ārkārtīgi daudzpusīgi un pielāgojas dažādiem pieredzes līmeņiem un vēlmēm. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku maigiem vai sāpīgiem triecieniem, šis jāšanas rīks piedāvā neskaitāmas iespējas dažādiem scenārijiem. Izbaudiet tirpinošu priekšspēli vai intensīvu seansu - izvēle ir jūsu ziņā!

     

    Ar savu augstas kvalitātes apstrādi un pievilcīgo dizainu izjādes kultivators ar elektrostimulāciju pārsteidz ne tikai ar savu funkcionalitāti, bet arī ar kvalitāti un estētiku. Vegāniskā PU āda maigi slīd pa ādu un nodrošina patīkamu sajūtu, savukārt stabilais satvēriens un vieglais elastīgums nodrošina spēcīgus triecienus.

     

    Drošība, protams, arī ir galvenā prioritāte. Lūdzu, izvairieties no jāšanas rīkstes saskares ar ūdeni un ņemiet vērā, ka elektrostimulāciju nedrīkst izmantot krūšu zonā, un cilvēkiem ar elektrokardiostimulatoru parasti ieteicams neizmantot elektrostimulāciju.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • E-Stim izjādes kultivators, izjādes kultivators ar elektrostimulāciju (Zeus by Dr. Sado)
    • Izmēri: Kopējais garums: 53,8 cm, ražas platums: 6,1 cm.
    • Materiāls: vegāna PU āda, ABS plastmasa, cinka sakausējums, dzelzs.
    • Krāsa: melna.
    • Uzlādes iespēja: uzlādējams ar komplektā iekļauto USB kabeli.
    • Atklājiet jaunu BDSM pieredzi ar Dr. Sado izstrādāto jāšanas rīku ar elektrostimulāciju. Iegremdējiet baudas un sāpju pilnajā pasaulē, kas apvienota ar elektrizējošu spriedzi - neaizmirstamām kulminācijām un intensīvai baudai.
    • Elektrosekss ir aizraujošs veids, kā erotisko pieredzi pacelt pavisam jaunā līmenī. Šī inovatīvā prakse izmanto elektriskos impulsus, lai radītu intensīvu tirpšanu, pulsēšanu vai pat elektriskus "triecienus" unikālai seksuālai stimulācijai. Neatkarīgi no tā, vai elektrosekss ir jauns vai jau pieredzējis, ikviens atradīs plašu augstas kvalitātes aprīkojuma un elektrodu klāstu MEO, kas ir vadošais elektroseksspeciālists. Mūsu pieredze nodrošina drošu un intensīvu pieredzi. No elektriskajiem dzimumlocekļa gredzeniem līdz elektriskajiem dibena spraudņiem un elektriskajām krūšu skavām - mēs piedāvājam daudzveidīgu klāstu, kas atbilst ikvienai gaumei un vajadzībām. Ar mūsu E-Stim vadības ierīci, kas pazīstama arī kā "Tens Unit", jūs pilnībā kontrolējat elektrisko impulsu intensitāti un ritmu. Ir plaša izvēle, sākot no elektrovaginālajām un anālajām zondēm un beidzot ar elektrovadošajām elektrostimulācijas spilventiņiem, kas ir ideāli piemēroti iesācējiem. Mūsu elektriskais dzimumlocekļa būris unikālā veidā apvieno šķīstību un stimulāciju, savukārt mūsu elektriskās krūšgalu skavas rada pavedinošu tirpšanas sajūtu. Tiem, kas meklē dziļākas un intensīvākas sajūtas, mēs piedāvājam arī E-Stim dildo un E-Stim vibratorus. Ja esat gatavs jauniem, aizraujošiem piedzīvojumiem, izmēģiniet mūsu elektroseksuālās urīnizvadkanāla zondes īpaši intensīvai pieredzei. Savukārt radošām BDSM rotaļām mēs piedāvājam mūsu E-Stim cimdus un citus elektrostimulācijas piederumus. Kopā ar MEO atklājiet aizraujošo elektroseksseksuālo pasauli un izbaudiet unikālu un satriecošu seksuālo stimulāciju. Uzdrošinieties ienākt jaunā pieredzē, kas sniegs jums neaizmirstamus baudas mirkļus.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Perfecta

    Es suave y flexible. Además de tener un largo perfecto para alcanzar todas las partes del cuerpo de tu pareja.

      Novērtēšana 

      Elektrisierend geil

      Die E-Stim-Gerte von Dr. Sado kombiniert das Beste aus beiden Welten: den scharfen Schlag eines klassischen Instruments und den elektrisierenden Reiz der Elektrostimulation. Was dieses Toy jedoch wirklich außergewöhnlich macht, vor allem im BDSM-Kontext? Lasst es mich euch verraten! Zusätzlich zu dem Schmerz und Vergnügen, den eine herkömmliche Reitgerte oder Peitsche verursacht, bringt die Elektrostimulation ein kribbelndes und intensiveres Gefühl ins Spiel. Diese Kombination schafft ein Feuerwerk an Empfindungen, das euch den Atem rauben wird. Mein Top hat die volle Kontrolle darüber, wann die Elektrostimulation zum Einsatz kommt. Diese Extra-Portion Spannung und Vorfreude macht das Erlebnis noch aufregender. Mit der einstellbaren Intensität kann mein Top die Stärke der elektrischen Impulse variieren und somit meine Empfindungen perfekt steuern. Egal, ob ihr Streicheleinheiten oder harte Schläge bevorzugt – diese Sadomaso-Gerte bietet unbegrenzte Möglichkeiten für verschiedene Szenarien.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        BDSM jāšanas rīki ar elektrostimulāciju - E-Stim Crop by Dr. Sado

        BDSM jāšanas rīki ar elektrostimulāciju - E-Stim Crop by Dr. Sado

        Ja jūs meklējat intensīvu BDSM pieredzi, mums ir ideāls risinājums jums: BDSM jāšanas rīks ar elektrostimulāciju, ko piedāvā Dr. Sado! Šis inovatīvais piederums apvieno aizraujošu spankinga elementu ar aizraujošu elektrostimulācijas pasauli, nodrošinot revolucionāru BDSM pieredzi.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        19 citas preces tajā pašā kategorijā: