No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM paddle

Informatīvais biļetens

BDSM airis "SpikeSway" - mūsu iecienītākais instruments intensīvai spankingam.

BDSM airi "SpikeSway" no Mauvais Garçon Sērijas no MEO netiek uzskatīts par Vācijas zīmola populārāko paddle no vācu zīmola. Tā apaļā forma un klasiskais dizains padara to par pārlaicīgu, taču efektīvu rīku Impact Play.

Vairāk informācijas

3571/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    BDSM airi "SpikeSway" no Mauvais Garçon Sērijas no MEO netiek uzskatīts par Vācijas zīmola populārāko paddle no vācu zīmola. Tā apaļā forma un klasiskais dizains padara to par pārlaicīgu, taču efektīvu instrumentu Impact Play klāstā. Tā kopējais garums ir 38 cm un airi ir 16 cm plati, tāpēc tas piedāvā plašu sitiena virsmu, kas piemērota gan iesācējiem, gan pieredzējušiem spēlētājiem. 5 cm plats rokturis nodrošina optimālu aira vadību un kontroli paddle.

    240 gramu "SpikeSway" 240 gramu "SpikeSway" paddle ir izgatavots no augstas kvalitātes ādas un metāla kombinācijas. Šāda materiāla izvēle ne tikai garantē izturību, bet arī piešķir BDSM airim pievilcīgu izskatu. "SpikeSway" īpašā iezīme ir divas dažādas sitienu virsmas: Viena puse ir rotāta ar smagām metāla kniedēm un nodrošina intensīvu, padziļinātu sajūtu, savukārt otra puse ir gluda un paredzēta diezgan stingriem, līdzeniem sitieniem.

    BDSM airis "SpikeSway" ir vairāk nekā tikai spankinga piederums, tas ir daudzpusīgs palīgs visdažādākajiem triecienu spēļu scenārijiem. Tas ļauj jums izpētīt savas vēlmes, neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku kniedētas sitienu virsmas spēkam vai arī maigākai gludas sitienu virsmas sajūtai. Ar "SpikeSway" rokās jūs varat izpētīt Impact Play dziļumus un nianses un saprast, kāpēc tas ir populārākais MEO BDSM airis.

    Gludās ādas kopšanas norādījumi:

    Lai saglabātu BDSM aiļa "SpikeSway" skaistumu un ilgmūžību, ir svarīgi pareizi kopt gludo ādu. Pēc katras lietošanas reizes ādu rūpīgi notīriet ar mitru drānu, lai notīrītu sviedrus un citus netīrumus. Rūpīgākai kopšanai laiku pa laikam izmantojiet augstas kvalitātes ādas kopšanas krēmu, lai barotu materiālu un saglabātu tā elastību. Uzmanieties lieki nepakļaut ādu saules iedarbībai un glabāt to sausā un vēsā vietā, lai pasargātu to no bojājumiem. Ja ievērosiet šos vienkāršos soļus, jūsu BDSM airi "SpikeSway" būs uzticams biedrs aizraujošos brīžos daudzus gadus.

    . Sīkāka informācija:

    • BDSM airi "SpikeSway"
    • Apaļš paddle - Klasiska forma
    • Impact Play Aksesuārs no Mauvais Garçon MEO sērijas
    • Izmēri: Kopējais garums 38 cm, aira platums 16 cm, roktura platums 5 cm
    • Kopējais svars 240 grami
    • Materiāls: āda, metāls
    • Viena sitamā virsma ir ar smagām metāla kniedēm, otra sitamā virsma ir gluda.
    • Kvalitāte un pieredze, kas pārsteidz: MEO nav tikai vārds, bet gan kvalitātes un inovāciju sinonīms augstas kvalitātes BDSM piederumu jomā. Jau gadiem ilgi MEO ir bijis pirmklasīgu produktu simbols, kas izgatavoti no labākajiem materiāliem un ražoti ar vislielāko rūpību un precizitāti. Produktu klāsta produkti Mauvais Garçon klāsts ir izcils piemērs meistarībai un pieredzei, ko MEO iegulda katrā savā izstrādājumā. Šie BDSM pātagas ar savu izturīgo konstrukciju un eleganto dizainu iemieso aizrautību un pieredzi, ar kādu MEO izstrādā produktus prasīgiem pazinējiem. Klienti visā pasaulē novērtē izturīgos un uzticamos izstrādājumus, kas ne tikai attaisno viņu cerības, bet arī regulāri tās pārsniedz. Šis izstrādājums ir kas vairāk nekā tikai BDSM aksesuārs - tas ir MEO uzticības, kvalitātes un inovāciju izpausme katrā detaļā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Une sanction au top

    Parfait pour dresser ma copine.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Very nice paddle

    The paddle has a nice heft and construction. The opposite side is smooth, unstudded, leather and makes a nice smacking sound as well as a good sting with minimal effort. The extra weight from the studs makes for a firmer contact.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      BDSM airis "SpikeSway" - mūsu iecienītākais instruments intensīvai spankingam.

      BDSM airis "SpikeSway" - mūsu iecienītākais instruments intensīvai spankingam.

      BDSM airi "SpikeSway" no Mauvais Garçon Sērijas no MEO netiek uzskatīts par Vācijas zīmola populārāko paddle no vācu zīmola. Tā apaļā forma un klasiskais dizains padara to par pārlaicīgu, taču efektīvu rīku Impact Play.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: