No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM paddle

Informatīvais biļetens

BDSM airis no caurspīdīga akrila - Dr Sado

BDSM airim no Dr. Sado ir trieciena virsma ar 13 caurumiem, kas samazina gaisa pretestību un tādējādi nodrošina ātrāku šūpošanos un spēcīgākus sitienus spankinga laikā. Caurumi arī atstāj unikālu nospiedumu uz ādas. Tas atstāj skaistu zīmējumu uz sēžamvietas.

Vairāk informācijas

3702/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    BDSM airim no Dr. Sado ir trieciena virsma ar 13 caurumiem, kas samazina gaisa pretestību un tādējādi nodrošina ātrāku šūpošanos un spēcīgākus sitienus spankinga laikā. Caurumi arī atstāj unikālu nospiedumu uz ādas. Tas atstāj skaistu zīmējumu uz pakaļkājas.

    BDSM airi kalpo ne tikai estētiskiem mērķiem, bet tiem ir arī svarīga funkcionāla nozīme, jo tie pastiprina spankinga pieredzi gan dominējošajai, gan pasīvajai personai. Caurumiem ir liela ietekme uz BDSM airu sniegto efektu un sajūtām.

    Viena no galvenajām priekšrocībām, ko sniedz caurumi spankinga airi, ir spankinga intensitātes palielināšana. Caurumi ļauj straujāk izplūst gaisam trieciena laikā, kas samazina spankinga airi pretestību. Tā rezultātā sitiens ir asāks un spēcīgāks, jo starp spankinga airi un ādu ir mazāks gaisa spilvens paddle un ādu. Rezultātā pasīvais partneris piedzīvo intensīvāku pieredzi, kas bieži vien ir vēlams spankinga scenārijos.

    Vēl viens aspekts ir īpaši erotiska spankinga skaņas radīšana, kam daudziem spankingā ir liela nozīme. Skaņa, ko paddle ar caurumiem bieži vien ir izteiksmīgāka un rada psiholoģisku stimulāciju un intensīvāku atmosfēru.

    Turklāt caurumi atstāj raksturīgus rakstus uz ādas, kas daudziem ir vizuāli pievilcīgs aspekts.

    Kopumā BDSM airi ar caurumiem sniedz vairākas priekšrocības, kas padara spankinga pieredzi intensīvāku, jutekliski bagātāku un vizuāli pievilcīgāku. Tie paplašina iespējas dažādot intensitāti un spēlēties ar spēku un pakļaušanos, padarot tos par populāru BDSM pasaules aksesuāru.

    Šī BDSM airu vinila rokturis ir veidots tā, lai nodrošinātu vieglu un ērtu satvērienu pat intensīvu spankinga seansu laikā. Gludā virsma nodrošina, ka paddle ērti turēties rokā pat dinamisku kustību laikā.

    PVC roktura galā ir praktiska neilona siksniņa uz rokas. Tas ļauj airi viegli un ērti uzglabāt, pēc lietošanas vienkārši uzkarinot to uz sienas āķa.

    Papildu informācija:

    • Caurspīdīgs paddle izgatavots no akrila - Dr. Sado
    • Perforēti caurumi lielākas intensitātes nodrošināšanai
    • 4 mm bieza akrila sitamā virsma
    • Cilpa pakāršanai
    • Izmēri: 35,6 cm, biezums 4 mm, roktura garums 12,7 cm, siksnas garums 18 cm
    • Materiāls: 65 % akrils, 20 % PVC bez ftalātiem, 15 % neilons
    • Dr. Sado ir pazīstams ar inovatīvu BDSM produktu izstrādi. BDSM kopienā viņa vārds ir sinonīms tādu produktu izstrādei, kas nosaka jaunus dizaina un funkcionalitātes standartus. Dr. Sado izstrādājumus raksturo radošums, augstas kvalitātes izgatavošana un spēja nodrošināt intensīvu juteklisko pieredzi. Dr. Sado produkti bieži ir paredzēti pieredzējušiem BDSM praktizētājiem, kuri meklē jaunus, aizraujošus veidus, kā izpētīt un paplašināt savas robežas. Viņa radīto izstrādājumu pielietojums bieži vien ir novatorisks, un tie var uzsvērt unikālus dominances, pakļaušanās, sāpju un baudas aspektus. Papildus funkcionalitātei Dr. Sado lielu uzsvaru liek uz drošību un komfortu. Tā izstrādājumi ir izstrādāti tā, lai to lietošana būtu gan droša, gan efektīva, padarot tos pievilcīgus arī pieredzējušiem BDSM praktizētājiem. Turklāt Dr. Sado produkti ir pazīstami ar to, ka ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas garantē to izturību un uzticamību.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Love it

    Um wow, it really gets the job done, love it

      Uzrakstiet savu pārskatu

      BDSM airis no caurspīdīga akrila - Dr Sado

      BDSM airis no caurspīdīga akrila - Dr Sado

      BDSM airim no Dr. Sado ir trieciena virsma ar 13 caurumiem, kas samazina gaisa pretestību un tādējādi nodrošina ātrāku šūpošanos un spēcīgākus sitienus spankinga laikā. Caurumi arī atstāj unikālu nospiedumu uz ādas. Tas atstāj skaistu zīmējumu uz sēžamvietas.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: