No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

Dildo Monster 31,5 cm

Jums patiks šis īpaši garais Monster Cock Dildo jums patiks! Brīnišķīgs dildo, kādu jūs vienmēr esat vēlējies: 31,5 cm garš, biezs, ar izspūrušu vēderu un spēcīgu dzīslu, ko jūs jutīsiet katru reizi, kad ieejat un izejat.

Vairāk informācijas

2802/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Jums patiks šis īpaši garais Monster Cock Dildo jums patiks! Brīnišķīgs dildo, kādu jūs vienmēr esat vēlējies: 31,5 cm garš, biezs, ar izspūrušu dzimumlocekli un spēcīgu dzīslojumu, ko jūs jutīsiet katru reizi, kad ieejat un izejat.

     

    Monster Cock Dildo - kā to lietot?

     

    Izbaudiet Monster Cock mEO ® vislabāk izbaudīt pēc tam, kad esat īsu brīdi paturējis dildo zem silta ūdens un izbaudījis, cik elpu aizraujoša ir sajūta, kad treknais dildo iekļūst anālajā kanālā.

     

    Dildo ar piesūcekni!

     

    Spēcīgais piesūceknis, kas piestiprinās pie lielākās daļas gludu virsmu, ļauj izmantot dildo bez rokām Monster Cock un papildina lielisko pieredzi. Monster dildo ir daudz vairāk nekā "vienkārši uzlieciet un izbaudiet", jo tas piedalās visās jūsu pozās un, pateicoties fantastiskajam materiālam, pielāgojas jūsu iekšējai anatomijai.

     

    Monster Cock Dildo - lubrikants un tīrīšana:

     

    Šis Monster Cock ir izgatavots no ķermenim droša silikona, slidenas un gludas vielas. Tas ir augstas kvalitātes, tāpēc kalpos ilgu laiku Monster Cock kalpos ilgu laiku. Jūs varat tīrīt Monster Cock ar maigām ziepēm un ūdeni, taču pirms un pēc anālo piedzīvojumu baudīšanas to vajadzētu arī higiēniski notīrīt ar mūsu aerosolu VERYCLEAN. Pilnīgai baudai dildo varat izmantot ar lubrikantu, piem Monster Cock Dildo ar lubrikantu, piemēram, Aquameo vai Alphamale. Lūdzu, nelietojiet lubrikantus uz silikona bāzes. Tie sabojātu augstas kvalitātes materiālu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Monster Cock
    • Dildo ar piesūcekni
    • Materiāls: ķermenim drošs silikons, nesatur ftalātus
    • Tīrīšana ar VERYCLEAN aerosolu.
    • Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo.
    • Izmēri: Kopējais garums 31,5 cm, ievietojamais garums 29 cm, dzeltenuma diametrs 6,8 cm, diametrs 7 cm
    • Kā Monster Cock Tā kā dildo tiek izgatavoti ar rokām, iespējamas krāsu atšķirības.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Was für ein geiles Monster

    Um es kurz zu machen ... ich habe es beim ersten Einsatz nach 2Stunden geschafft, dieses Monster zu 2/3 anal einzuführen. Der erste Atemaussetzer kommt, wenn die fette Eichel den analen Schließmuskel überwunden hat. Eine gute Vordehnung und ziemlich viel Gleitgel vorausgesetzt ;-). Man hält diesen riesigen Durchmesser nicht allzu lange aus, aber das Gefühl ist schon unbeschreiblich so dermaßen ausgefüllt zu sein. Auch das Herausgleiten raubt einem nochmals den Atem. Mein Ziel für die Zukunft ist ganz klar ... das Monster von MEO muss komplett eingeführt werden. Und wenn ich dafür einen ganzen Tag brauche ;-)

      Novērtēšana 

      Amazing size

      With an amazing size and shape, this monster cock is sure to hit all the right spots. With a super-strong suction cup base, just mount this cock to any flat surface and get ready to enjoy incredible hands-free stimulation

        Novērtēšana 

        Favolove

        Il materiale e buono, la ventosa per ora funziona bene, si pulisce tranquillamente con acqua e sapone

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Dildo Monster 31,5 cm

          Dildo Monster 31,5 cm

          Jums patiks šis īpaši garais Monster Cock Dildo jums patiks! Brīnišķīgs dildo, kādu jūs vienmēr esat vēlējies: 31,5 cm garš, biezs, ar izspūrušu vēderu un spēcīgu dzīslu, ko jūs jutīsiet katru reizi, kad ieejat un izejat.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: