No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

ElectraStim

Informatīvais biļetens

Elastīgs urīnizvadkanāla elektrods no silikona - ElectraStim

Ja mērķis ir brīvroku orgasms, izmantojot dzimumlocekļa elektrostimulāciju, tad elastīgais urīnizvadkanāla elektrods no.. ElectraStim ir lieliska izvēle. Izgatavoti no inovatīva, vadoša silikona, šie elastīgie elektrodi, neraugoties uz to kompakto izmēru, nodrošina īpaši intensīvu elektrostimulāciju.

Vairāk informācijas

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ja mērķis ir brīvroku orgasms, izmantojot dzimumlocekļa elektrostimulāciju, tad elastīgais urīnizvadkanāla elektrods no.. ElectraStim ir lieliska izvēle. Izgatavoti no inovatīva, vadoša silikona, šie elastīgie elektrodi, neraugoties uz to kompakto izmēru, nodrošina īpaši intensīvu elektrostimulāciju.

    Piemērots visiem dzimumlocekļa izmēriem:

    Neatkarīgi no dzimumlocekļa formas vai izmēra elastīgie uretrālie elektrodi pielāgojas katra dzimumlocekļa individuālajām kontūrām un tādējādi nodrošina elpu aizraujošu pieredzi - ar iespēju pielāgot elektrostimulācijas intensitāti, tiklīdz tie ir savienoti ar elektrostimulācijas ierīci!

    Ar ievietojamo garumu gandrīz 15 cm šie īpaši elastīgie uretrālie elektrodi ir ideāli piemēroti tā sauktajām "uretrālajām rotaļām". Mērīšanas rievas uz urīnizvadkanāla elektroda atvieglo iekļūšanas dziļuma mērīšanu. Tas ir īpaši svarīgi elektrostimulācijas gadījumā, jo mazāks virsmas laukums pastiprina sajūtas, tāpēc lielākā daļa mūsu klientu vēlas pilnībā ievietot urīnizvadkanāla elektrodu.

    Uretraselektrostimulācija (E-Stim Penis):

    Uretras elektrostimulācija piedāvā unikālu un intensīvu stimulācijas veidu, kas būtiski atšķiras no parastās seksuālās pieredzes. Tā ir tik īpaša, jo apvieno sajūtu dziļumu un veidu, kā šīs sajūtas tiek radītas. Uretrālās elektrostimulācijas centrā ir īpaši instrumenti, piemēram, šis urīnizvadkanāla elektrods, kas sūta elektriskos impulsus tieši caur urīnizvadkanālu. Šajā zonā ir daudz nervu galu, un tā ir īpaši jutīga pret šādiem stimuliem. Piemērojot elektriskos impulsus tieši no iekšpuses, šī metode nodrošina intensīvu un ārkārtīgi apmierinošu pieredzi. Sajūtas var būt no viegla tirpšanas līdz spēcīgām pulsācijām, kas var izraisīt īpaši dziļu seksuālu uzbudinājumu. Vēl viena urīnizvadkanāla elektrostimulācijas īpašība ir iespēja sasniegt orgasmu bez rokām. Daudzi lietotāji ziņo par pastiprinātu baudas izjūtu un spēcīgiem orgasmiem, ko var sasniegt bez manuālas masturbācijas.

    Bipolārā urīnizvadkanāla elektroda priekšrocības:

    Atšķirībā no citiem klasiskajiem vienpolārajiem urīnizvadkanāla elektrodiem šis bipolārais elektrods ir veidots tā, ka to var izmantot bez otra palīgierīces (piemēram, cita monopolārā elektroda), lai noslēgtu ķēdi. Tas ļauj iesācējiem pilnībā koncentrēties uz seksuālās elektrostimulācijas uztveri, nenovēršot uzmanību no vēl viena uz ķermeņa nēsāta palīgierīces. Protams, urīnizvadkanāla elektrodus pēc vēlēšanās var izmantot arī bez elektrostimulācijas.

    Savietojami ar lielāko daļu elektrostimulācijas ierīču:

    Elastīgie silikona urīnizvadkanāla elektrodi ir savietojami ar visām ElectraStim elektrostimulācijas ierīcēm, un tie ir pieejami 5 mm un 7 mm diametra. Lai gan šis urīnizvadkanāla elektrods ir paredzēts tiešai pievienošanai ElectraStim elektrostimulācijas ierīcēm, to var pievienot arī citu ražotāju elektrostimulācijas ierīcēm, izmantojot mūsu piedāvātos adapterus.

    Lietojot elastīgo urīnizvadkanāla elektrodu, ļoti svarīga nozīme ir higiēnai un pareizai lubrikanta lietošanai:

    Optimālai kopšanai un drošai lietošanai mēs iesakām izmantot mūsu dezinfekcijas aerosolu INSTACLEAN, kas īpaši izstrādāts efektīvai elektrodu tīrīšanai pirms un pēc lietošanas. Turklāt mūsu elektrovadošais lubrikants ESHOCK ir būtisks, lai nodrošinātu vienmērīgu ievietošanu un optimālu vadītspēju, kas elektrostimulācijas pieredzi padara vēl intensīvāku. Šo divu produktu kombinācija padara elektrostimulāciju ne tikai īpaši patīkamu, bet arī drošu un higiēnisku.

    Sīkāka informācija:

    • Elastīgs urīnizvadkanāla elektrods, kas izgatavots no silikona - ElectraStim
    • Ievietojamais garums: 150 mm
    • Diametrs: 5 mm vai 7 mm
    • Savienojums: 2 mm
    • Materiāls: medicīniskais silikons ar platīna pārklājumu, vadošs (nesatur ftalātus)
    • Polu skaits: 2 (bipolāri)
    • Piegādes komplekts: 1 x elastīgs urīnizvadkanāla elektrods no melna silikona (5 mm VAI 7 mm), 1 x daudzvalodu lietošanas instrukcija.
    • Drošības piezīme: seksuālā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības aspektus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, izmanto elektrokardiostimulatoru vai medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no ElectraStim ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim uzņēmums E-Stim iezīmē inovācijas un kvalitāti seksuālās elektrostimulācijas (E-Stim) jomā un kopš tā pirmsākumiem ir ieguvis slavu, nepārtraukti paplašinot iespējas šajā aizraujošajā pieaugušo izklaides jomā. Pievēršot lielu uzmanību dizainam, tehnoloģijām un lietotāja pieredzei, produkti no ElectraStim produkti piedāvā unikālu baudas un veiktspējas kombināciju, kas patīk gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Produktu klāsts aptver gan sākumlīmeņa komplektus, gan sarežģītas ierīces, kas visas ir rūpīgi izstrādātas, lai nodrošinātu drošu, patīkamu un efektīvu pieredzi. ElectraStim uzņēmums lielu uzsvaru liek uz kvalitāti un inovācijām, kas atspoguļojas tā patentētajā "Flick" tehnoloģijā, kas apliecina tā apņemšanos padarīt elektrostimulāciju personalizētāku un interaktīvāku. Šī apņemšanās sasniegt izcilību un vēlme pārsniegt patērētāju gaidas padara ElectraStim vadošo zīmolu savā segmentā. MEO.de ir ideāls izplatīšanas partneris ElectraStim pateicoties savai pieredzei augstas kvalitātes un specializētu pieaugušajiem paredzētu produktu izplatīšanā. MEO.de ir iemantojis reputāciju ar dziļu izpratni par savu klientu vajadzībām un vēlmēm apvienojumā ar nelokāmu apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību. MEO BDSM veikals ne tikai piedāvā plašu produktu klāstu dažādās kategorijās, bet arī pievērš lielu uzmanību izglītošanai un informācijai, lai klienti varētu pieņemt apzinātu lēmumu par pirkumu. Turklāt MEO.de mērķgrupa lieliski atbilst ElectraStimjo abu uzņēmumu prioritāte ir piedāvāt augstas kvalitātes un inovatīvus produktus, kas uzlabo klientu seksuālo labsajūtu un pieredzi. MEO.de plašais aptvērums gan tiešsaistē, gan ar izveidotā partneru tīkla starpniecību garantē, ka MEO.de ražojumi ElectraStim sasniedz plašu un ieinteresētu mērķgrupu. Apvienojot revolucionārās tehnoloģijas no ElectraStim ar MEO.de kompetenci un apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību veido spēcīgu partnerību, kas vērsta uz izcilas un bagātinošas pieredzes sniegšanu saviem klientiem. Kopā tās ir lieliski sagatavojušās radīt revolūciju elektrostimulācijas pasaulē, vienlaikus nodrošinot izcilu servisu un atbalstu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    ElectraStim Urethral Sounds

    The ElectraStim Electro-sex Urethral Sound is a win for medical inspired sex toys. This is a toy built for quality and one that will stand the test of time if properly cared for and used

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Elastīgs urīnizvadkanāla elektrods no silikona - ElectraStim

      Elastīgs urīnizvadkanāla elektrods no silikona - ElectraStim

      Ja mērķis ir brīvroku orgasms, izmantojot dzimumlocekļa elektrostimulāciju, tad elastīgais urīnizvadkanāla elektrods no.. ElectraStim ir lieliska izvēle. Izgatavoti no inovatīva, vadoša silikona, šie elastīgie elektrodi, neraugoties uz to kompakto izmēru, nodrošina īpaši intensīvu elektrostimulāciju.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      26 citas preces tajā pašā kategorijā: