No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācija - Penis & sēklinieki

Informatīvais biļetens

VoltLust - Penisa gredzeni elektrostimulācijai

VoltLust ir inovatīvs komplekts dzimumlocekļa elektrostimulācijai, kas rada elektroerotiskus ekstāzes viļņus: jaunu baudas dimensiju, kurā pulsējošā enerģija satiekas ar tīru iekāri - neaizmirstamiem un elpu aizraujošiem orgasmiem!

Vairāk informācijas

3595/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    VoltLust ir inovatīvs komplekts dzimumlocekļa elektrostimulācijai, kas rada elektroerotiskus ekstāzes viļņus: jaunu baudas dimensiju, kurā pulsējoša enerģija satiekas ar tīru iekāri - neaizmirstamiem un elpu aizraujošiem orgasmiem!

    E-stimulācija jeb dzimumlocekļa elektrostimulācija ir prakse, kas tiek bieži izmantota, taču ne tikai BDSM aktivitāšu ietvaros. Tā var radīt ļoti īpašas ekstātiskas sajūtas un arī palīdzēt pastiprināt orgasmu.

    Mūsu VoltLust komplekts ir lielisks palīglīdzeklis, kas ir īpaši izstrādāts vīriešu dzimumorgānu elektrostimulācijai. Divi gredzenveida bipolārie elektrodi ar elektrovadošo virsmu un dažādu diametru ir paredzēti izvietošanai ap dzimumlocekli. Mazāko elektrodu, kura iekšējais diametrs ir 40 mm, parasti novieto pie dzimumlocekļa pamatnes vai vārpstas, savukārt lielāku elektrodu (50 mm) var novietot virs dzimumlocekļa un sēkliniekiem, un tas darbojas kā parasts dzimumlocekļa gredzens.

    Šos elektrodus pievieno elektrostimulācijas vai TENS ierīcei, izmantojot komplektā pievienoto kabeli un adapteri. Ir svarīgi, lai kabeļi būtu pareizi savienoti, lai spraudņi vai adapteri atbilstu elektrostimulācijas ierīcei un lai ierīce būtu piemērota lietošanai uz cilvēka ķermeņa. Pārliecinieties, ka kontaktdakšas spraudņa diametrs atbilst elektrostimulācijas ierīces savienojumiem (2,5 mm, ar adapteri no 2,5 mm līdz 3,5 mm). Alternatīvi mūsu veikalā ir pieejami dažādi adapteri, kurus var izmantot, lai šos dzimumlocekļa elektrodus pievienotu citu ražotāju elektrostimulācijas ierīcēm.

    Tā kā katrs no diviem gredzeniem darbojas kā bipolārs elektrods, tie nodrošina pilnīgu stimulāciju bez papildu elektrodu izmantošanas, t. i., katru gredzenu var izmantot arī atsevišķi. Tikai pārliecinieties, ka katrs gredzens ir pareizi pievienots elektrostimulācijas ierīcei, lai nodrošinātu drošu un efektīvu ķēdi. Vienmēr sāciet ar zemu intensitāti, lai lēnām pierastu pie sajūtām, un pakāpeniski palieliniet intensitāti, līdz esat atradis optimālo stimulācijas intensitāti. Bipolāro elektrodu lietošana būs patīkama pieredze tikai tad, ja ar tiem pareizi rīkosieties.

    Lai nodrošinātu optimālu un drošu pieredzi dzimumlocekļa elektrostimulācijas laikā, ir svarīgi lietot speciālu elektrodu želeju. Mēs iesakām mūsu ESHOCK elektrodu gelu, kas palielina elektrovadītspēju un palīdz pastiprināt sajūtas elektrostimulācijas laikā. Šis īpašais gels nodrošina labāku kontaktu starp ādu un elektrodiem un tādējādi samazina nepatīkamu sajūtu risku.

    Higiēna ir īpaši svarīga pirms un pēc katras aplikācijas. Tāpēc mēs iesakām rūpīgi notīrīt elektrodus ar mūsu īpašo tīrīšanas aerosolu VERYCLEAN. Tas ne tikai nodrošina elektrodu ilgmūžību, bet arī nodrošina higiēnisku vidi, kas samazina infekcijas un ādas kairinājuma risku. Lai elektrostimulācija būtu droša un patīkama, ļoti svarīgi ir ērti lietot un konsekventi tīrīt.

    Sīkāka informācija:

    • VoltLust - dzimumlocekļa gredzeni elektrostimulācijai
    • 2 apļveida elektrodi, elektrovadīts iekšpusē, dažāda diametra (40 mm un 50 mm iekšējais diametrs).
    • Savienošanai ar piemērotām elektrostimulācijas ierīcēm.
    • Komplektācijā ietilpst kabelis (kabelis ar kontaktdakšu, diametrs 2,5 mm) un adapteris (no 2,5 mm uz 3,5 mm). Elektrostimulācijas ierīce nav iekļauta piegādes komplektācijā.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (E-Stim) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • MEO ir Vācijā reģistrēta MEO preču zīme. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.


    Elektrostimulācijai paredzētie dzimumlocekļa gredzeni ir ļoti populāri vīriešu vidū gan tradicionālā, gan BDSM kontekstā vairāku iemeslu dēļ:

    • Sajūtu uzlabošana: Elektrostimulācija var stimulēt dzimumlocekļa nervu galus tā, kā to ir grūti panākt ar parastajām seksuālajām praksēm. Tas var radīt intensīvākas sajūtas, ko bieži vien raksturo kā unikālas.
    • Erekcijas uzlabošana: izmantojot dzimumlocekļa gredzenus elektrostimulācijai, var uzlabot asins plūsmu dzimumorgānu zonā, kas var veicināt spēcīgāku un ilglaicīgāku erekciju. Tas ir īpaši izdevīgi vīriešiem, kuri vēlas uzlabot savu seksuālo veiktspēju.
    • Daži vīrieši ziņo, ka elektrostimulācija palīdz palielināt orgasmu intensitāti un ilgumu. Papildu stimulācija var radīt lielāku baudu.
    • Eksperimentēšana: Šo gredzenu izmantošana ļauj vīriešiem izmēģināt jaunus masturbācijas vai seksa veidus ar partneri, kas var veicināt seksuālo apmierinātību un paplašināt seksuālo redzesloku.
    • Spēle ar varu un kontroli: BDSM bieži ir saistīts ar varu un kontroli. Iespēja kontrolēt elektrostimulācijas intensitāti ļauj dominējošajam partnerim kontrolēt pakļāvīgā partnera sajūtas, padziļinot dominēšanas un pakļaušanās pieredzi.
    • Erotiskais sods: Elektrostimulāciju BDSM kontekstā var izmantot kā erotiska soda veidu, kura intensitāti var pielāgot partnera iespējām.
    • Sāpju un baudas izpēte: BDSM bieži ietver sāpju un baudas mijiedarbību. Elektrostimulācija ļauj kontrolēti izpētīt šo robežu, izjūtot sajūtas no viegli tirpinošām līdz intensīvām.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Empfehlenswert

    Ich habe das Set bei MEO bestellt, um es auszuprobieren, weil ich schon viel davon gehört habe. Der Versand ging schneller als erwartet und es kam in einem unauffälligen Paket mit DHL. Natürlich habe ich es sofort ausprobiert und es war ganz anders, als ich es mir vorgestellt hatte, nämlich viel geiler. Am Anfang war es nicht so toll, erst als ich etwas Shock-Gel dazugegeben habe, war das Gefühl der Hammer! Es hat bei mir eine ganze Weile gedauert, der Orgasmus war VIEL heftiger als sonst und das Gefühl war der Hammer.

      Novērtēšana 

      Geile Sache

      Geile Sache! Kann man einzeln verwenden oder getrennt, je nach Lust und Laune! Und das Gefühl ist echt hammermäßig!

        Uzrakstiet savu pārskatu

        VoltLust - Penisa gredzeni elektrostimulācijai

        VoltLust - Penisa gredzeni elektrostimulācijai

        VoltLust ir inovatīvs komplekts dzimumlocekļa elektrostimulācijai, kas rada elektroerotiskus ekstāzes viļņus: jaunu baudas dimensiju, kurā pulsējošā enerģija satiekas ar tīru iekāri - neaizmirstamiem un elpu aizraujošiem orgasmiem!

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: