No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācijas ierīces

Informatīvais biļetens

ElectroHelix™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems

Ar ElectroHelix™, jaunāko inovāciju elektrostimulācijas ierīču vidū no E-Stim Systemsprogresīvas tehnoloģijas satiekas ar elektrizējošu, erotisku baudu. Balstoties uz 1. sērijas panākumiem, ElectroHelix™ piedāvā kompaktu, funkcijām bagātu pieredzi, kas no jauna definē erotiskās elektrostimulācijas pasauli.

Vairāk informācijas

3753/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    ElectroHelix™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems: jūsu vārti uz elektrizējošu baudu pasauli seksa laikā!

    Ar ElectroHelix™, jaunāko inovāciju elektrostimulācijas ierīču jomā no E-Stim Systems, progresīvās tehnoloģijas satiekas ar elektrizējošu erotisku baudu E-Stim Systemsprogresīvas tehnoloģijas satiekas ar elektrizējošu, erotisku baudu. Balstoties uz 1. sērijas panākumiem, ElectroHelix™ piedāvā kompaktu, funkcijām bagātu ierīci, kas no jauna definē erotiskās elektrostimulācijas pasauli.

    E-Stim Systems elektrostimulācijas ierīces ElectroHelix™ galvenās īpašības:

    • Uzlabots dizains: ElectroHelix™ ir būtiskākās 1. sērijas ierīces funkcijas, taču tās dizains ir pilnībā pārveidots. Tā piedāvā vairāk no visa, kas patīk mūsu klientiem.
    • Uzlabota vadība: ElectroHelix™ ir aprīkots ar mikroprocesora kontrolētu pastiprināšanas sistēmu un jaunu vadības sistēmu, un tam ir 5 programmu režīmi ar bezpakāpju analogo jaudas, ātruma, sajūtu regulēšanu un unikālo pogu "FIRE", kas nodrošina tūlītēju intensitāti.
    • Režīmu daudzveidība: papildus standarta "Flo" un "Pulse" režīmiem tagad ir pieejami arī "Milk" un "Tease" režīmi, kas ir ieprogrammēti daudzveidīgai stimulācijai un kurus var regulēt, izmantojot "Speed" un "Feel" regulētājus.
    • Lietošanas ērtums: režīmus var ērti izvēlēties, izmantojot spiedpogu.
    • Sporta režīms: Tiem, kas meklē intensīvus piedzīvojumus, ElectroHelix™ sporta režīms pastiprina katru sajūtu un padara visu vēl aizraujošāku, gluži kā braucot ar Ferrari.
    • Ergonomisks dizains: Pārstrādātais korpuss ir mazāks un vieglāks, un tas ērti iekļaujas rokā. Gumijotie vadības slēdži ir viegli lietojami pat ar cimdiem vai taukainiem pirkstiem.
    • Ar akumulatoru darbināms: Uzticamība ir viss un viss. Pārbaudītā PP3 baterija nodrošina ilgu darbības laiku.


    ElectroHelix™ ir jaunākā ierīce elektrostimulācijas ierīču klāstā no E-Stim Systems. Vēsturē E-Stim Systems aizsākās 2004. gadā, kad tika laista klajā oriģinālā 1. sērija, kas kopš tā laika ir kļuvusi par klasiku. Series 1 ir Intro2Electro klāsta stūrakmens no Intro2Electro E-Stim Systems. Taču, kā jau tas notiek ar daudzām lietām, laika gaitā cilvēki vienkārši vēlas kaut ko vairāk, varbūt nedaudz ērtāku un, protams, ar vairāk funkcijām - rezultāts ir ElectroHelix™ jeb saīsinājumā Helix.

    ElectroHelix™ satur Series 1 DNS, bet ar pilnībā atjauninātu un pārstrādātu koncepciju, kas vienkārši piedāvā vairāk no visa. Ar atjauninātu mikroprocesora kontrolētu pastiprinātāja sistēmu, paplašinātu un uzlabotu vadības veidu, ElectroHelix™ piedāvā piecus programmu režīmus, bezpakāpju analogo kontroli ne tikai izejas līmenim un ātrumam, bet arī "sajūtai", kā arī bēdīgi slaveno un joprojām unikālo "FIRE" pogu.

    Ar saviem 5 režīmiem ElectroHelix™ piedāvā daudz vairāk nekā standarta "Flo" un "Pulse" režīmi. Papildus "FIRE" režīmam ir arī "Milk" un "Tease" režīmi, kas ir ieprogrammēti vēl interesantākām sajūtām un kurus abus var pilnībā kontrolēt, izmantojot ātruma un "Feel" pogas. Režīmu izvēle ir vienkāršs pogas spiediens, un, tā kā stimulācijas līmenis nesamazinās līdz nullei, ir iespējams pārslēgties starp režīmiem lietošanas laikā.

    Citi ElectroHelix™ uzlabojumi ietver izmaiņas impulsu režīmā, kas ļauj īsākus un garākus impulsu intervālus, salīdzinot ar 1. sērijas ierīci, kā arī paplašinātu "Feel" diapazonu visiem režīmiem, kurus abus var kontrolēt ar ciparnīcām, ļaujot gandrīz neierobežoti kontrolēt visas sajūtas.

    ElectroHelix™ no E-Stim Systems ir arī tā sauktais "Sport" režīms tiem, kas vēlas vēl intensīvāku stimulāciju. Kad ElectroHelix™ ir ieslēgts, sajūtu intensitāte ir pietiekama lielākajai daļai cilvēku, bet, kad ElectroHelix™ ir ieslēgts, turot nospiestu FIRE pogu, viss kļūst vēl intensīvāks un intensīvāks.

    Ar jauna dizaina korpusu ElectroHelix™ ir E-Stim Systems electroHelix™ ir kļuvis mazāks un vieglāks, lai elektrostimulācijas ierīce ērti atrastos rokā un visas vadības ierīces būtu viegli sasniedzamas. Pateicoties gumijotajiem rotējošajiem slēdžiem un pret smērējumiem noturīgajai virsmai, ElectroHelix™ var lietot arī ar cimdiem vai smērvielu uz pirkstiem, un tas vienmēr droši turas rokā. Atšķirībā no daudziem citiem ražotājiem E-Stim Systems ir atteikušies no uzlādējamās baterijas un tā vietā izvēlējušies pārbaudītu PP3 bateriju, kas garantē ilgu darbības laiku.

    ElectroHelix™ tiek piegādāts pielāgotā pārnēsājamā futrālī kopā ar 2 mm savienojuma kabeli, akumulatoru, 4 pašlīmējošu elektrodu spilventiņu komplektu un detalizētu lietošanas instrukciju - viss, kas nepieciešams, lai uzreiz sāktu darbu.

    ElectroHelix™ ir izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem, un tam ir iebūvētas tādas drošības funkcijas kā strāvas ierobežotājs.

    Sīkāka informācija:

    • ElectroHelix™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems
    • Izmēri: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Piegādes komplektācija: ElectroHelix™ elektrostimulācijas ierīce, 1 x 3,5 mm līdz 2 mm izejas kabelis, 4 x pašlīmējoši elektrodu spilventiņi, 1 x PP3 9V akumulators, lietošanas instrukcija, pārnēsāšanas soma.
    • Kanāli/izvades: viens kanāls, izmantojot standarta nozares 3,5 mm mono ligzdu.
    • Displejs: Ļoti spilgtas gaismas diodes, kas norāda pašpārbaudi, akumulatora stāvokli, izejas stāvokli un pašreizējo režīmu.
    • Programmu režīmi: 5, "Pulse", "Flo", "Fire", "Milk" un "Tease".
    • Vadības elementi: Izvades intensitāte, sajūtas kontrole, ātruma kontrole, režīma izvēle un poga "Fire".
    • Izvades viļņu forma: BiPhasic AC
    • Barošanas avots: standarta 9 voltu sārmains (PP3) (iekļauts komplektā)
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems ir galvenā prioritāte.
    • Izstrādāts saskaņā ar jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem un ražots Apvienotajā Karalistē.
    • Integrētas drošības funkcijas, piemēram, strāvas ierobežošana.
    • CE un UKCA marķējums.
    • Piegādāts ar ražotāja mūža garantiju.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi

     

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Top

    Appareil assez complet et propose une grande variété de fonctions. D'où sa complexité a l'usage.Demande une certaine habitude de l'appareil

      Novērtēšana 

      Efficacité maximum

      C'est le meilleur système pour électrostimulation du pénis que j'ai acheté. Je viens d'en recommander 2. je recommande vraiment

        Novērtēšana 

        This is my first e-stim and I love it.

        This is my first e-stim and I love it. It has enough power for all kinds of play.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          ElectroHelix™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems

          ElectroHelix™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems

          Ar ElectroHelix™, jaunāko inovāciju elektrostimulācijas ierīču vidū no E-Stim Systemsprogresīvas tehnoloģijas satiekas ar elektrizējošu, erotisku baudu. Balstoties uz 1. sērijas panākumiem, ElectroHelix™ piedāvā kompaktu, funkcijām bagātu pieredzi, kas no jauna definē erotiskās elektrostimulācijas pasauli.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          17 citas preces tajā pašā kategorijā: