No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācijas ierīces

Informatīvais biļetens

ElectroPebble™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems

ElectroPebble™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems ir ideāli piemērota BDSM lietošanai, jo tai ir 2 kanāli, kurus var izmantot vairāku ķermeņa daļu stimulēšanai, un 9 programmas (piemēram, slaukšanas, sāpju, palutināšanas), kas piedāvā dažādas sajūtas. Audio režīms piešķir E-Stim vēl vienu aizraujošu dimensiju BDSM kontekstā.

Vairāk informācijas

3754/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

plus piegādes izmaksas

Piegādes laiks aptuveni 7 dienas

    Vairāk informācijas

    ElectroPebble™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems: jūsu vārti uz nepārspējamu BDSM baudu.

    ElectroPebble™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems: jūsu vārti uz nepārspējamu BDSM baudu E-Stim Systems ir izcila ierīce BDSM aktivitātēm, pateicoties tās unikālajai jaudas, daudzpusības un lietošanas vienkāršības kombinācijai. Pateicoties divkanālu funkcijai, ElectroPebble™ ļauj vienlaicīgi pieslēgt divus elektrodus, izraisot aizraujošas sajūtas vairākās ķermeņa daļās. Šī funkcija ir īpaši noderīga BDSM scenārijos, kur ir svarīga stimulācijas intensitātes un sadalījuma kontrole.

    Deviņas regulējamās programmas - "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" un "Torment" - piedāvā plašu sajūtu klāstu no maigām līdz intensīvām. Tas ļauj lietotājiem pielāgot ierīci savām individuālajām vēlmēm un robežām - tas ir ļoti svarīgs aspekts BDSM, kur spēlēšanās ar dažādiem sajūtu līmeņiem ir galvenais.

    Inovatīvais LifeLine™ displejs, kas vizuāli parāda režīmus un iestatījumus, uzlabo lietotāja pieredzi ar intuitīvu un estētiski patīkamu saskarni. Audio režīms, kurā stimulāciju kontrolē mūzika vai balss, paver jaunas iespējas radošām BDSM sesijām, radot ar skaņu kontrolētu sajūtu pieredzi.

    Izpludiniet maksimālu BDSM baudu: Atklājiet ElectroPebble™ elektrostimulācijas ierīci - jūsu atslēga uz elektrizējošiem piedzīvojumiem!

    ElectroPebble™ no E-Stim Systems: izbaudiet BDSM elektrostimulāciju kā vēl nekad! ElectroPebble™, jaunākā inovācija no E-Stim Systems s-Simblebble, ir ne tikai elektrostimulācijas ierīce, bet arī tīras baudas instruments. ElectroPebble™ ir izstrādāts gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem, un tas apvieno veiktspēju un lietošanas ērtumu.

    ElectroPebble™ by E-Stim Systems: izbaudiet elektroseksu kā vēl nekad agrāk!

    Atklājiet sajūtu pasauli, kurā kontrole satiekas ar radošumu un prieks ar inovācijām. ElectroPebble™ nav tikai ierīce, bet gan piedzīvojums neizpētītās seksuālās dominances sfērās, kas tikai gaida, lai jūs tās atklātu.

    E-Stim Systems ElectroPebble™ elektrostimulācijas ierīces svarīgākās īpašības:

    • Divu kanālu daudzpusība: pateicoties ElectroPebble™ divu kanālu funkcionalitātei, vienlaicīgi var pieslēgt 2 elektrodus, lai izraisītu stimulējošas sajūtas vairākās ķermeņa zonās (vai atverēs). Katram kanālam ir bezgalīgi regulējamas vadības ierīces, kas ļauj precīzi pielāgot jaudu, lai panāktu perfektu baudas un sāpju kombināciju.
    • Deviņas regulējamas programmas: Ar deviņām regulējamām programmām, tostarp "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" un "Torment", jūs varat izbaudīt dažādas sajūtas. (Termini attiecas uz dažādiem stimulācijas iestatījumiem: "Pulse" rada ritmiskus impulsus, "Flo" nodrošina vienmērīgu, plūstošu stimulāciju, "Split" sadala stimulāciju dažādos modeļos, "Bounce" maina intensitāti, "Audio" kontrolei izmanto skaņas, "Milk" attiecas uz dzimumlocekļa slaukšanu, "Squeeze" imitē spiediena sajūtu, "Tease" - maigu stimulāciju un "Torment" - intensīvāku stimulāciju.). Katrs iestatījums ir izstrādāts, lai nodrošinātu unikālu un daudzveidīgu pieredzi, ko var viegli kontrolēt, lai pielāgotu elektrostimulāciju.
    • Inovatīvs LifeLine™ displejs: ElectroPebble™ ir aprīkots ar LifeLine™ displeju - virkni spilgtu gaismas diodu, kas pulsē sinhroni ar režīmu un iestatījumu, vizuāli norādot ierīces pašreizējo funkciju - patiesa inovācija elektrostimulācijas ierīču jomā.
    • Audio režīms: audio režīmā iebūvētais mikrofons ļauj kontrolēt elektrostimulāciju ar mūziku vai balsi - pilnīgi unikāla pieredze.
    • Ergonomisks dizains: ElectroPebble™ ir veidots tā, lai ērti ietilptu rokā. Tā apvieno ergonomisku dizainu un jaudīgas funkcijas, padarot to par ideālu izvēli ikvienam, kas vēlas vairāk nekā tikai vienkāršu e-stimulatoru.


    ElectroPebble™ ir daudz vairāk nekā tikai elektrostimulācijas ierīce - tā ir īsta dārgumu krātuve. ElectroPebble™ elektrostimulācijas ierīce ir jaunākā ierīce no E-Stim Systemskas ir aprīkota ar funkcijām un jaudu, taču tajā pašā laikā ir viegli lietojama.

    ElectroPebble™ ir ievietota pārnēsājamā futrālī, un elektrostimulācijas ierīcei ir ekskluzīva mūža garantija no E-Stim Systems.

    Tā kā tā ir divkanālu ierīce, vienlaicīgi var izmantot divus elektrodus, lai izkliedētu sajūtas vairākās ķermeņa zonās. Katram kanālam ir sava bezpakāpju regulēšana, kas ļauj iestatīt precīzu vēlamo stimulācijas intensitāti. ja pagriežat slēdzi pārāk augstu, varat to pagriezt atpakaļ, ātri pagriežot, un nav atkārtoti jānospiež pogas.

    Katrs no 9 programmas režīmiem ir regulējams, piedāvājot vēl plašāku sajūtu un iespēju klāstu, un ar vienkāršu režīmu izvēles kontroli pārslēgšanās starp režīmiem nevar būt vienkāršāka.

    Ja vēlaties ko citu, nevis iepriekš iestatītos režīmus, vienkārši pārslēdziet ElectroPebble™ uz audio režīmu. Pateicoties iebūvētajam mikrofonam, ar ElectroPebble™ varat izveidot savu elektrostimulācijas veidu, atskaņojot mūziku vai ļaujot pilnībā kontrolēt sava meistara balsi. Skaņas signāls kontrolē izejas signālu, un ar pilnīgi jaunu metodi ElectroPebble™ elektrostimulācijas ierīce var radīt lieliskas sajūtas, kuras varat kontrolēt jūs vai jūsu dominējošais partneris.

    ElectroPebble™ tiek piegādāts pielāgotā somiņā kopā ar diviem 2 mm savienojuma kabeļiem, akumulatoru, četru pašlīmējošu elektrodu spilventiņu komplektu, ātras lietošanas rokasgrāmatu un, protams, detalizētu lietošanas pamācību - viss, kas nepieciešams, lai sāktu darbu uzreiz.

    ElectroPebble™ ir izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē atbilstoši jaunākajiem Eiropas un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem, un tam ir iebūvētas tādas drošības funkcijas kā strāvas ierobežošana. Tas ir marķēts ar CE marķējumu, un tam ir mūža garantija.

    Sīkāka informācija:

    • ElectroPebble™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems
    • Pebble™ Izmēri: 116 mm x 77 mm x 38 mm, 178 g
    • Piegādes komplektācijā ietilpst viss nepieciešamais, lai sāktu savus BDSM elektrostimulācijas piedzīvojumus.
    • Piegādes klāsts: ElectroPebble™ elektrostimulācijas ierīce, 2 x 3,5 mm līdz 2 mm izejas kabeļi, 4 x pašlīmējoši elektrodu spilventiņi, 1 x PP3 9V akumulators, ātras lietošanas rokasgrāmata un detalizēta lietošanas instrukcija, pielāgota aizsargvāciņš.
    • Kanāli/izvades: divi kanāli, izmantojot nozares standarta 3,5 mm mono ligzdas
    • Displejs: Ļoti spilgtas gaismas diodes norāda stāvokli, akumulatora stāvokli, kanālu un režīma aktivitāti.
    • Programmu režīmi: 9, "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" un "Torment".
    • Audio ievade: iekšējais mikrofons
    • Vadības ierīces: Divas neatkarīgas kanālu intensitātes vadības ierīces, režīma iestatīšanas vadības ierīces un divas režīma izvēles pogas.
    • Izejas viļņu forma: BiPhasic AC
    • Barošanas avots: standarta 9 voltu sārma baterija (PP3)
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems ir galvenā prioritāte.
    • Izstrādāts atbilstoši jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem un ražots Apvienotajā Karalistē.
    • Iebūvētas drošības funkcijas, piemēram, strāvas ierobežošana.
    • CE un UKCA marķējums.
    • Piegādāts ar ražotāja mūža garantiju.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Appareil fiable, bon rapport qualité prix

    Produit livré très rapidement, large choix de fonctions, facile à utiliser après avoir lu les explications sur le livret fourni. Batterie ayant une bonne autonomie. Satisfaite de cet achat.

      Novērtēšana 

      Von Zart bis Hart

      ist alles dabei!! Bester Kauf!!!!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Very pleased with this and no regrets....

      Being new to electro stimulation, I found this to be a much better power box than others on the market. The one thing that really got me is the fact it has knobs for adjusting the strength and intensity. This is in my opinion very important as you can adjust better and much easier than other brands with buttons to push for up an down. I love Squeeze, Milk and torment the best. Having two channels allows me to use an insertable and the rubber loops at same time. Very pleased with this and no regrets....

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Very stimulating

      Been looking at these for a while. Very happy that I finally bought them!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      ElectroPebble™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems

      ElectroPebble™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems

      ElectroPebble™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems ir ideāli piemērota BDSM lietošanai, jo tai ir 2 kanāli, kurus var izmantot vairāku ķermeņa daļu stimulēšanai, un 9 programmas (piemēram, slaukšanas, sāpju, palutināšanas), kas piedāvā dažādas sajūtas. Audio režīms piešķir E-Stim vēl vienu aizraujošu dimensiju BDSM kontekstā.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      17 citas preces tajā pašā kategorijā: