No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācija - Aksesuāri

Informatīvais biļetens

Pašlīmējošie elektrodi - apaļi, 35 mm

Šos elektrodus izmanto, lai no elektrostimulācijas ierīces uz ķermeni pārraidītu elektriskos impulsus. Tie tiek piestiprināti tieši pie ādas atkarībā no vēlamās stimulācijas zonas uz dzimumlocekļa, sēkliniekiem, anālās atveres vai sēklinieka.

Vairāk informācijas

1667/00

19,90 €


-5,00 €

14,90 €

1,49 €/daļa

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    MEO® pašlīmējošie elektrodi: apaļi, universāli un ādai draudzīgi

    Šie elektrodi tiek izmantoti, lai pārraidītu elektriskos impulsus no elektrostimulācijas ierīces uz ķermeni. Tie tiek pielīmēti tieši pie ādas atkarībā no vēlamās stimulācijas zonas uz dzimumlocekļa, sēkliniekiem, anālās atveres vai sēklinieka dziedzera.

    Izstrādājuma svarīgākie aspekti:

    • Elektrodi droši un ērti pieguļ pie dažādām ķermeņa daļām - dzimumlocekļa, sēklinieku, anālās atveres vai dzimumlocekļa. To ādai draudzīgais materiāls nodrošina patīkamu lietošanu pat tad, ja tos nēsā ilgstoši.
    • Augstas kvalitātes materiāls: atbilstoši MEO® kvalitātes garantijai šie elektrodi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas garantē to izturību un uzticamību.
    • Atkārtoti lietojami: Apaļie elektrodi ir izstrādāti tā, lai tos varētu lietot vairākas reizes, nezaudējot līmes izturību. Tas padara tos par rentablu un videi draudzīgu elektrostimulācijas iespēju.
    • Savietojami ar elektrostimulācijas ierīcēm: Šie elektrodi ir ideāli piemēroti mūsu elektrostimulācijas ierīcēm, padarot tos par būtisku piederumu šī īpašā stimulācijas veida cienītājiem.


    Elektrodiem ir pašlīmējošs slānis, kas ļauj tos droši un ērti piestiprināt pie ādas bez papildu fiksācijas materiāla vai gela. Tas atvieglo to lietošanu un nodrošina labu kontaktu ar ādu.

    Izmantošana elektrostimulācijā:

    BDSM un erotiskajā jomā šāda veida elektrodi tiek izmantoti dažādiem elektrostimulācijas veidiem, kas var būt no vieglas tirpšanas līdz intensīvākām sajūtām.

    Neatkarīgi no tā, vai jums jau ir pieredze elektrostimulācijas jomā, vai arī jūs tikai sākat iepazīt šo aizraujošo pasauli, MEO® pašlīmējošie elektrodi ir ideāls papildinājums, lai pārceltu jūsu pieredzi jaunā līmenī.

    Vairāk informācijas:

    • Pašlīmējošie elektrodi
    • 10 gab
    • Diametrs 35 mm
    • Savienošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm
    • Pieejami dažādi adapteri (skat. piederumus)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    auch für das weibliche Genital empfohlen

    Das weibliche Genital ist auch für Elektrostimulation empfänglich. Wichtig für das geile Erleben ist es, durch entsprechenden Anschluss der Elektroden die Impulse zwischen den beiden Labien wirken zu lassen. Alternativ ist auch die korrespondierende Anordnung von zwei Elektroden kurz oberhalb der Klitoris und auf dem Damm zwischen Vagina und Anus. Wenn die Dame durch Bondage gut fixiert ist, wird das durch die Impulse ausgelöste Zucken durch geilste Wollustlaute ergänzt.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    I love it

    I get tied up usually on my back my wrists tied above my head, my legs pulled up and spread wide the pads put on me just like in the picture and turned on and he watches me orgasm over and over I love it last time I was exposed to 4 of his friends as They watched me cum 10 times we use these pads several times a week I highly recommend them

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Pašlīmējošie elektrodi - apaļi, 35 mm

    Pašlīmējošie elektrodi - apaļi, 35 mm

    Šos elektrodus izmanto, lai no elektrostimulācijas ierīces uz ķermeni pārraidītu elektriskos impulsus. Tie tiek piestiprināti tieši pie ādas atkarībā no vēlamās stimulācijas zonas uz dzimumlocekļa, sēkliniekiem, anālās atveres vai sēklinieka.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: