No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Penis spraudņi

Informatīvais biļetens

Penisa spraudnis - Hard Pleasure

Vai esat gatavs paplašināt savu iekļūšanas pieredzi? Tad BDSM dzimumlocekļa spraudnis Hard Pleasure ir atbilde jūsu erotiskajām fantāzijām.

Vairāk informācijas

9727/00

49,90 €


-65%

17,47 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai esat gatavs paplašināt savu iekļūšanas pieredzi? Tad Hard Pleasure dzimumlocekļa spraudnis ir atbilde jūsu erotiskajām fantāzijām. Tas piedāvā jums vairāk nekā tikai intensīvu seksuālo stimulāciju, tas jūs aizsūta tālu aiz erotiskās baudas robežām.

     

    Ja jums tas ir nepieciešams HARD, jūs būsiet sajūsmā par Hard Pleasure BDSM dzimumlocekļa spraudni un kulminācijām, ko tas jums sniegs.

     

    Šis BDSM dzimumlocekļa spraudnis noteikti nav domāts iesācējiem. Tā garums ir 15 cm, ievietojamais garums - 13,5 cm, diametrs platākajā vietā ir gandrīz 16 mm, bet svars - 175 grami. Gredzens galā garantē, ka to varēsiet ātri izņemt.

     

    Hard Pleasure dzimumlocekļa aizbāžņa iekšpusē ir dobs, lai ķermeņa šķidrumi varētu viegli notecēt. Šis dzimumlocekļa aizbāžnis ir izgatavots no medicīniskā tērauda, un tas ir izturīgs. Nemaz nerunājot par iespaidīgo vārpstas dizainu, kas garantē jums maksimālu urīnizvadkanāla stimulāciju. Ar šo slikto zēnu jūsu orgasmi būs intensīvāki, nekā varat iedomāties savos visdrosmīgākajos sapņos. Izmēģiniet to, un mēs deram derēt, ka tas kļūs par jūsu mīļāko rotaļlietu.

     

    Mēs iesakām mūsu īpašo VERYDEEP lubrikantu ievietošanai un VERYCLEAN aerosolu higiēniskai urīnizvadkanāla seksa rotaļlietu tīrīšanai. Abi produkti ir pieejami šeit, BDSM veikalā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Wow

    Too Early for me... Perhaps soon ☺️ it seems so exciting

      Novērtēšana 

      A wonderfull toy.

      Just the right diameter and length to be comfortable. I combined it with a ring that fits snugly behind my glans and the sensations were unbelievable. I can wear it all day, cum and piss thru it, and it gives great pleasure throughout the day as it reminds you it's there. Great service form time of order to receipt also.

        Novērtēšana 

        5 stars

        Product arrived quickly & is well made. The rounded ribs make it easy to insert & comfortable to wear, and the ability to allow fluids to flow-through makes it perfect. The ring on the end makes it easy to hook up to an estim power box, using an alligator clip, and it feels great when using itwith electrical current, or without. Yum.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Penisa spraudnis - Hard Pleasure

          Penisa spraudnis - Hard Pleasure

          Vai esat gatavs paplašināt savu iekļūšanas pieredzi? Tad BDSM dzimumlocekļa spraudnis Hard Pleasure ir atbilde jūsu erotiskajām fantāzijām.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: