No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Reālistiski dildi

Informatīvais biļetens

Realistisks vibro dildo 22 cm - dubultā blīvuma

Šis dildo ar savu hiperreālistisko formu, lieliskajām dzīslām un izspūrušo dzimumlocekli ir oriģināls un, to lietojot, ir absolūti reāls. Spēcīgā piesūcekņa bāze pielipst pie visām gludām virsmām un nodrošina, ka, to lietojot, jums ir brīvas abas rokas. Turklāt mūsu reālistiskais dildo pārsteidz ar 10 vibrācijas režīmiem!

Vairāk informācijas

2928/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ja vientuļajās stundās esat noskaņots uz perfektu mīlnieku, šis iespaidīgais dildo noteikti nostāsies uz zemes un palutinās jūs ar iespaidīgo 22 cm izmēru.

    Ja vientuļajās stundās esat noskaņots uz perfektu mīlnieku, šis iespaidīgais dildo noteikti nostāsies uz zemes un palutinās jūs ar iespaidīgo 22 cm izmēru. Ar savu hiperreālistisko formu, lielisko dzīslojumu un izspūrušo dzimumlocekli šis dildo ir gluži kā oriģināls, un, to lietojot, sajūta ir absolūti reāla. Spēcīgā piesūcekņa bāze pielipst pie visām gludām virsmām un nodrošina, ka, to lietojot, Jums būs brīvas abas rokas. Turklāt mūsu reālistiskais dildo pārsteidz ar 10 vibrācijas režīmiem!

     

    Ideāls dildo - tas pastāv! Ar reālistiskām detaļām - un tas viss ir izgatavots no vienkārši ģeniāla materiāla. Brīnišķīgi mīksts no ārpuses (kā īsts dzimumloceklis) un ciets no iekšpuses, šis reālistiskais dildo ir ne tikai lielisks, bet to ir arī īpaši viegli ievadīt anāli, izmantojot nedaudz lubrikanta. Ar šo dildo jums patiešām šķitīs, ka jūs turat rokās izspūrušu vīrieša dzimumlocekli.

     

    Izcilākie elementi:

     

    • Uzlādējams, reālistisks dildo ar bezvadu tālvadības pulti.
    • Īpaši reālistisks dzimumlocekļa izskats: ar izspūrušu dzimumlocekli un izteiktām dzīslām.
    • Divkāršs blīvums: Izskatās kā īsta āda - un ir gluži kā āda! Dubultā blīvuma materiāls, kas izgatavots no silikona, piešķir vibratoram aizraujošu stingrību un cietību, nezaudējot elastību.
    • 10 vibrācijas režīmi: daudzveidīgai izklaidei - ērti regulējami tieši uz vibratora, pieskaroties vienai pogai.
    • Īpaši spēcīga piesūces bāze: vibrators pielipst pie visām gludām virsmām un ļauj to lietot bez rokām.
    • Piemērots gandrīz jebkurai siksniņai.
    • Ūdensizturīgs: jautrībai baseinā, vannā vai dušā.

     

    Kā lietot reālistisko dildo?

     

    Ar šo hiperreālistisko dildo jūs varat darīt vismaz tikpat daudz, bet patiesībā daudz vairāk nekā ar īstu dzimumlocekli! Lubrikants, piemēram, Aquameo, sniedz papildu prieku. Jūs varat kontrolēt 10 vibrācijas režīmus, nospiežot pogu tieši uz dildo apakšējās vārpstas. Pateicoties piesūcekņa pamatnei, vibrators arī stingri pieķeras visām gludām virsmām, tāpēc varat to lietot bez rokām. Jūs varat arī ievietot vibratoru siksniņā vai siksniņā, lai intensīvi apmierinātu savu partneri. Vienkārši ļaujiet vaļu savai iztēlei.

     

    Kas ir tik īpašs šajā reālistiskajā vibratorā?

     

    Šis vibrators pārliecina ar savu apbrīnojamo dabiskumu. Šī vibratora izskats un sajūta ir neticami reālistiska, un, lietojot to anāli, sajūta ir vienkārši brīnišķīga. Izgatavots no dubultā blīvuma silikona materiāla, vibrators ir ārkārtīgi stingrs, bet vienlaikus patīkami elastīgs. Jūsu baudu papildina 10 vibrācijas režīmi. Pat vannā vai dušā, jo dildo ir ūdensizturīgs. Lielākai baudai - vienatnē vai divatā!

     

    Kā notīrīt reālistisko dildo?

     

    Vienkārši notīriet reālistisko dildo ar ūdeni un maigām ziepēm. Ja vēlaties dezinficējošu tīrīšanu, izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Kas vēl man jāņem vērā?

     

    Šo dubultā blīvuma vibratoru drīkst lietot tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo. Lubrikanti, kas satur silikonu, var sabojāt augstas kvalitātes materiālu!

     

    Sīkāka informācija:

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Parfait

    Article reçu dans les temps bien emballé. Matière super bonne , très douce. Pour un moment de plaisir il fonctionne super bien . Je suis satisfaite par le résultat. Je recommande.

      Novērtēšana 

      Ottimo

      La ventosa è molto forte, magari non permette di usare il dildo come maniglia di sicurezza nella doccia, ma per un po’ di divertimento bagnato non scivolerà certo via. Si attacca molto bene a quasi tutte le superfici, basta che siano piane e un minimo lisce, quindi niente muri di casa (per la gioia dei vicini…) Ma veniamo al pezzo forte, il dildo è veramente realistico sia alla vista che al tatto, non duro stile vibratore in plastica ma morbido al punto giusto da simulare un pene in erezione, anche la gomma è di ottima qualità e con una texture molto realistica.

        Novērtēšana 

        Geiler Dong

        Super Qualität, genau die richtige Größe und wirklich starke Vibration. Saugnapf funktioniert gut und die Fernbedienung ist ebenfalls top

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Realistisks vibro dildo 22 cm - dubultā blīvuma

          Realistisks vibro dildo 22 cm - dubultā blīvuma

          Šis dildo ar savu hiperreālistisko formu, lieliskajām dzīslām un izspūrušo dzimumlocekli ir oriģināls un, to lietojot, ir absolūti reāls. Spēcīgā piesūcekņa bāze pielipst pie visām gludām virsmām un nodrošina, ka, to lietojot, jums ir brīvas abas rokas. Turklāt mūsu reālistiskais dildo pārsteidz ar 10 vibrācijas režīmiem!

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: