No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Reālistiski dildi

Informatīvais biļetens

Realistisks dildo ar priekšādu - 22cm

Kam nepatīk izklaidēties ar īstu dzimumlocekli? Šis sensacionālais dildo ne tikai izskatās reālistisks, bet arī ir izgatavots no revolucionāra materiāla, un tam ir pat kustīga priekšāda. Izbaudiet neticami reālistisku pieredzi, kas maksimāli pietuvināta īstajam.

Vairāk informācijas

3926/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Kam nepatīk izklaidēties ar īstu dzimumlocekli? Šis sensacionālais dildo ne tikai izskatās reālistisks, bet arī ir izgatavots no revolucionāra materiāla, un tam ir pat kustīga priekšāda. Izbaudiet neticami reālistisku pieredzi, kas maksimāli pietuvināta īstajam. Pateicoties izsmalcinātajam dizainam un kustīgajai priekšādai, šis dildo nosaka jaunus reālisma standartus. Ideāli piemērots ikvienam, kas vēlas gūt autentisku pieredzi bez partnera.

    Pateicoties inovatīvajai dubultā blīvuma tehnoloģijai, mīkstā āda bez piepūles slīd pa cietāku dzimumlocekļa kātu un nodrošina dabisku pieredzi, kas ir ļoti tuva reālai. No augstas kvalitātes silikona izgatavotais dildo pārsteidz ar reālistisko virsmu, kas ir līdzīga īstai ādai, un kustīgo priekšādu, kas padara to par ideālu īsta dzimumlocekļa aizstājēju - absolūti unikāls dildo, kuru nevajadzētu palaist garām!

    Reālistiskajam silikona dildo ir piesūcekņu bāze, un tas ir saderīgs arī ar siksniņu. Spēcīgais piesūceknis sniedz daudz priekšrocību. Pirmkārt, tas nodrošina stabilu piestiprināšanu pie gludām virsmām, piemēram, flīzēm, stikla vai lamināta, kas ļauj droši un bez rokām izmantot. Tas ir īpaši izdevīgi, ja vēlaties, lai jūsu rokas būtu brīvas un jūs varētu baudīt papildu stimulāciju vai izmantot dildo dažādās pozās. Turklāt piesūces pamatne paplašina radošas seksuālās pieredzes iespējas, jo dildo var izmantot dažādās telpās un scenārijos, piemēram, vannas istabā. Piesūcekņa bāze bieži nodrošina arī saderību ar siksnu siksnām, tāpēc tas ir ideāli piemērots pāriem, kas vēlas izmēģināt lomu maiņu vai pegingu. Rezumējot, spēcīgā piesūcekņa bāze palielina seksuālo brīvību un elastību, ļaujot to viegli un droši izmantot dažādās vidēs un situācijās.

    Sīkāka informācija:

    • Reālistisks dildo ar priekšādu
    • Materiāls: augstas kvalitātes šķidrais silikons, nesatur ftalātus
    • Divu blīvumu tehnoloģija īpaši reālistiskai sajūtai (sajūta kā īstā ādā)
    • Ar piesūcekni
    • Saderīgs ar siksniņu
    • Komplektā ir praktisks auduma maisiņš diskrētai uzglabāšanai
    • Izmēri Kopējais garums 22 cm, diametrs 4,5 cm
    • Optimālai pieredzei ar šo reālistisko dildo iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes vai hibrīda bāzes, piemēram, Aquameo un ManCunt, kas ir saudzīgi pret silikona materiālu un pastiprina dabisko sajūtu. Pēc lietošanas dildo jānotīra ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Mūsu VERYCLEAN aerosols, kas ir īpaši izstrādāts seksa rotaļlietām, ir ideāli piemērots rūpīgai tīrīšanai. Vienkārši uzsmidziniet, atstājiet uz īsu brīdi iedarboties un noslaukiet.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr realistisch

    Größe und Form sind sehr schön proportioniert und mit der realistischen Optik kommt er einem echten Schwanz sehr nahe. Dass hier auch die Vorhaut realitätsnah simuliert wird hebt den Dildo von der Konkurrenz ab. Auch die Haptik kommt einem echteh Schwanz unglaublich nah!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Réaliste

    Je recommande vivement cet article, j’adore son côté souple et à quel point il a l’air réaliste ! La taille est superbe également

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Realistisks dildo ar priekšādu - 22cm

      Realistisks dildo ar priekšādu - 22cm

      Kam nepatīk izklaidēties ar īstu dzimumlocekli? Šis sensacionālais dildo ne tikai izskatās reālistisks, bet arī ir izgatavots no revolucionāra materiāla, un tam ir pat kustīga priekšāda. Izbaudiet neticami reālistisku pieredzi, kas maksimāli pietuvināta īstajam.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: