No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Vibratori

Informatīvais biļetens

Rocks-Off Oriel - Luksusa vibrators

Izbaudiet absolūti juteklisku baudu ar luksusa vibratoru Oriel no Rocks-Off, kas īpaši izstrādāts pāriem, kuri vēlas jaudīgāku stimulāciju. Eleganta izskata, bet jaudīgs veiktspējas ziņā, Oriel vibrators jūs saviļņos

Vairāk informācijas

2945/00

pieejams

Vairāk informācijas

Izbaudiet absolūti juteklisku baudu ar luksusa vibratoru Oriel no Rocks-Off, kas īpaši izstrādāts pāriem, kuri vēlas jaudīgāku stimulāciju. Eleganta izskata, bet jaudīgs veiktspējas ziņā, Oriel vibrators jūs iepriecinās. Sajūtiet, kā tas lieliski pielāgojas jūsu ķermeņa aprisēm un sniedz dziļu vibrāciju tieši tur, kur to visvairāk vēlaties.

 

Ar 10 augstas intensitātes vibrācijas un pulsācijas režīmiem Oriel vibrators jūs pacels jaunā baudas līmenī. Elastīgā galviņa nodrošina īpaši precīzu stimulāciju, un ūdensizturīgais dizains nozīmē, ka varat izbaudīt Oriel vibratoru dušā vai vannā.

 

Oriel vibrators ir ideāls palīgs erotiskiem piedzīvojumiem gan vienatnē, gan kopā ar partneri. Šis greznais vibrators jūs iedvesmos ne tikai iespaidīgās veiktspējas dēļ, jo ar to jūs piedzīvosiet jaunu baudas dimensiju un neaizmirstamus kaisles pilnus mirkļus. Uzdrošinieties un izbaudiet brīnišķīgo stimulāciju, ko šis vibrators var jums piedāvāt. Ļaujieties savaldzināšanai, izbaudiet samtaini maigo virsmu, kas izgatavota no ādai draudzīga silikona, un piedzīvojiet jutekliskas kulminācijas, kuras nekad neaizmirsīsiet.

 

Ar tikai 3 stundu uzlādes laiku Oriel vibrators no Rocks-Off piedāvā līdz pat 3 stundām ilgu rotaļu baudījumu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka vislabākās pieredzes gūšanai jālieto lubrikants uz ūdens bāzes, lai aizsargātu vibratora augstas kvalitātes materiālu. Pēc katras lietošanas mēs iesakām rūpīgi notīrīt vibratoru ar ūdeni un mūsu VERYCLEAN aerosolu, lai jūs varētu ilgi baudīt savu jauno seksa rotaļlietu.

 

Sīkāka informācija:

 

  • Oriel luksusa vibrators no Rocks-Off
  • Neuzkrītošs izmērs, maksimālā jauda
  • Jūtīgs, samtaini mīksts, ķermenim draudzīgs silikons
  • 10 ļoti spēcīgi vibrācijas un pulsācijas līmeņi
  • Elastīga galviņa precīzai stimulācijai
  • 100 % ūdensizturīgs
  • LED impulss
  • Uzlāde, izmantojot USB
  • 3 stundu uzlādes laiks līdz 3 stundām baudas baudīšanai
  • Izmēri: Garums 22,5 cm, diametrs maks. 4,8 cm, diametrs min. 1,8 cm
  • Materiāls: silikons, ABS
  • Rocks-Off un MEO ir pazīstami uzņēmumi un zīmoli, kas specializējas augstas kvalitātes un inovatīvu seksa rotaļlietu ražošanā. Abi uzņēmumi ir pazīstami ar savu plašo produktu klāstu, kas ietver gan vibratorus, gan citas seksa rotaļlietas. Rocks-Off un MEO ir ieguvuši reputāciju, piedāvājot augstas kvalitātes un veiktspējas produktus. To seksa rotaļlietas raksturo pievilcīgs dizains, ērta lietošana un spēcīga vibrācija. Rocks-Off ir īpaši pazīstams ar saviem Bullet vibratoriem, kas ir ļoti populāri to nelielā izmēra un spēcīgās vibrācijas dēļ. Tomēr Rocks-Off un MEO piedāvā arī citus vibratorus, prostatas stimulatorus, anālās lodītes un daudz ko citu. MEO un Rocks-Off mērķis ir palīdzēt cilvēkiem atrast seksuālo apmierinājumu un padarīt viņu mīlas dzīvi aizraujošāku. To apņemšanās nodrošināt kvalitāti, inovācijas un klientu apmierinātību ir padarījusi tos par uzticamiem zīmoliem seksa rotaļlietu pasaulē.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Rocks-Off Oriel - Luksusa vibrators

Rocks-Off Oriel - Luksusa vibrators

Izbaudiet absolūti juteklisku baudu ar luksusa vibratoru Oriel no Rocks-Off, kas īpaši izstrādāts pāriem, kuri vēlas jaudīgāku stimulāciju. Eleganta izskata, bet jaudīgs veiktspējas ziņā, Oriel vibrators jūs saviļņos

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: