No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

Dildi 

Klasiskie dildo, mazie dildo, anālie dildo, lielie dildo, XXL dildo, dzīvnieku dildo un daudz vairāk bezkompromisa baudai.

12
par lapu
Rādīt 157 - 168 no 173 vienībām
Rādīt 157 - 168 no 173 vienībām

Kas īsti ir dildo?

 

Dildo ir fallam līdzīga seksa rotaļlieta, ko sievietes un vīrieši var izmantot, lai iekļūtu sevī vai savā partnerē. Nav svarīgi, kāda dzimuma vai seksuālās orientācijas esat. Dildo var izmantot ikviens neatkarīgi no jūsu seksuālajām vēlmēm. Dildo ir domāts ikvienam! Turklāt šo seksa rotaļlietu var izmantot visdažādākajās situācijās. Piemēram, dildo ir ideāli piemērots priekšspēlei ar partneri. Dildo ir ļoti populāri arī masturbācijai! Pateicoties dažādiem veidiem un izmēriem mūsu piedāvājumā, jūs varat ātri un viegli atrast sev piemērotu dildo!

 

Kā jūs izmantojat dildo?

 

Ievietojiet dildo un kustiniet to uz priekšu un atpakaļ. Jūs pats kontrolējat ātrumu. Neatkarīgi no dildo izmēra un materiāla mēs iesakām izmantot lubrikantu. Šādā veidā iekļūšana ir vienmērīgāka un ir mazāks kairinājuma un infekcijas risks.

 

Kā dildo darbojas?

 

Dildo ir pilnībā veidots, ņemot vērā jūsu paša ātrumu. Atšķirībā no vibratora šī seksa rotaļlieta nedarbojas automātiski. Tāpēc Jūs pats kontrolējat ātrumu, ar kādu pārvietojat dildo uz priekšu un atpakaļ, lai stimulētu sevi savā tempā! Dažiem dildo ir piesūceknis, lai tos varētu ērti izmantot ar siksniņu. Piemēram, piestipriniet dildo pie sienas vai grīdas, ievietojiet to un stimulējiet sevi līdz intensīvai kulminācijai!

 

Kādi dildo ir pieejami?

 

Vispirms aplūkosim dildo, kas izgatavoti no dažādiem materiāliem. No silikona izgatavoti dildo ir ļoti mīksti un īpaši piemēroti iesācējiem. Dildi no cietāka materiāla, piemēram, stikla vai nerūsējošā tērauda, ir piemēroti pieredzējušiem lietotājiem. No stikla un metāla izgatavotos dildo var arī viegli uzkarsēt vai atdzesēt. Kā tieši tas darbojas? Jūs varat uz īsu brīdi turēt dildo zem silta vai auksta ūdens, un materiāls automātiski pieņems attiecīgo temperatūru. Šādā veidā jūs varat dildo uzsildīt, lai iegūtu reālistiskākas sajūtas, savukārt aukstā versija nodrošina mutuļojošu pārsteiguma efektu uz ādas.

 

Papildus materiālam dildo atšķiras arī pēc stimulācijas veida. G punkta dildo parasti ir ar nedaudz izliektu kātu, lai labāk sasniegtu baudas punktu. Tas pats attiecas uz prostatas un anālajiem dildo. Pērkot anālos dildo, pārliecinieties, vai tiem ir platāka pamatne vai rokturis, lai tie nevarētu iekļūt pārāk dziļi anālajā atverē. Vēl viena kategorija ir mini dildo, kas ir ideāli piemēroti ceļojumiem vai iesācējiem, pateicoties to kompaktajam izmēram.

 

  1. Ļoti īpaša kategorija ir tā sauktie partneru dildo, strapon dildo vai dubultie dildo. Dubultie dildo galvenokārt ir paredzēti pāriem, kuri vēlas penetrēt vagināli un anāli vienlaicīgi. Dildo ir garāki nekā parasti, un tiem ir divi iebīdāmi gali, lai abi partneri varētu izmantot dildo vienlaicīgi. Savukārt siksniņveida dildo parasti ir piestiprināts pie siksnas, ko novieto ap gurniem. Tas ļauj pāriem apmierināt vienam otru anāli un vagināli. Tas attiecas gan uz homoseksuāliem, gan heteroseksuāliem pāriem.
  2. Reālistisks dildo: šim dildo ir īsta dzimumlocekļa forma, krāsa un izskats. Bieži vien tā dizainā ir pat vēnas un sēkliniekos! Kā liecina nosaukums, iekļūšanas sajūta ir kā īstam vīrietim.
  3. Liels dildo: Vai esat liela izmēra dildo cienītājs? Tad lielais dildo ir tieši Jums!
    Mazais dildo: daudziem vīriešiem un sievietēm mazais dildo ir tieši tas, kas stimulē jutīgās zonas. Šis dildo ir tik kompakts, ka to var ņemt līdzi jebkur.
  4. Strap-on dildo ir īpaši universāls. Nav svarīgi, vai esat heteroseksuāls pāris vai geju, lesbiešu vai biseksuāļu pāris, jo pegging ir domāts visiem.
  5. Tukšs strap-on: Tukšs strap-on ir īpaši piemērots vīriešiem. Vīrietis var ievietot savu dzimumlocekli dobajā dildo, lai iekļūtu sievietē. Piemēram, ja viņam ir erekcijas problēmas vai viņš vēlas lielāku dzimumlocekli nakts izpriecām.
  6. Strap-on bez siksniņas ir strap-on, kurā sieviete var ievietot vienu dildo galu. Otrs gals tiek izmantots, lai iekļūtu vīrieša vai sievietes ķermenī.
  7. Strap-on ar piesūcekni: Strap-on ar piesūcekni ir ideāli piemērots tam, lai dildo viegli un bez gredzena piestiprinātu pie siksnas. Pateicoties piesūceknim, tas bez problēmām paliek savā vietā.
  8. Dubultais strap-on: ar dubulto strap-on var penetrēt partneri vagināli un anāli ar vienu dildo. Ir siksniņas ar diviem vai trim dildo.
  9. Strap-on josta: Strap-on josta ir piemērota gan vīriešiem, gan sievietēm. Pie jostas var piestiprināt strap-on dildo vai citu jūsu izvēlētu pievadu, lai iekļūtu partnerē.
  10. XXL dildo: XXL dildo ir piemērots visiem, kas vēlas vairāk. Lielāks garums, lielāks tilpums un lielāka stimulācija. XXL dildo bieži ir ļoti, ļoti lieli. Ir arī īpaši lieli dildo, kurus var izmantot, lai fisting tā sauktie fisting dildi. Tie ir garāki nekā vidēji, un to forma atgādina dūri vai plaukstu.
  11. Anālais dildo: kā liecina nosaukums, šo dildo izmanto, lai stimulētu erogēnās zonas anālajā atverē un ap to. Tas ir piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm!
  12. Ejakulējošie dildo: Vai vēlaties izbaudīt reālistisku ejakulāciju? Tad šis dildo ir īstā izvēle tieši jums! Reālistiska izskata mākslīgā sperma izplūst no dzimumlocekļa.
  13. Šis dildo nozīmē dubultu baudu - vienatnē vai kopā ar partneri. Dubultie dildo ir pieejami dažādās formās un izmēros.
  14. Prostatas dildo ir seksa rotaļlieta, kas masē vīrieša prostatu. Prostata ir punkts pie urīnpūšļa, un tā ir valrieksta lieluma. G punkts ir pieejams caur anālo atveri un atrodas aptuveni 5 līdz 6 cm dziļumā. Ar prostatas dildo jūs varat viegli sasniegt savu P punktu, tā saukto "baudas punktu". Visiem šīs kategorijas dildo ir izliekums un izliekts gals, lai optimāli sasniegtu šo jutīgo punktu. Prostatas stimulēšana var palīdzēt jums sasniegt vēl intensīvākus orgasmus.
  15. Dildo ar piesūcekni var atpazīt pēc piesūcekņa vai piesūcekņa kājiņas, kas piestiprināta dildo pamatnei. Pateicoties piesūceknim, šo dildo var viegli piestiprināt pie jebkuras līdzenas un gludas virsmas. Šādu dildo ir iespējams kombinēt arī ar siksniņu. Piestiprinot dildo pamatni pie stiprinājuma, jūs izveidojat savu siksniņas dildo, ar kuru varat penetrēt savu partneri. Dildo ar piesūcekņiem ir pieejami dažādos izmēros un ir piemēroti vaginālajam un anālajam seksam.
  16. Piepūšamais dildo ir dildo, kuru jūs varat piepumpēt līdz vēlamajam izmēram, izmantojot praktisku rokas sūkni. Palielināsies gan šī dildo garums, gan platums. Piepūšamais dildo ir piemērots tiem, kam jau ir mazliet lielāka pieredze ar šāda veida seksa rotaļlietām. Piepūšamie dildo sniegs jums ļoti intensīvas sajūtas. Piepūšamos dildo var izmantot gan anāli, gan vagināli.

 

Mūsu tiešsaistes dildo veikalā jūs atradīsiet daudz noderīgu padomu, kas palīdzēs jums pieņemt lēmumu par savu pirmo dildo.

 

Kas jāņem vērā, lietojot dildo?

 

Dildo, kas izgatavots no silikona, drīkst lietot tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo, jo silikona bāzes lubrikanti var sabojāt materiālu. Dildo, kas izgatavoti no citiem materiāliem, var izmantot arī ar lubrikantiem uz silikona bāzes. Pirms un pēc lietošanas dildo rūpīgi jāizskalo ar ziepēm un ūdeni. Mūsu izsmidzinātāju VERYCLEAN var izmantot arī dezinfekcijai.

 

Lūdzu, esiet nedaudz uzmanīgāki ar stikla dildo, lietojot lubrikantus vai eļļas vai tīrot tos ar ziepēm, jo stikla seksa rotaļlietas var ļoti viegli izslīdēt no rokām. Stikla dildo parasti ir izgatavoti no neplīstoša stikla, tāpēc, ja ar tiem rīkojas normāli, nepastāv sadrūšanas vai saplīšanas risks. Tomēr tas neattiecas uz kritieniem no liela augstuma vai uz cietām virsmām, ja stikla dildo nokrīt uz grīdas.

 

Meklējiet seksa rotaļlietas sievietēm, vīriešiem un pāriem tiešsaistē vietnē MEO. MEO garantē diskrētu pasūtījuma piegādi. Tas nozīmē, ka uz iepakojuma nebūs redzams uzņēmuma nosaukums. Mums diskrētība nozīmē visu.

 

Iegādājieties dildo tiešsaistē: vienmēr droši un diskrēti!

 

Iegādājieties savus jaunos dildo, izmantojot drošas maksājumu metodes, piemēram, Paypal, MasterCard, Amex vai Visa. Pērkot no MEO, varat būt droši, ka jūsu pasūtījums tiks apstrādāts diskrēti un anonīmi. Iegādājieties dildo ātri un vienkārši tiešsaistē. Mūsu konsultanti labprāt jums palīdzēs, ja jums būs nepieciešama palīdzība dildo izvēlē.