No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

Liels dildo "Viktors

Lielas, izspiestas vēnas un biezi sēklinieki! MEO® 10 cm ø Victor dildo ir izgatavots no mīksta, elastīga vinila un ir ideāli piemērots anālai baudīšanai ar taisnu kātu un izteiktu dzimumlocekli. Biezie sēklinieki nodrošina arī drošību, kas nepieciešama izjādes laikā.

Vairāk informācijas

2550/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Lielas, izspiestas vēnas un biezi sēklinieki! MEO® 10 cm ø Victor dildo ir izgatavots no mīksta, elastīga vinila un ir ideāli piemērots anālai baudīšanai ar taisnu kātu un izteiktu dzimumlocekli. Biezie sēklinieki nodrošina arī drošību, kas nepieciešama izjādes laikā.

     

    Vai vēlaties iegādāties biezu dildo? Tad Victor ir ideāla izvēle, jo tas ir patiešām jauks biezs dildo, kas gaida, lai piepildītu visas jūsu anālās fantāzijas! Biezā dildo garums ir 20 cm, bet diametrs - 10 cm!

     

    Kā lietot biezo anālo dildo?

     

    Jūs varat sagatavoties elpu aizraujošiem mirkļiem ar savu biezo dildo, veicot tikai dažus soļus:

     

    1.) Notīriet biezo dildo:

     

    Pat ja Jūsu biezais dildo ir pavisam jauns vai Jūs to iztīrījāt pēc pēdējās lietošanas reizes, Jums tas rūpīgi jānomazgā ar karstu ūdeni vai higiēniski jāiztīra ar mūsu aerosolu VERYCLEAN, jo šis biezais dildo iekļūs Jūsu dziļākajās iekšējās zonās. Rūpīga tīrīšana nodrošinās Jūsu drošību, higiēnu un veselību, lai šī pieredze Jums būtu pēc iespējas pozitīvāka.

     

    2.) Lietojiet daudz lubrikanta un Extremeo aerosola:

     

    Šī dildo biezums noteiks, kādu lubrikantu Jums vajadzētu izmantot. Izvēlieties MEO® lubrikantu, kas ir biezs, bet gluds, jo tas atvieglo ievietošanu un sniedz lieliskas sajūtas seksa laikā. Ja plānojat izmantot lielu dildo, mēs iesakām mūsu biezo MANCUNT anālā seksa lubrikantu. Tas ir ūdenī šķīstošs, balts un krēmīgs, un tā sajūta ir tāda kā nevienā citā lubrikantā. MANCUNT apvieno divu pasauļu priekšrocības: Tas slīd kā silikons un nomazgājas tikpat viegli kā ūdens. MANCUNT izskatās gandrīz kā sperma un padara bieza dildo lietošanu par patīkamu baudu.

     

    Mūsu EXTREMEO aerosols ir ideāla izvēle gan iesācējiem anālajā seksā, gan pieredzējušiem biezu dildo lietotājiem. EXTREMEO ir īpašs produkts anālajam seksam un pat anālajai dilatācijai. Pateicoties īpašai aktīvo sastāvdaļu kombinācijai, šis aerosols nodrošina, ka pat ļoti biezus dildo un anālos spraudņus var vieglāk ievietot. EXTREMEO īpašais efekts veicina vieglu iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Tas ir anālais aerosols, kas īsā laikā kopj ādu un atslābina anālo atveri. Aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt neviltotu dildo seksu!

     

    3.) Lūk, mēs sākam!

     

    Garuma un apkārtmēra dēļ biezu dildo ievietošana sākumā var būt sarežģīta. Nesteidzieties, ejiet lēni un izvēlieties pozīciju, kas ļauj izstiept ķermeni. Atgulieties uz muguras ar mūsu ASS UP spilvenu zem dibena un paceltām un izstieptām kājām. ASS UP spilvens nodrošinās jūsu ķermenim stabilu un ērtu atbalstu pat saspringtās pozās. Cietais ASS UP spilvens arī neļaus Jums iegrimt gultā un atvieglos daudzas citas pozas seksa un solo seksa laikā. Protams, jūs varat arī tupēt virs biezā dildo, lai labāk kontrolētu biezā dildo iespiešanās dziļumu. Mēs noteikti iesakām "iesildīties" ar mazāku dildo un pēc tam sākt strādāt pie bieza dildo.

     

    4.) Ļaujieties savai iekārei bez ierobežojumiem!

     

    Pēc tam, kad esat iebāzis resnā dildo galviņu, kas ir ar vislielāko diametru, Jūsu ķermenim vajadzētu būt pietiekami atslābinātam, lai tagad Jūs varētu mierīgi izbaudīt resnā dildo radītās sajūtas un masturbēt, to darot. Daudziem mūsu klientiem patīk griezt lielo dildo savā ķermenī, lai sasniegtu visas iekšējās erogēnās zonas, savukārt citi dod priekšroku grūdienveida kustībām. Eksperimentējiet, lai paši noskaidrotu, kas jums patīk, taču, lūdzu, atcerieties, ka biezo dildo jāvirza lēni, lai izvairītos no traumām!

     

    Vai, izmantojot biezu anālo dildo, ir kādi riski?

     

    Nē un jā. Ja ievietojat biezo dildo uzmanīgi, nevajadzētu rasties problēmām, bet, ja ievietojat dildo sasteigti, bez pieredzes, bez priekšspēles vai bez iesildīšanās, var rasties iekšējo audu plīsumi un sāpes. Ja jūs to darīsiet lēni, vispirms iesildīsieties ar mazāku dildo no mūsu dildo veikala, lietosiet daudz lubrikanta un ieklausīsieties savā ķermenī, jums vajadzētu spēt izbaudīt katru resnā dildo centimetru. Ja jūtat diskomfortu vai pat sāpes, pārtrauciet izmantot biezo dildo, jo Jūsu anālais atveris nav gatavs tik biezam dildo.

     

    MEO ® biezā anālā dildo materiāls un kopšana:

     

    Šis biezais dildo ir izgatavots no augstas kvalitātes vinila materiāla. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Turklāt mūsu izmantotais vinils ir ļoti stabils, tāpēc Jūsu biezais dildo kalpos ilgu laiku. Victor biezo dildo var tīrīt ar maigām ziepēm un ūdeni. Rūpīgai higiēnai mēs arī iesakām regulāri lietot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Biezais dildo vīriešiem un sievietēm
    • Ražots Eiropā! Šo anālo seksa rotaļlietu MEO™ ir ražojis Jums Eiropā
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs
    • Lubrikants: Mēs iesakām mūsu lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT vai FORMULA X HYBRID.
    • Tīrīšana: Silts ūdens un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzeklis VERYCLEAN
    • Nebaidieties no lielām seksa rotaļlietām anālā seksa laikā: mūsu EXTREMEO aerosols atslābina sfinktera muskuļus un atvieglo ievietošanu

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Massive ass stretcher

    Great dildo, major ass stretcher. Good material and not too long so you can sit on it.

      Novērtēšana 

      Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte.

      Der dicke Dildo ist der pure Wahnsinn. Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte. Auf dem Bild kann man nicht mal annähernd die großen Ausmaße erkennen, denn dieser geile Dildo ist echt groß. Die Verarbeitung ist sehr gut, ich konnte keine Nähte oder andere Mängel feststellen und auch gibt es keinen Geruch.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Liels dildo "Viktors

        Liels dildo "Viktors

        Lielas, izspiestas vēnas un biezi sēklinieki! MEO® 10 cm ø Victor dildo ir izgatavots no mīksta, elastīga vinila un ir ideāli piemērots anālai baudīšanai ar taisnu kātu un izteiktu dzimumlocekli. Biezie sēklinieki nodrošina arī drošību, kas nepieciešama izjādes laikā.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: