No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Estim Dildo Pro 5X - Vibrators ar elektrostimulāciju

Atklājiet jaunas baudas dimensijas ar E-Stim Pro 5X - virtuozi izstrādātu dildo, kas apvieno elektrostimulāciju un vibrāciju, lai radītu jutekliski elektrizējošu pieredzi. Šis šedevrs nosaka jaunus standartus erotiskās elektrostimulācijas pasaulē.

Vairāk informācijas

3420/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet jaunas baudas dimensijas ar E-Stim Pro 5X - virtuozi izstrādātu dildo, kas apvieno elektrostimulāciju un vibrāciju, lai radītu jutekliski elektrizējošu pieredzi. Šis šedevrs nosaka jaunus standartus erotiskās elektrostimulācijas pasaulē. Mūsu E-Stim dildo nav tikai parasts vibrators, bet piedāvā revolucionāru pieredzi, kas pārpludina ķermeni ar elektriskiem baudas viļņiem.

     

    E-Stim Pro 5X: vibrējošs vibrators pilnīgai elektriskajai ekstāzei!

     

    Elegance satiekas ar elektrību: klasisko falofora formu papildina stimulējošas rievas gar kātu, kas pastiprina katru ievietošanu un izņemšanu. Izteiksmīgais dzimumloceklis ir veidots pēc īsta dzimumlocekļa parauga un nodrošina dabisku sajūtu ar katru kustību.

     

    Jauda un daudzpusība: 3 dažādas baudas intensitātes, 2 stimulācijas modeļi, 3 vibrācijas ātrumi un 2 vibrācijas modeļi - E-Stim Dildo piedāvā iespaidīgu kombināciju klāstu, kas radīts, lai apmierinātu jūsu mežonīgākās fantāzijas. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par maigu mīlēšanos vai intensīvu BDSM baudu, šo dildo var individuāli ieprogrammēt, lai sniegtu tieši tādu baudu vai sodus.

     

    Vadība ar vienu pogas pieskārienu: bezvadu kontrolieris ar nelielu displeju uzreiz parāda, kura funkcija pašlaik ir aktīva. Tādējādi jūs vienmēr kontrolēsiet savu juteklisko pieredzi.

     

    Viegli lietojams un efektīvs: Nav garlaicīgas pieslēgšanas, nav apjomīgu stimulācijas strāvas ierīču. Tā vietā E-Stim Dildo piedāvā pilnīgu elektrisku baudu kompaktā, bezvadu dizainā. Pateicoties komplektā iekļautajam USB uzlādes kabelim, uzlāde ir vienkārša. Samtaini mīkstais silikons nesatur ftalātus un lateksu, lai garantētu drošu baudu. Un piesūcekņa pamatne, kas ir saderīga ar lielāko daļu siksniņu sistēmu, paver neskaitāmas iespējas.

     

    Seksa rotaļlieta ar vibrāciju un elektrostimulāciju piedāvā plašas iespējas BDSM kontekstā, lai pastiprinātu spēli starp baudu un sāpēm, dominēšanu un pakļaušanos, kontroli un padevību. Šeit ir daži iespējamie pielietojumi un paņēmieni, lai pilnībā izmantotu Estim seksa rotaļlietu potenciālu:

     

    Laipalielinātu pakļāvīgā partnera jutīgumu, sāciet ar maigu vibrāciju. Pēc brīža elektrostimulācija pastiprinās, vienlaikus palielinot uzbudinājuma un paaugstinātas jutības sajūtu.

     

    Kontrolēta bauda: dominējošais partneris var kontrolēt vibrāciju un elektrostimulācijas intensitāti un ritmu. Tas ļauj pakļauto partneri novest līdz orgasma robežai un pēc tam atkal viņu apturēt (kairinājums un noliegums).

     

    Sods un apbalvojums: augstāku elektrostimulācijas līmeni izmantojiet kā "sodu", bet vibrāciju - kā "apbalvojumu". Tas var palīdzēt pakļāvīgajam sajust, ka viņam ir "jānopelna" prieks.

     

    Pakļāvīgais partneris tiek sasaistīts, un, lai radītu bezpalīdzības sajūtu, tiek izmantota Estim seksa rotaļlieta. Saistošanas un erotiskās elektrostimulācijas kombinācija var pastiprināt pakļaušanās sajūtu.

     

    Sensoru deprivācija: aizsieniet partnerim acis un izmantojiet ausu aizbāžņus, lai izslēgtu citas maņas. Tas palielina koncentrēšanos uz elektrostimulāciju un vibrācijām, kas palielina pieredzes intensitāti.

     

    Lomu spēle: Ietveriet Estim seksa rotaļlietu dažādās lomu spēlēs, piemēram, kā "medicīnas ierīci" klīnikas scenārijā.

     

    Kombinācija ar citām seksa rotaļlietām: Izmantojiet Estim seksa rotaļlietu kombinācijā ar citiem BDSM piederumiem, piemēram, pātagām, krūtsgala skavām vai vasku. Atkarībā no konteksta tas var palielināt baudu vai sāpes.

     

    Padoms: īpaši intensīvai pieredzei mēs iesakām kombinēt ar ūdens bāzes elektrodu želeju, piemēram, mūsu ESHOCK lubrikantu. Pirms un pēc lietošanas Estim seksa rotaļlietu vajadzētu notīrīt ar mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Iegremdējiet sevi aizraujošajā elektrizējošās stimulācijas un dziļās vibrācijas kombinācijā. Šī Estim seksa rotaļlieta ir izstrādāta, lai paplašinātu jūsu robežas un sasniegtu jaunas virsotnes. Esat gatavs piedzīvojumiem?

     

    Vairāk informācijas:

     

    • Estim Dildo - vibrators ar elektrostimulāciju
    • Ar tālvadības pulti
    • Izmēri: Kopējais garums 203 mm, ievietojamais garums 152 mm, lielākais ievietojamais diametrs 41 mm
    • Materiāls: silikons, ABS plastmasa
    • Piezīme: darbojas ar 1 bateriju CR2032, kas iekļauta komplektācijā.
    • Seksa rotaļlietas ar vibrāciju un elektrostimulāciju var būt aizraujošs papildinājums BDSM sesijai, lai gan drošībai vienmēr jābūt prioritātei. Ir svarīgi iepriekš noteikt skaidras robežas un drošus vārdus un vienmēr pievērst uzmanību partnera reakcijai. Elektrostimulācija vienmēr jālieto piesardzīgi un pēc rūpīgas iepazīšanās ar ražotāja lietošanas instrukcijām.
    • Iepazīstiet aizraujošo erotiskās elektrostimulācijas pasauli ar MEO - vienu no nozares līderiem e-stimulācijas produktu jomā. Pateicoties ilggadējai pieredzei, mēs esam izstrādājuši ekskluzīvu produktu klāstu, kas ļaus piepildīt pat visdīvainākās fantāzijas. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: izjūtiet intensīvu un unikālu sajūtu, ko rada dziļi jūsu iekšienē pulsējoši elektriskie impulsi. Mūsu E-Stim dildo un anālie spraudņi ir ne tikai ergonomiski izstrādāti, bet arī nodrošina drošu un patīkamu lietošanu elpu aizraujošiem mirkļiem. Elektriskie dzimumlocekļa gredzeni: paceliet savu uzbudinājumu jaunā līmenī! Mūsu dzimumlocekļa gredzeni sola ne tikai cietāku un ilgāku erekciju, bet arī tirpinošu baudu, kas pastiprinās ar katru pieskārienu. Elektro spilventiņi un elektrodi: ideāli piemēroti iesācējiem un pieredzējušiem lietotājiem. Novietojiet tos tur, kur vēlaties visvairāk izbaudīt elektrostimulāciju, un izbaudiet pilnīgi jaunu sajūtu spektru. E-Stim kontrolieri: No maigiem tirpinājumiem līdz intensīviem uzplūdiem - mūsu kontrolieri ļauj jums pilnībā kontrolēt savus elektriskos piedzīvojumus. MEO nozīmē kvalitāti, drošību un inovācijas. Visi mūsu produkti ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un piedāvā vislabāko erotisko elektrostimulāciju. Iedvesmojieties no mūsu Estim produktu daudzveidības un ienirstiet elektriskās ekstāzes pasaulē.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Awesome toy

    This toy is awesome . My Goddess used it on me, vibration is good, but the e stim is awesome, tightening up Her pussy to an assgasm. Also an intimidating toy to deep throat when the e stim is used.

      Novērtēšana 

      Great ride

      The vibration with the shock is great and intense. The fit is pretty wide but worth it. It can be used with a strap on or just as an insert able. The remote battery does discharge quickly so after each use remove the battery from the remote. If you use lube choose one that is correct and it can enhance the sense too if chosen correctly. Other wise the shock function might not be felt if there is too much lub or other things….. so keep it clean. Also cleaning is very easy and it’s easy to handle too.

        Novērtēšana 

        speechless

        oh my, was i ever surprised with my first e-stim experience. the fit was wonderous, the vibration settings were the most intense i've ever got to enjoy. kick in the e-stim and i was making mewing noises in total ecstasy.....

          Novērtēšana 

          Whoa!!!

          I have been playing around with the idea of e-stim and am glad we found this to buy before making a really expensive purchase of the twilight set. This definitely gives a shock and I found it a bit too much for my clit (could not figure out how to shock my nipples with it). Buried deep in my pussy it feels amazing along with the vibrations. I coul I could feel my muscles squeezing tight with each shock on the highest level, but found it too much pain when my partner pulled it completely out then pushed it back in at that strength. The lower levels of shock were a perfect combination of pleasure/pain for my partner to push it in/out, bringing on an amazing orgasm. We found that the more lubricant used, the better the results.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Estim Dildo Pro 5X - Vibrators ar elektrostimulāciju

            Estim Dildo Pro 5X - Vibrators ar elektrostimulāciju

            Atklājiet jaunas baudas dimensijas ar E-Stim Pro 5X - virtuozi izstrādātu dildo, kas apvieno elektrostimulāciju un vibrāciju, lai radītu jutekliski elektrizējošu pieredzi. Šis šedevrs nosaka jaunus standartus erotiskās elektrostimulācijas pasaulē.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: