No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Anālais spraudnis 2.0 - jaunais anālais brīnums

Mazie izmēri, vidējie izmēri un ļoti lielie izmēri. Neatkarīgi no tā, vai esat lauku meitene, iesācēja, pieredzējusi anāliste vai absolūta anālā seksa profesionāle, šis anālais spraudnis, tā dēvētais anālais brīnums, jums patiks. Butt plug ir izgatavots no ķermenim draudzīga materiāla, un, pateicoties tā anatomiskajai formai, jūs varat to diskrēti, ērti un droši nēsāt sevī visu

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Daudzi jauni izmēri! Mazie izmēri, vidējie izmēri un ļoti lielie izmēri. Neatkarīgi no tā, vai esat nevainīgs lauku cilvēks, iesācējs, pieredzējis vai absolūts anālais profesionālis, šis anālais spraudnis, tā saucamais anālais brīnums, jūs iedvesmos. Iespējams, labākais anālais spraudnis pasaulē ir gan anālais spraudnis vīriešiem, gan anālais spraudnis sievietēm. Butt plug ir izgatavots no ķermenim draudzīga materiāla, un, pateicoties tā anatomiskajai formai, jūs varat to diskrēti, ērti un droši nēsāt sevī visu dienu. Caurspīdīgais anālais korķis ir pieejams 6 izmēros.

     

    Kas ir tik īpašs šajā anālajā kontaktdakšu korķī?

     

    Šis anālais korķis ir obligāti nepieciešama anālā rotaļlieta! Tas piedāvā daudzas tehniskas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem anālajiem spraudņiem. Pateicoties tā īpašajai pamatnei, anālais spraudnis pats iesūcas starp sēžamvietu. Tāpēc jūs varat diskrēti nēsāt anālo kontaktdakšu 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā un izbaudīt anālo baudu ik uz soļa. Tā skaistā, īpaši mīkstā un bezšuvju virsma, kas izgatavota no augstākās kvalitātes TPE, ir vienkārši apbrīnojama. Pateicoties visām šīm priekšrocībām, anālais spraudnis ar dažiem pilieniem lubrikanta slīd iekšā kā pats no sevis. Ievietošanu atvieglo arī nedaudz EXTREMEO aerosola, kas atslābina anālo atveri.

     

    Veiksmīgs un populārs: MEO ® anālais brīnums

     

    Pēc daudziem testiem un diskusijām ar mūsu klientiem mēs varējām vēl vairāk optimizēt mūsu ļoti veiksmīgos anālos spraudņus! Rezultāts ir anatomiski ideāls anālais korķis, ko mēs piedāvājam 6 izmēros.

     

    Labākais anālais spraudnis

    Anālais spraudnis ir tik perfekti veidots, ka to dēvē arī par anālo brīnumu. Pateicoties 6 dažādiem izmēriem, Anal Plug ir piemērots iesācējiem, pieredzējušiem un profesionāļiem, kā arī butt plug vīriešiem un sievietēm. Anālo kontaktdakšu var valkāt īpaši ērti ilgu laiku. Starp mūsu anālā seksa rotaļlietām šī butt plug ir mūsu tiešsaistes seksa veikala bestsellers.

     

    Pateicoties tā īpašajam dizainam, anālais spraudnis rada spiedienu tieši tur, kur tas ir patiešām labi. Īpašā anālā spraudņa forma padara ievietošanu vieglu, tāpēc pat iesācēji netiks pārsteigti. Perfektas formas anatomiskā kājiņa nodrošina drošību un komfortu.

     

    Ar anālā tapas materiālu nevajadzētu pieļaut nekādus kompromisus.

     

    Anālais korķis ir izgatavots no īpaši augstas kvalitātes materiāla ar samtaini mīkstu virsmu. Tas ir pietiekami ciets un vienlaikus lieliski elastīgs, lai to varētu ļoti viegli ievietot. Tas garantē ļoti augstu valkāšanas komfortu un droši turas iekšā, neizlīdot ārā.

     

    Anālais spraudnis 6 izmēros ikvienam! Gan iesācējam, gan pieredzējušajam, gan profesionālim!

     

    Salīdzinot ar citiem sēžas aizbāžņiem, šis anālais aizbāžnis ir ideāli piemērots ikvienam, kam patīk anālā erotika. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis, šis anālais spraudnis patiešām iepriecina ikvienu un sniedz īpaši skaistas, intensīvas sajūtas. Anālais spraudnis ir pieejams 6 izmēros:

     

    XXS izmērs - ļoti mazs anālais korķis iesācējiem bez pieredzes: diametrs no 15 mm līdz 25 mm. Pēdas platums 58 mm, ievietojamais garums 61 mm

     

    XS izmērs - mazs anālais korķis iesācējiem ar nelielu pieredzi: diametrs no 21 mm līdz 36 mm. Pēdas platums 80 mm, ievietojamais garums 85 mm

     

    S izmērs - mazs anālais korķis iesācējiem ar pieredzi: diametrs no 27 mm līdz 47 mm. Pēdas platums 105 mm, ievietojamais garums 105 mm

     

    M izmērs - vidējs anālais korķis pieredzējušiem lietotājiem: diametrs no 33 mm līdz 59 mm. Pēdas platums 120 mm, ievietojamais garums 131 mm

     

    L izmērs - liels anālais korķis pieredzējušiem un profesionāliem lietotājiem: diametrs no 40 mm līdz 69 mm. Pēdas platums 155 mm, ievietojamais garums 160 mm

     

    XL izmērs - ļoti, ļoti liels anālais korķis absolūtiem anālā seksa ekspertiem: diametrs no 46 mm līdz 80 mm. Pēdas platums 177 mm, ievietojamais garums 180 mm

     

    Anālā spraudņa lietošana un tīrīšana:

     

    Ar piemērotu lubrikantu anālajiem spraudņiem tas ir vēl jautrāk! Lūdzu, izmantojiet anālo kontaktdakšu tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo ® vai Alphamale ®. Pirms un pēc lietošanas jums vajadzētu notīrīt anālo aizbāzni ar mūsu izsmidzinātāju VERYCLEAN. Pirms anālā spraudņa lietošanas varat arī izmantot anālo dušu, lai attīrītu sevi no iekšpuses.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Anal Plug 2.0 Anal Miracle
    • Pieejami 6 izmēri
    • Anālais spraudnis ir izgatavots no augstas kvalitātes TPE, ir drošs ķermenim, netoksisks, nesatur ftalātus un ir saderīgs ar lubrikantiem uz ūdens bāzes.
    • Anālā seksa rotaļlieta visiem: gan kā butt plug vīriešiem, gan kā anālais spraudnis sievietēm
    • Izcelts mūsu tiešsaistes seksa veikalā un izvēlēts kā labākais anālais spraudnis ar visaugstāko klientu apmierinātību.
    • Lūdzu, izmantojiet anālo spraudni tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Alphamale vai AQUAMEO un mūsu Lube Shooter.
    • Mēs iesakām mūsu produktu EXTREMEO: šis aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz jums nodarboties ar anālo seksu bez ierobežojumiem.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Nahe an der Perfektion

    Der beste Plug in dieser Größe (in meinem Fall S), den ich bisher hatte. Durch seine Form und weil er etwas weicher ist, geht er leicht rein, sitzt bombensicher genau dort, wo er sein soll und stimuliert die Prostata wunderbar. Keine Gefahr, dass man ihn unfreiwillig verliert, aber wenn er raus soll, geht das auch wunderbar. Ich hoffe, dass es die Größe M bald wieder gibt.

      Novērtēšana 

      My favorite wearable

      Anatomically these are amazing, the most comfortable buttplug I’ve ever worn. Ordered medium and large based on what I’m used to but could easily have done large and extra large for a little extra stretch. Order a size up, you won’t be disappointed

        Novērtēšana 

        PARFAIT

        Bonjour j'ai essayé la taille L juste pour la première fois sensation de plaisir , puit la taille XL un peu difficile à introduire mais une fois passé le cap je suis bien rempli et actuellement au moment ou j'écris le texte je l'ai toujours en moi et il est très doux à gardé en soi je ne regrette pas mon achat.

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        XL das ist schon richtig groß aber auch extrem geil

        Habe mir den plug in XL gekauft und war von der Größe schon recht überrascht. Konnte aber gar nicht schnell genug loslegen bei dem Anblick. Das Teil ist definitiv nicht für Anfänger in der Größe geeignet aber trainierte haben damit richtig Spaß. Die Länge ist schon beachtlich und für mich zu Anfang etwas zu viel gewesen, da kommt man eventuell schon an seine Grenzen. Aber mit Übung und Training geht das. Ich liebe das Gefühl richtig ausgefüllt zu sein.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Increíble!!!

        material flexible, resistente muy satisfecha con el producto, recomendable 100x100!!!

          Novērtēšana 

          L extase

          Jutilise le plug L ,le meilleur de tous ,prise facile,une super matière souple juste pour une introduction agreable juste avec un peux de gel,le meilleur et qu il reste en place sans risque de sortie comme la plupart des autres plug ,ajouter une sensations d être remplis très agreable, je recommande fortement pour des moments agréables !!!

          • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Der absolut geilste Plug ever

          Das Ding ist das geilste was ich jemals mir in mein Ar.... geschoben habe . Material, Form, Abmessunge, Fuß .... alles ist perfekt und geil! ich kans nur weiter empfehlen ein fach nur absolut geil

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Davvero felice dell'acquisto e a che prezzo!

          Neofita dell'anale, volevo iniziare a sperimentare: ottimo se si è un po' insicuri, XXS è piccolo, ma fa il suo dovere!
          Davvero felice dell'acquisto e a che prezzo!

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Geilster Buttplug ever

          Das Ding ist das geilste was ich jemals hinten drin habe. Material, Form, Abmessunge, Fuß .... alles ist perfekt und geil!

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Just love having this up my ass

          Just love having this up my ass. It is tight and wide. Like to cum with it up my ass too.

          • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Anālais spraudnis 2.0 - jaunais anālais brīnums

          Anālais spraudnis 2.0 - jaunais anālais brīnums

          Mazie izmēri, vidējie izmēri un ļoti lielie izmēri. Neatkarīgi no tā, vai esat lauku meitene, iesācēja, pieredzējusi anāliste vai absolūta anālā seksa profesionāle, šis anālais spraudnis, tā dēvētais anālais brīnums, jums patiks. Butt plug ir izgatavots no ķermenim draudzīga materiāla, un, pateicoties tā anatomiskajai formai, jūs varat to diskrēti, ērti un droši nēsāt sevī visu

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: