No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

E-Stim airis ar smaili: Dr. Sado elektrizējoša BDSM pieredze

Aizmirstiet visu, ko zināt par spankingu: Dr. Sado E-Stim airis ar smaili ir nākamais līmenis! Esat gatavs intensīvai sesijai, kas nepārspējamā veidā stimulēs VISUS jūsu baudas un sāpju receptorus? Ja atbilde ir "jā, kungs", tad Dr. Sado jaunākais izgudrojums ir tieši jums!

Vairāk informācijas

3486/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Aizmirstiet visu, ko zināt par spankingu: Dr. Sado E-Stim airis ar smaili ir nākamais līmenis! Esat gatavs intensīvai sesijai, kas nepārspējamā veidā stimulēs VISUS jūsu baudas un sāpju receptorus? Ja atbilde ir "jā, kungs", tad Dr. Sado jaunākais izgudrojums ir tieši jums: BDSM airi ar elektrostimulāciju, kas atstāj daudz vairāk nekā iespaidu!

     

    Kāpēc šis Dr. Sado airis pārņem BDSM pasauli ar vētru!

     

    Elektrizējošie smailes padara visu atšķirību! Smailes palielina elektrostimulācijas intensitāti, koncentrējot elektrisko impulsu uz mazākiem ādas apgabaliem un daļām. Tas rada spēcīgāku un absolūti koncentrētu sajūtu, ko izraisa katrs BDSM lāpstiņas sitiens. Tādējādi tiek sajustas ne tikai fiziskās sāpes, ko rada smailes, bet arī papildu elektrostimulācijas stimuls. Spankinga un elektrostimulācijas kombinācija sniedz dubultu sajūtu, kas ir gan pārsteidzoša, gan intensīva. Tā ir BDSM rotaļlieta, kas noteikti nav domāta visiem, taču tiem, kas alkst pēc intensīvas un sāpīgas "stimulācijas", tā ir būtisks BDSM repertuāra aksesuārs.

     

    Vai vēlaties intensīvāku pieredzi? Dr. Sado ir risinājums!

    Erotiskā E-Stim (elektrostimulācija) ir īpaša: E-Stim piedāvā pilnīgi jaunu pieredzi starp baudu un sāpēm. E-Stim tieši iedarbojas uz nerviem un sūta maigus vai sāpīgus elektriskos viļņus caur ķermeni. Šie unikālie sajūtu viļņi ir kas vairāk nekā tikai virspusēja stimulācija, tie iekļūst dziļi jūsu iekšienē un rada elpu aizraujošu sāpju un baudas kombināciju.

     

    Elektrostimulācija, ko bieži dēvē par e-stimulāciju, ir strauji kļuvusi par populāru BDSM scēnas praksi, paverot jaunus baudas un pakļaušanās apvāršņus. BDSM scenārijos elektrostimulācija ir saistīta ar kontroles un pakļaušanas jēdzieniem. Dominējošais partneris var kontrolēt elektrisko impulsu intensitāti un biežumu, kas sesijai piešķir papildu varas un dominances līmeni. Svarīga ir ne tikai fiziskā sajūta, bet arī psiholoģiskais komponents - apziņa, ka otra persona kontrolē šīs intensīvās un neparastās sajūtas. E-stim ir arī lielisks veids, kā izpētīt robežas. Jo katrs cilvēks uz elektrostimulāciju reaģē atšķirīgi: tas, ko viens cilvēks izjūt kā vieglu tirpšanas sajūtu, citam var būt intensīvs un satriecošs. Šī nenoteiktības un gaidīšanas mijiedarbība var padziļināt saikni starp partneriem un piedāvā aizraujošu pārmaiņu no tradicionālākām BDSM praksēm.

     

    Dr. Sado E-Stim Paddle ļauj piepildīt jūsu sadomazohistiskās fantāzijas:

    • Divpusēja darbība: vienā pusē desmit smailes nodrošina intensīvu, sāpīgu sajūtu, bet otra, gludā puse ir ideāli piemērota klasiskai pēršanai vai maigākiem pieskārieniem.
    • Elektrizējoši mirkļi: Aktivizējiet elektrostimulāciju un sajūtiet, kā katrs sitiens ar airi iegūst papildu dimensiju ar elektrovadošajiem dzelkšņiem. Izvēlieties vienu no diviem intensitātes līmeņiem - izmēģiniet abus un atrodiet sev piemērotāko.
    • Stils un materiāls: Estim Paddle stils un materiāls: Estim Paddle ir vēsā melnā krāsā, un tas ir veidots no vegānu ādas (PU) ar skaistiem metāla akcentiem, kas nesatur niķeli. Patiess acis piesaistošs un stilīgs BDSM rotaļlieta jūsu kolekcijai.
    • Nav nepieciešams mainīt bateriju: ar komplektā iekļauto USB kabeli jūs varat atkārtoti uzlādēt airi.

     

    Drošības piezīme: nepieļaujiet BDSM airi saskaroties ar ūdeni. Elektrostimulācijas produktus nedrīkst lietot krūšu zonā, un tie nav piemēroti cilvēkiem ar elektrokardiostimulatoru.

     

    Sīkāka informācija:

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Muy buena

    El material es muy bueno, me ha resultado comoda de usar , muy versátil y superestética,

      Novērtēšana 

      An electrifying companion for intense sessions

      As a professional dominatrix, I am always on the lookout for innovative and exciting BDSM toys that can provide my submissives with an unparalleled experience. Dr. Sado's E-Stim Paddle is a game changer that pushes the boundaries of pleasure and pain, setting new standards in the BDSM world. The electrifiable spikes on this paddle are a stroke of genius. They take electrostimulation to a whole new level by concentrating the electrical impulse on specific areas of the skin. This extraordinary feature intensifies the sensation of each stroke, adding an electrifying element to the submissive's experience. With this paddle, the combination of spanking and electrostimulation creates an incredibly powerful and exhilarating sensation that awakens all the pleasure and pain receptors. This paddle is not for the faint of heart, but for those seeking high intensity sensations it is an absolute must have in their repertoire. It allows me as a dominatrix to deliver a double dose of sensation, ensuring a session that is both surprising and intense. The electrifying spikes make each stroke more pronounced, driving the submissive's responses to new heights. Dr. Sado's E-Stim Paddle has become an essential tool in my arsenal. Its unique design, coupled with its ability to deliver heightened sensations, is unparalleled in the BDSM world. It allows me to create experiences that push boundaries and explore new dimensions of pleasure and pain. In conclusion, Dr. Sado's E-Stim Paddle is a revolutionary creation that offers an electrifying avenue for exploration within BDSM. Its ability to combine spanking with electrostimulation creates an experience that will captivate even the most experienced players. If you're ready to delve into uncharted territories of sensation, this paddle is an unparalleled companion.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      E-Stim airis ar smaili: Dr. Sado elektrizējoša BDSM pieredze

      E-Stim airis ar smaili: Dr. Sado elektrizējoša BDSM pieredze

      Aizmirstiet visu, ko zināt par spankingu: Dr. Sado E-Stim airis ar smaili ir nākamais līmenis! Esat gatavs intensīvai sesijai, kas nepārspējamā veidā stimulēs VISUS jūsu baudas un sāpju receptorus? Ja atbilde ir "jā, kungs", tad Dr. Sado jaunākais izgudrojums ir tieši jums!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      19 citas preces tajā pašā kategorijā: