No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM mēbeles un seksa mēbeles

Informatīvais biļetens

BDSM mēbeles The Seat

Drīzumā gaidāms  Piedāvājums

Šī fantastiskā BDSM mēbele, kas ne tikai rimmingbet arī padara BDSM spēles, piemēram, sejas sēdēšanu, karalienes, dupsīša ēšanu, piss-play un tualetes spēles, ērtākas un līdz ar to ilglaicīgākas, nodrošina, ka jūs uztverat savu kā baudas verga darbu nedaudz nopietnāk un sniedzat savam kungam komfortu, ko viņš ir pelnījis!

Vairāk informācijas

2448/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Šī fantastiskā BDSM mēbele, kas ne tikai rimmingbet arī padara BDSM spēles, piemēram, sejas sēdēšanu, karalienes, dupsīša ēšanu, čurāšanas un tualetes spēles, ērtākas un līdz ar to ilglaicīgākas, nodrošina, ka jūs savu kā baudas verga darbu uztverat nedaudz nopietnāk un sniedzat savam kungam komfortu, kādu viņš ir pelnījis!

     

    Daudzpusīgs un augstas kvalitātes BDSM aksesuārs par ļoti labu cenu!

     

    Šī daudzpusīgā BDSM mēbele ir īpaši izstrādāta, lai rimmingsēdēšanai uz sejas, karalienei, dupsītes ēšanai, čurāšanas spēlēm, tualetes spēlēm, pazemošanai un citām darbībām, un to var izmantot pat kā seksa mēbeles. Pateicoties izturīgajai konstrukcijai un izturīgajam metāla rāmim, šīs ergonomiski veidotās seksa mēbeles viegli notur jūsu svaru, savukārt ērtais sēdeklis, kas izgatavots no viegli tīrāmas mākslīgās ādas, nodrošina ilgas BDSM sesijas. Mūsu daudzfunkcionālajām seksa mēbelēm ir unikāls dizains un galvas balsts, kas nodrošina verga galvas optimālu atbalstu, lai viņš varētu vēl ilgāk izbaudīt savus pakļaušanās uzdevumus. Mūsu seksa mēbeles, kas ir sarežģīti izgatavotas ar rokām un pievērš lielu uzmanību detaļām, ne tikai izskatās brīnišķīgi, bet arī ir profesionāls papildinājums daudziem BDSM spēļu veidiem.

     

    Izceltākās īpašības:

     

    • BDSM tualetes krēsls, rimming Krēsls, SM mēbeles un seksa mēbeles vienā!
    • Profesionāli izstrādāts rimming Krēsls, kas lieliski piemērots BDSM, sejas sēdēšanai, karalienei, dibena ēšanai, čurāšanas spēlēm, tualetes spēlēm, pazemošanai un daudz kam citam!
    • Unikāls dizains ar galvas balstu un gumijotiem rokturiem
    • Izturīga konstrukcija ar izturīgu metāla rāmi, regulējamu atzveltni, sēdekļa augstumu un galvas balsta augstumu.
    • Viegli samontējams, aprīkots ar gumijotiem rokturiem stabilitātei un optimālai pozicionēšanai.
    • Var pārveidot par drāšanās krēslu dažos vienkāršos soļos, noņemot pagalvi un izmantojot komplektā iekļauto stiprinājuma stieni, lai piestiprinātu mūsu Xtreme Power 2.0 drāšanās mašīnu!

     

    Kā lietot šo BDSM krēslu?

     

    Šo aizraujošo BDSM mēbeli ir īpaši viegli samontēt, tā ir ļoti stabila un ar tikai 8,5 kg svaru ir patiešām viegla. Galvas balsts un sēdekļa augstums ir viegli regulējams ar spiedpogu palīdzību, savukārt regulējamajam atzveltnes atzveltnes atzveltnes atzveltnei ir patīkams polsterējums, kas nodrošina papildu komfortu. Šis BDSM krēsls ir aprīkots ar gumijotiem rokturiem, kas ļauj jums patiešām stingri turēties rokās, kad nepieciešams izmantot savu vergu. Abi rokturi kalpo kā pieturas punkti, lai vergs vai kungs varētu to nospiest uz leju vai pavilkt uz augšu. BDSM krēsls nodrošina stabilitāti un perfektu pozīciju tam, kurš atrodas zem tā. Vēl intensīvākai baudai tualetes sēdekli var pat pārvietot uz augšu un uz leju.

     

    Kas padara šīs BDSM mēbeles tik īpašas salīdzinājumā ar citām seksa mēbelēm?

     

    Mūsu BDSM krēsls ir patiesi universāls! Vai vēlaties pārvērst savu rimmera krēslu par fantastisku drāšanās krēslu? Nekas nevar būt vieglāk! Vienkārši noņemiet mūsu BDSM mēbeļu galvas balstu un izmantojiet komplektā iekļauto stiprinājuma stieni, lai piestiprinātu mūsu Xtreme Power 2.0 drāzējmašīnu (nav iekļauts komplektā)!

     

    Ļaujiet viņam laizīt!

     

    Priekš rimming Faniem mūsu želeja AMOREMEO ar sālītas karameles garšu ir garšīga pieredze. Īpašs produkts, kas vergu pārvērš par perfektu, alkatīgu sūcēju.

     

    BDSM mēbeļu tīrīšana un kopšana:

     

    Šīs BDSM mēbeles ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem. Seksa krēslu var tīrīt ar maigām ziepēm un ūdeni. Rūpīgai higiēnai mēs iesakām arī regulāri lietot mūsu aerosolus VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Expertly engineered rim seat

    The Seat from MEO is incredibly simple to assemble and, at just 8.5 kg in weight, is super-lightweight. The head rest and seat height are easily adjustable with pinch screws, while the adjustable back rest has an outer foam layer for added comfort. Complete with rubber handles, this rimming seat enables you to really get a grip when it comes to your ass eating experience. It offers stability and perfect positioning for those underneath, whilst allowing those that are seated the ability to maintain their pose or push downwards. In addition, the toilet seat moves up and down, for added authenticity and humiliation where required!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Domina Sklaventoilette

    Auf dieser Sklaventoilette thront meine Herrin mit standesgemäßem Komfort, während ich als Sklave meinen Dienst verrichte. Stabil, funktionell und perfekt designt. The Seat von MEO liess mir meine Fantasien wahr werden. Dieses Möbel eignet sich für den Einsatz im professionellen Dominastudio oder für das privates Vergnügen Zuhause . Der Seat bietet wirklich höchste Materialqualität und maximale Stabilität, damit ich meine Toilettenfantasien sicher und lustvoll umsetzen kann.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    BDSM mēbeles The Seat

    BDSM mēbeles The Seat

    Šī fantastiskā BDSM mēbele, kas ne tikai rimmingbet arī padara BDSM spēles, piemēram, sejas sēdēšanu, karalienes, dupsīša ēšanu, piss-play un tualetes spēles, ērtākas un līdz ar to ilglaicīgākas, nodrošina, ka jūs uztverat savu kā baudas verga darbu nedaudz nopietnāk un sniedzat savam kungam komfortu, ko viņš ir pelnījis!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: