No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM mēbeles un seksa mēbeles

Informatīvais biļetens

Svētā Andreja krusts BDSM - BDSM Mēbeles - BDSM Krusts - Bondage Krusts

Drīzumā gaidāms  Piedāvājums

Izņemot pamatformu, inovatīvajam Svētā Andreja krustam 2. 0 vairs nav daudz kopīga ar koka krustiem. Pateicoties metāla karkasam, šis Andreja krusts ir ļoti stabils, izturīgs un drošs, lai to varētu izmantot saistītajā darbā. Augstas kvalitātes materiālu izmantošana un pārdomātā konstrukcija padara mūsu Svētā Andreja krustu par drošu un universāli lietojamu BDSM mēbeli.

Vairāk informācijas

3008/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Svētā Andreja krusts vai BDSM krusts ir ideāls aksesuārs, kad runa ir par galīgo verdzību! Izņemot pamatformu, inovatīvajam MEO Svētā Andreja krustam 2.0 vairs nav daudz kopīga ar oriģinālajiem koka bondage krustiem. Pateicoties metāla karkasam, šis Andreja krusts ir ārkārtīgi stabils, izturīgs un drošs, lai to varētu izmantot saistītajā darbībā. Augstas kvalitātes materiālu izmantošana un pārdomātais dizains padara mūsu Andreja krustu par drošu un universāli lietojamu BDSM mēbeli. Mūsu Svētā Andreja krusts 2.0 ir piemērots visiem ķermeņa izmēriem un svara kategorijām, un tas ir paredzēts gan privātai lietošanai, gan profesionālās BDSM studijās.

     

    Pakļaušanās prieks:

     

    Andreja krusts lietotājam galvenokārt ir raksturīgs ar pilnīgu sasaistīšanu un no tās izrietošo nekustīgumu. Pasīvais partneris ir pilnībā pakļauts Top žēlastībai un gandrīz nevar kustēties. Kad esat piesiets pie Svētā Andreja krusta, jūs ļoti ātri sapratīsiet, ka šajā pozā esat pilnībā pakļauts partnera nežēlastībai. Gan galva, gan visa ķermeņa augšdaļa ir brīvi pieejama Top un var tikt stimulēta vai sodīta. Līdzīga situācija ir arī ar dzimumorgāniem. Izplestās kājas nevar aizvērt, tāpēc ir iespējamas jebkādas manipulācijas ar dzimumorgāniem.

     

    Kas ir tik īpašs šajā BDSM Andreja krustā?

     

    Papildus BDSM mēbelēm, piemēram, būriem, pīlāriem un daudz kam citam, mēs ražojam arī šo praktisko Andreja krustu ar statīvu. Mūsu BDSM Andreja krusts ir mūžīgs, demontējams metāla Andreja krusts, kas paredzēts lietošanai brīvstāvošā veidā bez piestiprināšanas pie sienas. Ideāls Andreja krusts jebkurai vajadzībai un jebkura izmēra telpai. Salīdzinot ar līdzīgiem izstrādājumiem, šis Andreja krusts neatstāj nekādas atkāpes neatkarīgi no tā, vai Andreja krusts tiek izmantots privāti vai profesionālā BDSM studijā. Stabilais pamats ļauj novietot šo Andreja krustu jebkurā telpas vietā, lai to varētu izmantot no visām pusēm. Protams, pie krusta var piestiprināt daudzus BDSM piederumus no MEO klāsta. Tā kā mūsu Andreja krusts ir izgatavots no higiēniskā metāla, to ir viegli notīrīt pēc bondage sesijas (ķermeņa šķidrumi, sveču vasks, lubrikanti, eļļas utt.). Andreja krusts tiek piegādāts izjaukts, diskrēti un droši iepakots. Montāža ir ļoti vienkārša, un mūsu bondage Svētā Andreja krusts ir gatavs lietošanai 3 minūšu laikā. Pēc lietošanas Andreja krustu var ātri izjaukt un diskrēti novietot skapī vai zem gultas.

     

    Kā es varu izmantot Andreja krustu bondage?

     

    Svētā Andreja krustā ir iebūvētas ierīces pakļāvīgā partnera savaldīšanai. To var izdarīt ar ādas aprocēm, roku dzelžiem vai virvēm. Jūsu iztēlei nav robežu. Ir tikai viens ierobežojums: laiks! Katram vergam ir fiziskās robežas, un tās var brīnišķīgi izpētīt, izmantojot Svētā Andreja krustu. Stāvēšana ar izstieptām kājām jau tā ir izaicinājums, un izstieptas uz augšu rokas ir vēl neērtāk. Turklāt rokas kļūst arvien smagākas un smagākas pašas no sevis, jo asinis lēnām ieplūst atpakaļ ķermenī. Rezultātā rodas nejutīgums. Tieši tāpēc jums vajadzētu izvēlēties augstas kvalitātes roku un potīšu aproces. Mēs iesakām mūsu īpašos roku dzelžus 9885 - klikšķiniet šeit).

     

    Tagad vergs ir savaldīts - un kas tagad? Nu, tagad sākas īstā BDSM sesija. Jūs varat netraucēti izpētīt ķermeni un attiecīgi stimulēt erogēnās zonas. Ja vergs ir piestiprināts pret Andreja krustu, jūs, protams, varat ievietot arī pēršanas un/vai pātagošanas sesiju. Ir svarīgi pievērst uzmanību verga signāliem. Tāpēc, lūdzu, atcerieties Safeword un vajadzības gadījumā uzdodiet jautājumus.

     

    Kas ir BDSM Andreja krusts?

     

    To var redzēt pie katras dzelzceļa pārbrauktuves, un tas ir minēts arī Bībelē: Svētā Andreja krusts! Svētā Andreja krusts verdzības kontekstā ir cilvēka izmēra X formas krusts (bieži saukts vienkārši par krustu). Tas tika nosaukts apustuļa Andreja vārdā, kurš, kā tiek uzskatīts, ap 60. gadu pēc Kristus dzimšanas tika notiesāts uz X formas krusta, piespriežot nāvessodu ar krustā sišanu. Andreja krusts nebrīvē parasti ir izgatavots no koka vai metāla, un to izmanto, lai savaldītu pasīvo partneri (dibenu vai vergu). Pasīvā partnera priekšpuse un mugura ir brīvi pieejama aktīvajam partnerim, Top, un ekstremitātes ir izstieptas un nostiprinātas.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Andreja krusts no metāla
    • Ar statīvu
    • Materiāls
    • Komplektā ietilpst stiprinājuma materiāls
    • Ir vairāki stiprinājuma punkti.
    • Augstums ir 2,30 m, pamatnes platība aptuveni 1 m²
    • Tā kā verga kājas atrodas uz grīdas pat piestiprināšanas laikā pie Svētā Andreja krusta, šāda veida piestiprināšana gandrīz nerada risku. Tomēr jāpievērš uzmanība asins cirkulācijai rokās, kas var apstāties, ja vergs ir pārāk ilgi iespriests.
    • Andreja krusts tagad ir standarta aprīkojums ikvienā dominances studijā. Arī daudzos svingeru klubos ir īpaši aprīkotas BDSM telpas ar Andreja krustu. Arvien biežāk verdzības krustu var atrast arī privātās guļamistabās. Ja vergs ir piestiprināts pie krusta, viņu nekad nedrīkst atstāt vienu. Pat citādi nenozīmīgām problēmām var būt nopietnas sekas, ja tās tiek ierobežotas šādā veidā. Cilvēkiem ar astmu vai sirds problēmām parasti vajadzētu atturēties no piesiešanas pie Svētā Andreja krusta.

     

     

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Wunderbar

    Schnell aufzubauen und auch wieder abzubauen, sehr gutes Stecksystem, komplett kippsicher, alles sicher und wunderbar verarbeitet. Hand- Fußfesseln und ein Bauchgurt lassen sich im Handumdrehen anbringen. Preis unschlagbar für diese Qualität.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Una croce di Sant'Andrea che ho sempre sognato

    La croce di Sant'Andrea è molto ben fatta, estremamente stabile e sicura da usare. Consigliato!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Produit de qualité

    Très bonne finition, très stable et sûre. Envoi discret à Marseille.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Quality made in Germany

    Prompt delivery to Chicago. It came as it displayed. Happy with it.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    großartig und universell

    Es gibt wahrlich keine bessere Möglichkeit als ein Andreaskreuz, die Sklavin bzw. den Sklaven ruhiggestellt zu präsentieren und dann nach Belieben zu betrachten, zu berühren, zu behandeln oder auch nur "zappelnd" warten zu lassen. Da muss man aufpassen, dass die Fantasie nicht durchgeht.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Svētā Andreja krusts BDSM - BDSM Mēbeles - BDSM Krusts - Bondage Krusts

    Svētā Andreja krusts BDSM - BDSM Mēbeles - BDSM Krusts - Bondage Krusts

    Izņemot pamatformu, inovatīvajam Svētā Andreja krustam 2. 0 vairs nav daudz kopīga ar koka krustiem. Pateicoties metāla karkasam, šis Andreja krusts ir ļoti stabils, izturīgs un drošs, lai to varētu izmantot saistītajā darbā. Augstas kvalitātes materiālu izmantošana un pārdomātā konstrukcija padara mūsu Svētā Andreja krustu par drošu un universāli lietojamu BDSM mēbeli.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: