No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM mēbeles un seksa mēbeles

Informatīvais biļetens

Brīvstāvošs BDSM Svētā Andreja krusts

Mūsu Svētā Andreja krusts ir brīvi stāvošs, viegli montējams un ar regulējamu leņķi! Lai gan tas ir izgatavots no tērauda un koka un polsterēts ar putuplastu un ādu, tas sver tikai 21,5 kg, tāpēc to var viegli transportēt un pēc lietošanas diskrēti novietot.

Vairāk informācijas

3593/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Andreja krusts jeb BDSM krusts ir lielisks aksesuārs pakļāvīgajiem un pakļautajiem cilvēkiem! Izņemot tā pamatformu, revolucionārajam Andreja krustam no MEO vairs nav daudz kopīga ar oriģinālajiem koka Andreja krustiem, jo tas ir rūpīgi polsterēts, pārklāts ar augstas kvalitātes vegānu ādu un to var noliekt, kad tas ir uzcelts. Pateicoties tērauda un koka konstrukcijai, šis Andreja krusts ir ļoti stabils, izturīgs un drošs lietošanā. Augstas kvalitātes materiālu izmantošana un pārdomātais dizains padara MEO Svētā Andreja krustu par drošu un universāli lietojamu BDSM mēbeli. Andreja krusts ir piemērots visiem ķermeņa izmēriem un svariem, un tas ir paredzēts gan privātai lietošanai, gan profesionālām BDSM studijām.

     


    Pārvērtiet jebkuru telpu par savu sapņu BDSM dungeonu!

    Andreja krusts tagad ir standarta aprīkojums ikvienā dominatrix studijā. Arī daudzos svingeru klubos ir īpaši aprīkotas BDSM telpas ar Andreja krustu. Tomēr arvien biežāk BDSM Svētā Andreja krustu var atrast arī privātās guļamistabās.

    Mūsu Svētā Andreja krusts ir brīvi stāvošs, salīdzinoši viegls, viegli montējams un ar regulējamu leņķi! Lai gan tas ir izgatavots no izturīga tērauda un koka un polsterēts ar augstas kvalitātes putām un vegānu ādu, tas sver tikai 21,5 kg, tāpēc to var viegli pārvietot vai pat paņemt līdzi! Katrā Andreja krusta galā ir stiprinājuma punkts roku dzelžiem un potītes aprocēm.

    Izcelts:

    • Šo brīvi stāvošo Andreja krustu var novietot uz jebkuras līdzenas virsmas telpā!
    • Regulējams leņķis: pielāgojas jebkurai situācijai un personiskajām vēlmēm, jo leņķis ir 70, 75 un 80 grādi.
    • Polsterējums: vegānu ādas polsterējums nodrošina komfortu BDSM sesijas laikā.
    • Četri stiprinājuma punkti: Andreja krusta plaukstu un potīšu piestiprināšanai!
    • Pārvietojams: viss Andreja krusts sver 21,5 kg, tāpēc to var viegli pārvietot vai aizvest uz citu vietu!


    Pakļaušanās prieks:

    Svētā Andreja krustu raksturo pilnīgas paverdzināšanas iespēja un no tās izrietošā lietotāja nekustīgums. Pakļāvīgais partneris ir pilnībā pakļauts dominējošā partnera žēlastībai un gandrīz nevar kustēties. Ikviens, kurš šādā veidā ir sasiets ar Andreja krustu, ātri saprot, ka šajā pozā ir pilnībā pakļauts sava partnera žēlastībai. Gan galva, gan visa ķermeņa augšdaļa ir brīvi pieejama aktīvajam partnerim, un to var brīvi stimulēt vai sodīt. Tas pats attiecas arī uz dzimumorgāniem. Izplestās kājas nevar aizvērt, tāpēc ir iespējamas jebkādas manipulācijas ar dzimumorgāniem.

    Kas ir tik īpašs šajā BDSM krustā?

    Papildus BDSM mēbelēm, piemēram, būriem, pīlāriem un daudz kam citam, mēs ražojam arī šo noliekto Svētā Andreja krustu ar statīvu. Mūsu BDSM Andreja krusts ir mūžīgs, demontējams Andreja krusts brīvstāvošai lietošanai bez montāžas pie sienas. Ideāls Andreja krusts jebkurai vajadzībai un jebkura izmēra telpai, ideāli piemērots iesācējiem, pieredzējušiem lietotājiem un profesionāļiem. Salīdzinot ar līdzīgiem izstrādājumiem, šis Andreja krusts neatstāj nekādas atkāpes neatkarīgi no tā, vai Andreja krusts tiek izmantots privāti vai profesionālā BDSM studijā. Stabilais pamats ļauj novietot šo Andreja krustu jebkurā telpas vietā, lai to varētu izmantot no visām pusēm. Protams, pie Andreja krusta var piestiprināt arī daudzus BDSM piederumus no MEO klāsta. Tā kā mūsu Svētā Andreja krusts ir pārklāts ar higiēnisku, vegānu ādu, to ir viegli notīrīt pēc bondage sesijas (ķermeņa šķidrumi, sveču vasks, lubrikanti, eļļas utt.). Andreja krusts tiek piegādāts izjaukts, neuzkrītoši un droši iepakots. Montāža ir ļoti vienkārša, un mūsu BDSM Svētā Andreja krusts ir gatavs lietošanai dažu minūšu laikā. Pēc lietošanas Andreja krustu var ātri izjaukt un diskrēti novietot skapī vai zem gultas.

    Kā izmantot Andreja krustu verdzībai?

    Andreja krustam ir integrētas ierīces pakļāvīgā partnera sasiešanai. To var izdarīt ar ādas aprocēm, roku dzelžiem vai virvēm. Iztēlei šeit nav robežu. Ir tikai viens ierobežojums: laiks! Katram vergam ir savas fiziskās robežas, un tās var brīnišķīgi izpētīt, izmantojot Svētā Andreja krustu. Pat stāvēšana ar izstieptām kājām ir izaicinājums, un izstieptas uz augšu rokas ir vēl neērtāk. Turklāt rokas pašas kļūst arvien smagākas un smagākas. Rezultāts ir nejutīgums. Tieši tādēļ ir jāizmanto augstas kvalitātes roku saites un kāju saites. Mēs iesakām mūsu īpašos roku dzelžus (9885):

    St Andrew Cross Restraint

    Tagad partneris ir savaldīts - kas tālāk? Nu, tagad sākas īstā BDSM sesija. Ķermeni var brīvi izpētīt un attiecīgi stimulēt erogēnās zonas. Ja vergs ir fiksēts ar seju pret Svētā Andreja krustu, jūs, protams, varat sākt arī ar pēršanu un/vai pēršanu ar pātagu.

    Sīkāka informācija:

    • Brīvi stāvošs Andreja krusts.
    • Materiāls: tērauds, koks, putu polsterējums, ādas imitācija.
    • Montāžas materiāls iekļauts komplektā
    • Izmēri saliktā veidā: 183,39 cm augstums x 110,49 cm platums x 86,36 cm dziļums. Roku un kāju spilveni: 73,66 cm garš x 16,51 cm plats. Torsa spilvens: 48,26 cm garš x 39,37 cm plats.
    • Regulējami slīpuma leņķi: 70°, 75° un 80°
    • Svars: aptuveni 22 kg
    • Vairāki stiprinājuma punkti roku dzelžiem un potītes aprocēm.
    • Tā kā pakļāvīgais stāv ar kājām uz grīdas, kamēr viņš ir piesiets pie Svētā Andreja krusta, šāda veida ierobežošana ir praktiski bez riska.
    • Andreja krusts tagad ir standarta aprīkojums ikvienā BDSM studijā, un daudzos svingeru klubos ir īpaši aprīkotas BDSM telpas ar Andreja krustu. BDSM Andreja krusts arvien biežāk tiek izmantots arī privātās guļamistabās.
    • Ja cilvēks ir piesiets pie Andreja krusta, viņu nekad nedrīkst atstāt vienu. Pat nenozīmīgas problēmas var radīt nopietnas sekas, ja cilvēki tiek šādi sasaistīti. Cilvēkus ar astmu vai sirds problēmām parasti nedrīkst piesiet pie Andreja krusta.
    • Lai notīrītu Andreja krustu, to var apsmidzināt ar mūsu VERYCLEAN aerosolu un noslaucīt ar mīkstu drānu.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Top Qualität

    Bin sehr zufrieden damit! Ich benutze es professionell in meinem Studio.

      Novērtēšana 

      Love the portability!

      I love how lightweight and portable this is, it may become a new favorite item in our house! I

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Brīvstāvošs BDSM Svētā Andreja krusts

      Brīvstāvošs BDSM Svētā Andreja krusts

      Mūsu Svētā Andreja krusts ir brīvi stāvošs, viegli montējams un ar regulējamu leņķi! Lai gan tas ir izgatavots no tērauda un koka un polsterēts ar putuplastu un ādu, tas sver tikai 21,5 kg, tāpēc to var viegli transportēt un pēc lietošanas diskrēti novietot.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: