No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

Dzelzs dildo 23 cm

Šis puscaurspīdīgais, ārprātīgi uzbudinošais dildo ir biezs un trekns, un tā sajūta ir tikpat laba, cik izskatās. Tas ir izgatavots no violetas želejveida gumijas, un, pateicoties lieliskajam materiālam, biezais rumpis viegli ieslīd anālajā kanālā. Teksturētais kāts ir gluži kā īsts penis ar raksturīgajām vēnām!

Vairāk informācijas

3081/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šis puscaurspīdīgais, ārprātīgi uzbudinošais dildo ir biezs un trekns, un tā sajūta ir tikpat laba, cik izskatās. Tas ir izgatavots no violetas želejveida gumijas, un, pateicoties lieliskajam materiālam, biezais rumpis viegli ieslīd anālajā kanālā. Teksturētais kāts ir gluži kā īsts penis ar izteiktām vēnām!

     

    Izceltas īpašības:

     

    • Želejains dildo ar sūkšanas pamatni.
    • Dildo ātri uzņem Jūsu ķermeņa temperatūru.
    • Super izskats: ar izteiktām vēnām, izspūrušu dzimumlocekli un biezām bumbiņām.
    • Spēcīga sūkšanas bāze: pielipst pie gludām virsmām un ļauj izbaudīt bez rokām. Var izmantot arī kā siksniņu vai siksniņu.
    • Lokans un elastīgs: ideāla stingra un vienlaikus patīkami lokana kombinācija.
    • Pilnīga želeja: augstas kvalitātes, ķermenim absolūti draudzīgs vinila materiāls ir vienkārši lielisks!

     

    Ar ko šis želejas dildo ir īpašs?

     

    Šim dildo ir īsta dzimumlocekļa forma, un, pateicoties augstas kvalitātes želejas materiālam, no kura tas ir izgatavots, tas ir lielisks. Materiāls piešķir dildo perfektu cietību un pareizo elastību daudzveidīgām pozām un pozām. Pateicoties apakšdaļā esošajam piesūceknim, dildo var lietot bez rokām. Želejas dildo ir ideāls dildo, kad runa ir par pilnīgu anālās baudas apmierināšanu. Kuplais dzimumloceklis iekļūst, bet izteiktais dzīslojums intensīvi stimulē jūsu erogēnās zonas. Īpašais želejas materiāls ir brīnišķīgi slidens un elastīgs, taču tam netrūkst nepieciešamās stingrības. Ideāli piemērots aizraujošiem solo seksa piedzīvojumiem vai kopā ar partneri. Starp citu, vai jūs zināt mūsu "sfinktera atslābinātāju" EXTREMEO? Sprejs, kas palīdz jums ievietot šo dildo anāli bez sāpēm.

     

    Kā iztīrīt želejveida dildo?

     

    Notīriet Jelly Dildo ar ūdeni un maigām ziepēm. Ja vēlaties rūpīgāku tīrīšanu, izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Jelly Dildo
    • Materiāls: vinils (želeja), nesatur ftalātus
    • Izmēri: Garums 22,8 cm, ievietojamais garums 17,7 cm, diametrs 4,4 cm
    • Dildo var izmantot ar visiem MEO lubrikantiem. Mēs iesakām mūsu lubrikantus uz silikona bāzes FUCKSLUT vai EZ2FUCK.
    • Želejas dildo: želejveida dildo ir reālistisks materiāls! Plastmasas īpašības ir līdzīgas TPE/TPR īpašībām, kas nodrošina, ka dildo ātri uzņem jūsu ķermeņa temperatūru. Ar nelielu lubrikanta daudzumu tam ir slidena virsma, un tas vienlaikus ir gan elastīgs, gan stingrs. Tas nozīmē, ka ar želejveida dildo jūs varat sagaidīt ne tikai gludus braucienus, kad seksa rotaļlieta maigi slīdēs iekšā un ārā no jums, bet arī perfekti stingru materiālu, kas nepakļausies pat tad, kad lietas kļūs nedaudz mežonīgas. Ar želejas dildo jūsu solo piedzīvojums būs gandrīz kā īsts sekss.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr angenehm für Sie und Ihn

    Auch diese Dildos werden immer besser. Von einst harten Plastik zu immer mehr Realismus. Sehr weich und biegsam, kein Geruch und gute Verarbeitung. Die Größe entspricht einen sehr gut bestückten Mann. Für Sie und Ihn sehr gut geeignet und bereitet eine Menge Spaß. Empfehlenswert.

      Novērtēšana 

      Fantastic dildo

      It is very easy to use and fun for us both together or for her to use by herself.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Dzelzs dildo 23 cm

        Dzelzs dildo 23 cm

        Šis puscaurspīdīgais, ārprātīgi uzbudinošais dildo ir biezs un trekns, un tā sajūta ir tikpat laba, cik izskatās. Tas ir izgatavots no violetas želejveida gumijas, un, pateicoties lieliskajam materiālam, biezais rumpis viegli ieslīd anālajā kanālā. Teksturētais kāts ir gluži kā īsts penis ar raksturīgajām vēnām!

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: