No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

Hell Hound Dildo

Atklājiet savas tumšākās fantāzijas ar Hell Hound dildo, kas ir velnišķīgs bezgalīgas dzīvnieku iekāres šedevrs. Šī unikālā seksa rotaļlieta ir ne tikai dildo, bet arī atslēga no vārtiem, aiz kuriem slēpjas jūsu dīvainākie sapņi.

Vairāk informācijas

3733/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet savas tumšākās fantāzijas ar Hell Hound dildo, kas ir velnišķīgs bezgalīgas dzīvnieku iekāres šedevrs. Šī unikālā seksa rotaļlieta ir ne tikai dildo, bet arī atslēga no vārtiem, aiz kuriem slēpjas jūsu visdīvainākie sapņi.

    Seksa rotaļlietu pasaulē ir izveidojusies aizraušanās ar tādiem dzīvnieciskiem dildo kā Hell Hound Dildo, kas sniedzas tālu ārpus ierastā. Hell Hound dildo piedāvā tādu dizainu un pieredzi, kādu ikdienā nevar atrast. Tas lauž ierastās idejas un formas, kas tam piešķir sava veida velnišķīgu pievilcību. Tieši novirze no normas izraisa ziņkāri un vēlmi piedzīvot kaut ko neparastu un aizraujošu.

    Galvenās iezīmes:

    • Iztēles bagāts dizains: iedvesmojoties no elles suņa nevaldāmās dabas, šis dildo piedāvā unikālu pieredzi. Tam ir liela suņa dzimumlocekļa forma ar garu, spilgti sarkanu kātu, kas ir šķērsots ar biezām vēnām. Izteiksmīgs mezgls pie dzimumlocekļa pamatnes un reālistisks dzimumloceklis papildina neparasto dizainu.
    • Piesūcekņa pamatne: plašais piesūceknis dildo galā ļauj to lietot bez rokām. Jūs varat piestiprināt dildo pie jebkuras gludas virsmas un ļauties dzīvnieciskām fantāzijām.
    • Piemērots siksniņai: Ideāli piemērots lomu spēlēm ar partneri. Hell Hound dildo ir saderīgs ar lielāko daļu siksniņu, tāpēc jūs varat uzņemties ļaunā elles suņa lomu vai arī ļauties tam pats.
    • Augstas kvalitātes silikons: izgatavots no augstas kvalitātes, ķermenim draudzīga silikona, kas nesatur ftalātus, šis dildo garantē drošu un ērtu sajūtu katru reizi, kad to lietojat.
    • Viegli tīrāms: pēc lietošanas vienkārši nomazgājiet ar siltu ūdeni un ziepēm. Optimālam rezultātam apsmidziniet ar mūsu VERYCLEAN aerosolu, atstājiet nožūt un uzglabājiet vēsā, tumšā vietā.


    Hell Hound dildo ir ideāls dildo neaizmirstamiem piedzīvojumiem neatkarīgi no tā, vai vēlaties īstenot savas fantāzijas, vai dodat priekšroku aizraujošām lomu spēlēm ar partneri. Ļaujiet šī dildo unikālajai, savdabīgajai formai un tekstūrai aizvest jūs līdz dzīvnieku baudas augstumiem!

    Papildu informācija:

    • Hell Hound dildo
    • Izmēri: Kopējais garums 191 mm, ievietojamais garums 165 mm, mazākais diametrs 33 mm, lielākais diametrs 66 mm.
    • Materiāls: silikons
    • Krāsas: sarkana, melna
    • Piezīme: lietot tikai ar lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, AquaMeo.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    My first animal dildo

    This is my first animal dildo and I really like how it feels in my ass. Has a nice look to it. The knot was bigger than I expected so I couldn't get it in but hopefully with some practice and persistence I can get it in.

      Novērtēšana 

      Much better than I expected

      This is my first dildo of this type that I've purchased. The build quality and texture is much better than I expected. The pictures on here don't do justice to how big and firm it is. I will admit that I was a little over eager to try it out when it arrived and may have been a little sore after using it, but make no mistake it was definitely fun to use. The knot is something I think I need to work on. The texture and shape is very glossy, but you can feel the veins. All in all, if you want a knotty toy, this is the one for you.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Hell Hound Dildo

        Hell Hound Dildo

        Atklājiet savas tumšākās fantāzijas ar Hell Hound dildo, kas ir velnišķīgs bezgalīgas dzīvnieku iekāres šedevrs. Šī unikālā seksa rotaļlieta ir ne tikai dildo, bet arī atslēga no vārtiem, aiz kuriem slēpjas jūsu dīvainākie sapņi.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: