No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa uzmavas un dzimumlocekļa pārvalki

Informatīvais biļetens

BALLDO: Par seksu ar bumbām

Sekss ar sēkliniekiem jūs jautāsiet sev!? JĀ! Tieši tas ir iespējams ar BALLDO. Izgudrotāju duets iekaro erotisko pasauli ar šo neparasto seksa rotaļlietu, jo inovatīvā seksa rotaļlieta BALLDO sēkliniekus pārvērš par otru dzimumlocekli. Šis ģeniālais izgudrojums ļauj sēkliniekus ievadīt anāli vai vagināli un sniedz pilnīgi jaunas sajūtas.

Vairāk informācijas

2833/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    DĀT VAIRĀK. Dodiet, vārda vistiešākajā nozīmē, dodiet visu! BALLDO ļauj jūsu partnerim iekļūt un izstiept jūs anāli vai vagināli ļoti īpašā veidā un izbaudīt pilnīgi jaunas sajūtas.

     

    Balls-Deep-In: viss tiek ievietots līdz pat galam!

     

    Sēklinieki ilgu laiku ir tikuši ignorēti kā stimulējošs dzimumorgāns - BALLDO to uz visiem laikiem maina.

     

    Lietojot BALLDO, sēklinieki ir perfekti ievietoti mīkstā, ādai draudzīgā silikona apvalkā aiz dzimumloceklim līdzīgā konusveida uzgaļa, kas atvieglo to ievietošanu partnerē. Kāda ir sajūta nodarboties ar seksu ar BALLDO? Šī sajūta ir kā no visas pasaules - visiem iesaistītajiem. ELPOŠANA!

     

    Sēklinieku orgasms - tā sauktais BALLDO!

     

    Ar BALLDO bumbiņas var ne tikai ievadīt anāli vai vagināli, bet lietotājs ar tām var arī spiest, gandrīz kā ar dzimumlocekli vai dildo. Tomēr atšķirībā no strip-on aktīvajam lietotājam stimulē tūkstošiem nervu galu sēkliniekos, un viņš patiešām var piedzīvot sēklinieku orgasmu - tā saukto "ballgasm".

     

    Kā darbojas BALLDO?

     

    BALLDO ir pietiekami stingrs iekļūšanai, pateicoties patentētajam iekšējam serdeņam un pievienojot vienu vai divus no iekļautajiem BALLDO starplikas gredzeniem, kas ir ideāli piemēroti lietotājam. Šos gredzenus var pievienot un izmantot pēc vajadzības atkarībā no tā, cik daudz ādas ir virs sēkliniekam.

     

    Dubultā penetrācija: BALLDO ir kā otrs dzimumloceklis, kas vienmēr darbojas!

     

    BALLDO nodrošina lietotājam otru dzimumlocekli, kas nekad nenovīst, tāpēc baudījums ir praktiski bezgalīgs un abi partneri var sasniegt intensīvu kulmināciju. Tiem, kam ir ļoti mazs dzimumloceklis vai kas cieš no erektilās disfunkcijas vai priekšlaicīgas ejakulācijas, BALLDO piedāvā otru iespēju apmierināt un būt apmierinātiem, neuztraucoties par to, ka dzimumloceklis ir pārāk vārgs.

     

    BALLDO: penetrācijas brīnums vīriešiem!

     

    Atklājiet pilnīgi jaunu penetrācijas metodi ar BALLDO! Pateicoties šim starta komplektam, ir iespējams iekļūt partnerē ar sēkliniekiem. Šī zīmola radītājs Džerijs Deiviss (Jerry Davis) ir rūpīgi izpētījis dažādas iespējas šajā jomā: galu galā, lielākā daļa cilvēku penetrācijas laikā faktiski neizmanto sēkliniekus, un tas sākumā izklausās loģiski. Bet iedomājieties, ja tas būtu iespējams, turklāt inovatīvā veidā? Būsim godīgi, ikviens vīrietis vēlētos to piedzīvot, vai ne?

     

    Kā lietot BALLDO?

     

    Sākuma komplekts sastāv no 3 daļām: 1 BALLDO un 2 gredzeniem. Izgatavoti no mīksta un elastīga silikona, lai ērti pieguļ. Sāciet ar sēkliniekas skūšanos un uzklājiet lielu daudzumu lubrikanta uz ūdens bāzes. Izstiepiet BALLDO tik tālu, cik nepieciešams, un uzmanīgi pārvelciet to pāri skrotumam (t. i., nevis dzimumloceklim). Izmantojot 2 papildu gredzenus, JŪS nodrošināsiet lielāku stabilitāti: tas var būt nepieciešams, ja jūsu skrotums ir nedaudz garāks. Izstiepiet gredzenu un pārvelciet to pāri BALLDO.


    Balldo how it works Balldo how it works Balldo how it works


    BALLDO augšdaļa ir stingra un nodrošina mērķtiecīgu kustību un kontroli iekļūšanas laikā. Šādā veidā JŪS saglabājat pilnīgu kontroli, un jūs vai jūsu partneris vienlaikus varat stimulēt dzimumlocekli vai citu erogēno zonu.

     

    BALLDO komplekts piešķir pavisam jaunu nozīmi kopīgai izpētei un eksperimentiem! Pateicoties pārdomātajam dizainam, BALLDO ir viegli lietojams, un jūs nevarēsiet neko daudz kļūdīties.

     

    Sīkāka informācija:

    • BALLDO - Put your (b)ALL into it!
    • Ideāli piemērots, ja seksa laikā vēlaties ievadīt sēkliniekus anāli vai vagināli.
    • Izmēri: BALLDO kopējais garums ir 110 mm. Maksimālais ārējais diametrs ir 50 mm. Gredzena ārējais diametrs ir 50 mm, bet iekšējais diametrs ir 30 mm. Gredzena platums ir 10 mm.
    • Pēc lietošanas visas detaļas notīriet ar mūsu aerosolu VERYCLEAN vai maigām antibakteriālām ziepēm un remdenu ūdeni. Uzglabājiet BALLDO no putekļiem brīvā vietā.
    • Lietojiet tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo.
    • Esiet uzmanīgi, lai nepārsniegtu savas fiziskās robežas. Ja jūtat sāpes, nelietojiet BALLDO pārāk ilgi. Sāpes ir jūsu ķermeņa brīdinājuma signāls. Ja sēkliniekos parādās zila krāsa vai jūtat aukstumu, iesakām nekavējoties noņemt BALLDO.
    • Materiāls: silikons

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr tolle Erfahrung

    Der BALLDO liegt gut an und hat alles "im Griff". Er lässt sich sehr gut und unkompliziert anlegen. Auch nach längerer Zeit wird es nicht unangenehm und meiner Frau und mir hat es sehr gut gefallen!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Nicht ganz einfach aber unglaublich geil

    Der Balldo ist wirklich klasse. Eins sollte man aber wissen. Es ist wirklich schwierig seine Eier da reinzufummeln. Eigentlich kein Problem, das Teil ist unglaublich elastisch. Aber Übungssache ... wenn es denn einmal funktioniert ist das Teil einfach genial. Fühlt sich mächtig gut an. Außerdem ist es wirklich schön, dass das Teil die richtige Spannung hat, da flutscht nichts zurück und das Gefühl das sich von den Eiern überträgt ist wirklich der Hammer.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Sehr geil

    Sie fand es sehr geil und mir ist dabei höllisch einer abgegangen!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Schwer zu handhaben

    Das Dehnen der Ringe sowie des Balldo ging nur mit einer Spreizvorrichtung. Der Balldo scheint für Männer gemacht zu sein, die kleine Hoden und einen kurzen Hodensack haben. Selbst mit viel Gleitmittel war nichts zu machen, bekam die Hoden einfach nicht ohne die Spreizvorrichtung in die Ringe.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Hoden im A.... ziemlich geil!!!!

    Mit diesem Sextoy kannst du Hoden in einen Dildo verwandeln!!! Können Hoden ein zweiter Penis sein? Dieses Sexspielzeug macht es möglich! Ich habe mir schon oft vorgestellt, dass mein Partner seine Hoden mit in mich hinein schiebt. Und mit dem Balldo funktioniert das ziemlich gut! Es verwandelt Hoden in einen Dildo, der vor allem bei meinem Mann zu einem intensiveren Orgasmus geführt hat. Aber auch für mich war das gefühl ziemlich sehr geil!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Deep ballgasm

    "I could tell we’d finally succeeded by the loud gasping sound my husband made. And then again, two thrusts later, when he came all over my stomach. According to him, it felt like the device “squeezed” the climax out of him. [next time]he lasted way longer—about 15 whole seconds—before experiencing another deep ballgasm that sent me running to the shower and researching how to get semen out of couch upholstery....

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Wow

    The first time my partner and I used the Balldo together, they came literally the moment their balls slid inside me. That is not an exaggeration.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    BALLDO: Par seksu ar bumbām

    BALLDO: Par seksu ar bumbām

    Sekss ar sēkliniekiem jūs jautāsiet sev!? JĀ! Tieši tas ir iespējams ar BALLDO. Izgudrotāju duets iekaro erotisko pasauli ar šo neparasto seksa rotaļlietu, jo inovatīvā seksa rotaļlieta BALLDO sēkliniekus pārvērš par otru dzimumlocekli. Šis ģeniālais izgudrojums ļauj sēkliniekus ievadīt anāli vai vagināli un sniedz pilnīgi jaunas sajūtas.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    17 citas preces tajā pašā kategorijā: