No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa uzmavas un dzimumlocekļa pārvalki

Informatīvais biļetens

Penisa piedurkne Black Mamba

Atklājiet Melnās mambas noslēpumu! "Black Mamba Penis Sleeve" garantē seksuālu pieredzi, ko jūs un jūsu partneris nekad neaizmirsīs. Ar šo inovatīvo dzimumlocekļa uzmavu jūs ne tikai nodrošināsiet iespaidīgu, cietāku un ilgāk noturīgu erekciju, bet arī līdz milzīgam līmenim palielināsiet abu partneru baudu.

Vairāk informācijas

9431/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet Melnās mambas noslēpumu! "Black Mamba Penis Sleeve" garantē jums seksuālu pieredzi, ko jūs un jūsu partneris nekad neaizmirsīs. Ar šo inovatīvo dzimumlocekļa uzmavu jūs ne tikai iegūsiet iespaidīgu, cietāku un ilgāk noturīgu erekciju, bet arī ārkārtīgi paaugstināsiet abu partneru baudu.

    Atbrīvojiet sevī zvēru: prezentējiet savu dzimumlocekli iespaidīgāk nekā jebkad agrāk!

    Noguris no garlaicīga seksa un vēlaties izmēģināt kaut ko jaunu guļamistabā? Tad "Black Mamba Penis Sleeve" ir tieši tas, kas piemērots tieši jums. Ar šo dzimumlocekļa uzmavu jūs ne tikai palielināsiet sava dzimumlocekļa izmēru, bet arī nodrošināsiet intensīvāku un dziļāku baudu sev un savai partnerei.

    Vairāk apjoma, vairāk baudas seksa laikā: izmēģiniet "Black Mamba" tagad!

    To ir ļoti viegli lietot: vienkārši uzvelciet "Black Mamba Penis Sleeve" uz sava dzimumlocekļa un uzreiz izbaudiet papildu apjomu un iespaidīgu garumu. Integrētais, elastīgais gredzens piedāvā vietu sēkliniekiem, nodrošina perfektu pieguļšanu un palīdz ievērojami palielināt izturību un seksuālo spēku.

    Kāpēc vīriešiem un sievietēm patīk "Black Mamba"!

    Tādas dzimumlocekļa uzmavas kā "Black Mamba Cock Sheath" patiesās priekšrocības? Dzimumlocekļa uzmava ne tikai ļauj justies pārliecinātāk seksa laikā, bet arī pārvērš parastu seksu par ekstātisku un intensīvu pieredzi. Dziļākas, spēcīgākas un ilgākas penetrācijas sajūta revolucionāri mainīs jūsu seksuālo dzīvi.

    Iedomājieties: Ar "Black Mamba Penis Sleeve" katrs pieskāriens un iekļūšana jūsu partneres rokās kļūst par pilnīgi jaunu un intensīvāku pieredzi. Un ar izmēriem, kuru garums ir aptuveni 16,5 cm, bet apkārtmērs platākajā vietā - aptuveni 14,6 cm, jūs noteikti atstāsiet neaizmirstamu iespaidu.

    Vairāk informācijas:

    • Penisa uzmava Black Mamba
    • Atbilstoši devīzei "jo lielāks, jo labāks", mēs esam izstrādājuši šo melno dzimumlocekļa uzmavu, ko varat vienkārši uzvilkt uz sava dzimumlocekļa un sēkliniekiem.
    • Ar "Black Mamba Penis Sleeve" jūs varat palutināt savu partneri ar patiešām ekstrēmu dzimumlocekļa izmēru. Jūsu partnere ekstāzē vaidēs un kliegs...
    • Materiāls: ādai draudzīgs TPE
    • Viegli palielina jūsu dzimumlocekļa garumu un biezumu.
    • "Black Mamba Penis Sleeve" ir iespaidīgs garums - aptuveni 16,5 cm, apkārtmērs platākajā vietā ir aptuveni 14,6 cm un iekšējais diametrs - aptuveni 38 mm.
    • Kāpēc lietot dzimumlocekļa uzmavu? Tā ne tikai sniedz jums lielāku pārliecību gultā, bet arī pārvērš visparastāko seksu par ekstātisku piedzīvojumu. Izmantojot "Black Mamba Cock Sheath", katra ieurbšanās un grūdiens seksa laikā kļūst intensīvāks un dziļāks.
    • Atklājiet baudas un intensitātes pasauli ar MEO! Kā vadošais dzimumlocekļa uzmavu, dzimumlocekļa apvalku un dzimumlocekļa apvalku veikals mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kas pacels jūsu seksuālo baudu jaunā līmenī. Mūsu plašajā kolekcijā ir dažādu veidu dzimumlocekļa uzmavas jebkurai gaumei un vajadzībām. No reālistiska dizaina līdz pat izsmalcinātām tekstūrām - jūs noteikti atradīsiet perfektu dzimumlocekļa uzmavu, kas atbilst jūsu vajadzībām un vēlmēm. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties vizuāli mainīt sava dzimumlocekļa izmēru un apkārtmēru, meklējat papildu stimulāciju sev un savam partnerim vai vienkārši vēlaties guļamistabā ienest kādu aizraujošu dažādību, mūsu dzimumlocekļa pārvalki piedāvā jums plašu iespēju pasauli. Izmantojot mūsu augstas kvalitātes dzimumlocekļa pārvalkus, kas izgatavoti no ādai draudzīgiem materiāliem, piemēram, silikona vai TPE, jūs varat bagātināt savu seksuālo pieredzi. Katrs dzimumlocekļa uzvalks ir rūpīgi izstrādāts, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un reālistisku pieredzi. Pasūtiet mūsu tiešsaistes veikalā, ērti atrodoties mājās, un izmantojiet mūsu diskrētās un ātrās piegādes priekšrocības. Mūsu klientu apkalpošanas dienests ar prieku atbildēs uz visiem jūsu jautājumiem un sniegs jums kompetentu un iejūtīgu padomu. Izbaudiet neierobežotās iespējas ar MEO dzimumlocekļa uzmavām jau šodien un atklājiet jaunu seksuālās ekstāzes līmeni. Pārlūkojiet mūsu plašo klāstu un atrodiet perfektu dzimumlocekļa apvalku, kas piepildīs jūsu intīmākās fantāzijas. Izbaudiet neviltotu baudu un intensitāti ar MEO - jūsu tiešsaistes veikalu, kurā iegādājaties dzimumlocekļa uzmavas, dzimumlocekļa apvalkus un dzimumlocekļa gredzenus!
    • MEO veikals ir pieejams šādās valodās: MEO ir pieejams angļu, bulgāru, čehu, dāņu, franču , grieķu, holandiešu, igauņu, itāļu, japāņu, ķīniešu, latviešu , lietuviešu, norvēģu, poļu, portugāļu, rumāņu, krievu, slovāku, slovēņu, slovēņu, somu, spāņu, ungāru, vācu, zviedru, ungāru un turku valodā. Lai apmeklētu veikalu attiecīgajā valodā, noklikšķiniet uz valodas.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Fantastico

    Aiutatemi a dire fantastico. Dopo un paio di minuti di difficoltà nel sistemarlo la prima volta e nel capire come far entrare entrambi i membri contemporaneamente, ce ne siamo innamorati: io sensazioni super amplificate e senso di pienezza incredibile, lui erezione mantenuta più a lungo e maggiore stimolazione.
    Non riusciamo a trovargli un difetto

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Con Black Cock potrete migliora le vostre prestazioni grazie ad

    Questo estensore del pene realistico è sicuro di soddisfare sia voi che il vostro partner, fornendo un aumento delle dimensioni nonchè riuscire a prolungare l'erezione! Indossarlo è semplicissimo, basta inserire il vostro pene nel confortevole albero cavo e far scivolare i testicoli attraverso l'anello elastico. Le sue misure XL aumentano il piacere all'esterno, assieme alle protuberanze che si riflettono anche all'interno della guaina per fornire un piacere ulteriore a chi la indossa.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Perfect size

    My wife needs to be abused once and a while. Warm her up with the magic wand and watch her squirt with this extension. Feels great for me too, never have any trouble getting off.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Love my new fat black cock

    I just wish it was real sometimes... Lol. My friend puts this on whenever we want to get freak on. It fits perfectly w/just enough room in girth & length. It helps him to on holding onto his orgasim....so he'll last longer. Then the build up is intense for him...its like 3 orgasims in one. Great addition to our collection!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    excellent fit for him and lots of enjoyment for me

    O M G ........... yes .........excellent fit for him and lots of enjoyment for me !

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Almost perfect

    Almost perfect fit easy to use and plenty of girth.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Sehr schönes Teil

    Sehr schönes Teil. Das gute Stück ist schön geformt und hat eine schöne Größe.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Der Black Cock ist super

    Habe ihn vorgestern bekommen und gleich ausprobiert. Es hat super in meinen Po gepaßt und meinem Mann hat es Spaß gemacht es mir zu besorgen.
    Ich kann nur sagen: Der Black Cock ist super

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ein echt geiles Teil

    Der Black Cock hat eine optimale Größe, sollte aber von Anfängern etwas vorsichtiger verwendet werden. Jedenfalls sollte man das Gleitgel bei der Bestellung nicht vergessen. Die Form ist super und gibt ein richtig gutes Gefühl. Wünsche jedem so viel Spaß wie uns mit ihm.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    We really enjoy playing with this toy.

    We (m/f couple) love this toy when I can get it on. I never considered my ball that large, but the ring that goes around them is so small for me that it is really tight for me to even get one of them in the hole. I wish this had an adjustable strap or something like that. Otherwise, we really enjoy playing with this toy.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    I love using it on him

    We love our black mamba sleeve. He loves the extra length and girth and I love using it on him, stretching him open and hitting deeper. It has become a consistent part of our use and enjoyment during sex.

    • 6 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Penisa piedurkne Black Mamba

    Penisa piedurkne Black Mamba

    Atklājiet Melnās mambas noslēpumu! "Black Mamba Penis Sleeve" garantē seksuālu pieredzi, ko jūs un jūsu partneris nekad neaizmirsīs. Ar šo inovatīvo dzimumlocekļa uzmavu jūs ne tikai nodrošināsiet iespaidīgu, cietāku un ilgāk noturīgu erekciju, bet arī līdz milzīgam līmenim palielināsiet abu partneru baudu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    17 citas preces tajā pašā kategorijā: