No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mystim - Elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Bal(l)zac metāla dildo elektroseksam - Mystim Electrosex

Bal(l)zac ir īpaši garš dildo, kas īpaši intensīvi stimulē vagīnu un anālo atveri bez stimulācijas strāvas, pateicoties sešām bumbiņām. Šīs elektro seksa rotaļlietas spēcīgie izliekumi jau nodrošina pieaugošu uzbudinājumu, kas rada jaunu baudu ar katru mazu kustību.

Vairāk informācijas

2216/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Bal(l)zac ir īpaši garš dildo, kas īpaši intensīvi stimulē vagīnu un anālo atveri bez stimulācijas strāvas, pateicoties sešām bumbiņām. Šīs elektriski seksuālās rotaļlietas spēcīgie izliekumi jau nodrošina pieaugošu uzbudinājumu, kas rada jaunu baudu ar katru mazāko kustību. Kad elektrostimulācija ir ieslēgta, visu vēderu caurstrāvo maiga tirpšana, ritmiska pulsēšana vai juteklisks grūdiens. Ja tagad sasprindzināsiet muskuļus, stimulācija nekavējoties pastiprinās, lai jūs varētu kontrolēt savu uzbudinājumu, palielināt to un ļaut tam kulmināciju sasniegt ekstāzē pat bez rokām. Biezās bumbiņas nozīmē arī to, ka stimulācija vienmēr ir visspēcīgākā tajā zonā, kas tiek stimulēta ar bumbiņas resnāko daļu. Ja rotaļlietu pavirzīsi kaut par dažiem milimetriem, anālajā atverē vai makstī ieplūdīs pilnīgi jauni, maigi viļņi vai spēcīgi elektriskā uzbudinājuma grūdieni.

     

    E-Stim (pēc izvēles)
    Gludo alumīnija dildo ir viegli ievietot dziļi. Vieglākais veids ir izmantot lubrikantu, piemēram, ESHOCK. Dildo jūs burtiski elektrizēs, jo atkarībā no iestatījuma jutīsiet maigu tirpšanu, ritmisku pulsēšanu vai juteklisku grūdienu. Aiz tā nav nekāda burvju trika, bet gan fizika. Plusa un mīnusa polis tiek atdalīts tikai pēc dažiem centimetriem. Protams, lai aktivizētu abus polus, ir nepieciešama stimulācijas strāvas ierīce.

     

    Intensivitāte
    Cik ilgi un intensīvi jūs vēlaties tikt lutināts, ir atkarīgs no jums. Jūs varat izbaudīt tirpinošo baudu stundām ilgi. Vai arī variēt un intensificēt stimulāciju tā, lai jūs ātri tiktu novesta līdz sensacionāliem orgasmiem - tieši tā, kā jums patīk.

     

    Apstrāde
    Mūsu stimulācijas strāvas dildo ir izgatavots no medicīniskā alumīnija un rūpīgi pulēts ar rokām. Tāpat kā visi MEO produkti, arī šis augstas kvalitātes dildo izceļas ar izcilu kvalitāti un nodrošina visaugstāko drošības līmeni lietošanas laikā.

     

    Tīrīšana un kopšana
    E-Stim dildo var viegli notīrīt ar ūdeni un mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Tips: Dildo, pēc izvēles ar E-Stim (anālai vai vaginālai stimulācijai)
    • Garums 25 cm
    • Diametrs 3 cm
    • Svars 530-540 g (ar/bez E-Stim)
    • Stīpiņš 2 (bipolārs)
    • Izgatavots no ar rokām pulēta medicīniskā alumīnija
    • Nepieciešams stimulators (ja vēlaties izmantot dildo ar E-Stim)
    • Lietošanas instrukcija DE, EN, FR, IT, SP, NL un RU
    • MEO tiešsaistes veikals elektroseksam, stimulācijas strāvas rotaļlietas, stimulācijas strāvas ierīces, SM rotaļlietas elektrostimulācijai, Estim Anal, Estim Vaginal & E-Stim Penis, elektrodi BDSM un daudz ko citu.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    schlank und lang, sei nicht bang

    Einen Dildo mit 30 mm Durchmesser kann auch ein Anfänger schmerzfrei anal einführen, wobei Gleitmittel nicht vergessen werden darf. Die Isolationsstelle zwischen beiden Polen ist zwischen Kugel 2 und 3 schwarz erkennbar. Folglich können bereits drei eingeführte Kugeln zur Elektrostimulation reichen, aber mehr ist immer "besser". Wenn die Impulse im Anus wirken, kommt das Verlangen nach größerer Intensität der Impulse von allein. So dreht man eben den Regler bald voll auf und lässt sich hart rannehmen. Später wird man(n) mutiger und will diese Impule auch am Genital und an der nackten Eichel synchron erleben, deshalb immer ein Zwei-Kanal-Reizstromgerät erwerben.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Geiles Gefühl

    Ich hatte vor der Bestellung ziemliche Angst der E-Stim Dildo von MEO könnte anal zu groß sein. ch habe ihn ausgepackt und natürlich gleich ausprobiert. Dabei hat sich herausgestellt daß der E-Stim Dildo mit etwas Gleitgel versehen ganz einfach reinrutscht - viel einfacher als kleinere Dildos aus Gummi. Und dann hat man ein geiles Gefühl sogar ohne Elektrostimulation.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Bal(l)zac metāla dildo elektroseksam - Mystim Electrosex

    Bal(l)zac metāla dildo elektroseksam - Mystim Electrosex

    Bal(l)zac ir īpaši garš dildo, kas īpaši intensīvi stimulē vagīnu un anālo atveri bez stimulācijas strāvas, pateicoties sešām bumbiņām. Šīs elektro seksa rotaļlietas spēcīgie izliekumi jau nodrošina pieaugošu uzbudinājumu, kas rada jaunu baudu ar katru mazu kustību.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: