No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Spandeksa maskas

Informatīvais biļetens

Rozā BDSM fetiša maska - necaurspīdīga spandeksa maska

Iegremdējiet sevi aizraujošajā sajūtu deprivācijas pasaulē un atklājiet mūsu rozā fetiša maskas aizraujošās iespējas. Izbaudiet šīs maskas komfortu, perfektu piegulumu un vieglu kopšanu, lai paceltu savu BDSM sesiju jaunā līmenī.

Vairāk informācijas

3376/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Iegremdējiet sevi aizraujošajā sajūtu deprivācijas pasaulē un atklājiet mūsu rozā fetiša maskas aizraujošās iespējas. Izbaudiet šīs maskas komfortu, perfektu piegulumu un vieglu kopšanu, lai paceltu savu BDSM sesiju jaunā līmenī.

     

    Ja seksa laikā jūs neko neredzat, jo, piemēram, valkāat necaurspīdīgu spandeksa masku, tas var būt pavisam jauns, intensīvs piedzīvojums. Jūsu smadzenēm ir jāpaļaujas uz to, ko jūtat, nevis uz to, ko redzat, kas var pastiprināt juteklisko uztveri pavisam jaunā veidā. Ja viena maņa, piemēram, redze, ir ierobežota, citas maņas, piemēram, sajūtas un dzirde, var pastiprināties. Vissmalkākās skaņas un vissmalkāko pieskārienu var uztvert intensīvāk. Nespēja saskatīt, kas sekos, var radīt aizraujošu gaidīšanas sajūtu. Nezinot, ko jūsu partneris darīs tālāk, seksuālā pieredze var būt absolūti intensīvāka.

     

    Ļaujiet, lai jūs pārliecina šīs fetiša maskas priekšrocības un īpašās iezīmes:

     

    Spandeksa maska ir slēgta, un tai ir polsterēta acu zona, kas nodrošina pilnīgu necaurredzamību. Tas ļauj pilnībā atteikties no kontroles un pilnībā koncentrēties uz citām maņām. Tas rada intensīvu padevības un anonimitātes sajūtu, kas daudzkārt pastiprinās jūsu pieredzi.

     

    Salīdzinot ar masku, kas izgatavota no lateksa vai ādas, spandeksa maskai ir vairākas priekšrocības:

     

    Komforts: spandekss ir mīksts un elastīgs. Tas ir patīkams uz ādas un nodrošina augstu komforta līmeni pat ilgstošas valkāšanas laikā. Atšķirībā no lateksa un ādas spandekss ir elpojošs un nerada ādas kairinājumu.

     

    Lieliski pieguļ: pateicoties augstajai elastībai, spandekss maska lieliski pielāgojas jebkurai sejas formai. Tā cieši pieguļ, nespiežot un neslīdot paliek savā vietā pat intensīvas darbības laikā.

     

    Viegla kopšana: Spandekss ir ļoti viegli kopjams. To ir viegli tīrīt un tas ātri žūst. Atšķirībā no ādas un lateksa tas nav jutīgs pret mitrumu un karstumu.

     

    Krāsu dažādība: mēs ražojam šo spandeksa masku pievilcīgā rozā krāsā, kas to padara par īstu uzmanību piesaistošu. Spandekss ir viegli krāsojams, tāpēc atšķirībā no lateksa un ādas jums ir plaša krāsu izvēle. Dažāda dizaina un krāsu BDSM maskas varat atrast mūsu BDSM tiešsaistes veikalā.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Fetiša maska, kas izgatavota no spandeksa
    • Spandekss, pazīstams arī kā elastāns, ir sintētiska šķiedra, kas ir pazīstama ar savu ārkārtīgo elastību. Tāpēc spandekss bieži tiek izmantots apģērbiem, kas pieguļ ķermenim un kam ir labi jāpielāgojas, piemēram, sporta apģērbiem, peldkostīmiem vai slavenajām BDSM maskām no MEO.
    • Kopšanas norādījumi: Spandekss ir salīdzinoši viegli kopjams. Spandekss vienmēr jāmazgā ar rokām. Izmantojiet remdenu ūdeni un maigas ziepes. Masku nedrīkst mērcēt vai izžāvēt, jo tas var sabojāt šķiedras. Masku novietojiet plakani, lai tā izžūtu. Izvairieties no tiešiem saules stariem un karstuma, jo tie var sabojāt materiālu. Spandeksu nedrīkst gludināt, jo karstums var sabojāt šķiedras. Ja ievērosiet šos kopšanas norādījumus, jūsu spandeksa maska ilgi saglabāsies labā stāvoklī un nodrošinās jums daudz aizraujošu BDSM seansu.
    • BDSM tiešsaistes veikals: Atklājiet mūsu plašo spandeksa masku klāstu, kas ir īpaši izstrādātas, lai jūsu jutekliskajai pieredzei piešķirtu jaunu dziļumu un intensitāti. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku pilnīgai tumsai, vai arī labprātāk vēlētos jutekliski uzlūkot savu partneri, mēs piedāvājam tieši jums piemērotu spandeksa masku. Spandeksa maska bez atverēm: Ideāli piemērota ikvienam, kas vēlas pilnīgu maņu trūkumu. Pastiprinātā acu zona garantē pilnīgu necaurredzamību un pastiprina pārējās sajūtas. Spandeksa maska ar mutes atveri: atstājiet savu muti brīvu, lai varētu veikt aizraujošu blowjobs, kamēr jūsu acis paliek gaidošā tumsā. Spandeksa maska ar acu atverēm: Skatieties partnerim acīs, kamēr pārējā sejas daļa paliek anonīmi apslēpta. Ideāla maska dominances un pakļaušanās izpausmei, nezaudējot acu kontaktu. Spandeksa maska ar acu un mutes atverēm: izbaudiet ideālu līdzsvaru starp brīvību un ierobežojumiem. Ideāli piemērota ikvienam, kas meklē vidēja līmeņa maņu deprivāciju.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Een echte aanrader!

    Deze roze Spandex-masker heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het is volledig ondoorzichtig, waardoor het een extra dimensie toevoegt aan mijn erotische avonturen. Perfect voor anonieme seks en het comfort is uitstekend.

      Novērtēšana 

      Una experiencia sensual única y excitante

      Esta máscara de spandex rosa ha llevado mis encuentros sexuales a un nuevo nivel. El hecho de que sea completamente opaca aumenta la sensación de misterio y anticipación, haciendo que cada toque sea aún más intenso. Se ajusta perfectamente y es sorprendentemente cómoda, incluso después de un uso prolongado. Además, el color rosa agrega un toque juguetón. Recomiendo totalmente este producto para aquellos que quieren experimentar el sexo de una manera completamente nueva.

        Novērtēšana 

        Spandex-Maske von MEO

        Diese Maske ist der absolute Hammer! Die 100%ige Blickdichte intensiviert die anderen Sinne und führt zu einer neuen Dimension der Empfindungen. Das Material ist angenehm auf der Haut und die Passform ist hervorragend, es passt sich perfekt an und sorgt auch über längere Zeit für ein angenehmes Tragegefühl. Mein Partner und ich sind total begeistert. Diese Maske hat uns zu neuen und aufregenden Erfahrungen geführt. Klare Kaufempfehlung!

          Novērtēšana 

          Eine faszinierende und intensive Erfahrung

          Ich hatte noch keine Erfahrung mit Spandex-Masken, aber diese Maske aus dem MEO-Shop hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen. Sie ist 100 % lichtundurchlässig und vermittelt ein unglaublich intensives Gefühl. Das Material ist angenehm weich auf der Haut und gleichzeitig strapazierfähig. Auch die Passform ist hervorragend, es sitzt eng und bequem, ohne zu drücken oder zu verrutschen. Ein absolutes Must-Have für alle, die sinnliche Erlebnisse und aufregende Experimente lieben. Absolute Kaufempfehlung!

            Novērtēšana 

            Estremamente eccitante!

            Estremamente eccitante!

              Novērtēšana 

              Une expérience BDSM intensifiée!

              Cette masque en spandex a radicalement changé mon expérience BDSM.
              Le tissu est doux et s'adapte parfaitement à mes traits, en apportant un effet incroyable de privation sensorielle.
              C'est un outil de domination/submission incontournable pour tous les amateurs de BDSM!

                Novērtēšana 

                Quality worth every penny!

                This spandex mask is top-notch! It fits incredibly well, the material is durable, yet comfortable, and it creates an intense sensory experience. I love that it's easy to care for and has held up well even with regular use. A truly quality piece of BDSM gear!

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Rozā BDSM fetiša maska - necaurspīdīga spandeksa maska

                  Rozā BDSM fetiša maska - necaurspīdīga spandeksa maska

                  Iegremdējiet sevi aizraujošajā sajūtu deprivācijas pasaulē un atklājiet mūsu rozā fetiša maskas aizraujošās iespējas. Izbaudiet šīs maskas komfortu, perfektu piegulumu un vieglu kopšanu, lai paceltu savu BDSM sesiju jaunā līmenī.

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Citi klienti arī iegādājās:

                  16 citas preces tajā pašā kategorijā: