No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Spandeksa maskas

Informatīvais biļetens

Rozā BDSM fetiša maska - spandeksa maska ar atverēm mutēm un acīm

Šī fetiša maska aizsedz lielu sejas daļu, tāpēc tā ir ideāli piemērota anonīmam seksam un jo īpaši orālajam seksam publiskā vietā. Jūs varat redzēt un nodarboties ar orālo seksu, neatpazīstot savu seju.

Vairāk informācijas

3379/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu rozā fetiša maska ar atverēm acīm un mutei paver juteklisko iespēju pasauli un ir ideāli piemērota dažādiem erotiskiem scenārijiem.

     

    Pārliecinieties par šīs fetiša maskas priekšrocībām un īpašajām funkcijām:

     

    Absolūta anonimitāte: maska aizsedz lielu sejas daļu, tāpēc tā ir ideāli piemērota anonīmam seksam un jo īpaši orālajam seksam publiskās vietās. Jūs varat redzēt un nodarboties ar orālo seksu, neatpazīstot savu seju.

     

    Valkāšanas ērtums: Spandekss ir pazīstams ar savu valkāšanas ērtumu. Tas ir viegls, elpojošs un pielāgojas sejai. Tas nozīmē, ka masku var ērti nēsāt ilgu laiku.

     

    Pielāgojamība: spandekss ir elastīgs, tāpēc maska viegli pielāgojas dažādām sejas formām un izmēriem. Tas nozīmē, ka tā vienmēr labi pieguļ un neslīd.

     

    Kombinējamība: masku var kombinēt ar daudziem citiem BDSM aksesuāriem. Piemēram, tā lieliski saderēs ar rozā šķīstības jostu piespiedu feminizācijas seansam. Rozā maska izceļ sievišķīgo komponentu un pastiprina lomu spēli.

     

    Estētika: krāsas izvēle, šajā gadījumā rozā, var spēcīgi ietekmēt lomu spēles noskaņu un psiholoģiskos aspektus. Rozā krāsa var izraisīt asociācijas par sievišķību, pazemību un pat pazemojumu, kas var pastiprināt lomu spēles.

     

    Kopumā šī spandeksa maska ar atverēm mutēm un acīm ir daudzpusīgs un aizraujošs papildinājums jūsu esošajiem BDSM piederumiem. Mūsu spandeksa maska ir daudzpusīgs aksesuārs, kas ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem un ļauj īstenot neskaitāmus scenārijus.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Fetiša maska, kas izgatavota no spandeksa
    • Spandekss, pazīstams arī kā elastāns, ir sintētiska šķiedra, kas pazīstama ar savu ārkārtīgo elastību. Tāpēc spandekss bieži tiek izmantots apģērbiem, kas cieši pieguļ ķermenim un kam ir labi jāpielāgojas, piemēram, sporta apģērbiem, peldkostīmiem vai slavenajām BDSM maskām no MEO.
    • Kopšanas norādījumi: Spandekss ir salīdzinoši viegli kopjams. Spandekss vienmēr jāmazgā ar rokām. Izmantojiet remdenu ūdeni un maigas ziepes. Masku nedrīkst mērcēt vai izžāvēt, jo tas var sabojāt šķiedras. Masku novietojiet plakani, lai tā izžūtu. Izvairieties no tiešiem saules stariem un karstuma, jo tie var sabojāt materiālu. Spandeksu nedrīkst gludināt, jo karstums var sabojāt šķiedras. Ja ievērosiet šos kopšanas norādījumus, jūsu spandeksa maska ilgi saglabāsies labā stāvoklī un nodrošinās jums daudz aizraujošu BDSM seansu.
    • BDSM tiešsaistes veikals: Atklājiet mūsu plašo fetiša masku klāstu, kas ir īpaši izstrādātas, lai piešķirtu jūsu jutekliskajai pieredzei jaunu dziļumu un intensitāti. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku pilnīgai tumsai, vai arī labprātāk vēlētos jutekliski uzlūkot savu partneri, mūsu piedāvājumā ir tieši jums piemērota spandeksa maska. Spandeksa maska bez atverēm: Ideāli piemērota ikvienam, kas vēlas pilnīgu maņu trūkumu. Pastiprinātā acu zona garantē pilnīgu necaurredzamību un pastiprina pārējās sajūtas. Spandeksa maska ar mutes atveri: atstājiet savu muti brīvu, lai varētu veikt aizraujošu blowjobs, kamēr jūsu acis paliek gaidošā tumsā. Spandeksa maska ar acu atverēm: Skatieties partnerim acīs, kamēr pārējā sejas daļa paliek anonīmi apslēpta. Ideāla maska dominances un pakļaušanās izpausmei, nezaudējot acu kontaktu. Spandeksa maska ar acu un mutes atverēm: izbaudiet ideālu līdzsvaru starp brīvību un ierobežojumiem. Ideāli piemērota ikvienam, kas meklē vidēja līmeņa maņu deprivāciju.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Spandexmaske von MEO

    Als Fan von Spandex-Produkten musste ich diese Spandexmaske unbedingt haben. Und sie hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen! Das Material fühlt sich super weich an und passt sich perfekt an die Gesichtskonturen an. Durch die Mund- und Augenöffnungen bleibt man stets Herr der Lage. Die pinke Farbe der Maske ist ein echter Hingucker. Die Spandexmaskeermöglicht nicht nur anonymen Sex in der Öffentlichkeit, sondern noch einiges mehr. Mein Partner und ich sind begeistert und können sie nur jedem empfehlen, der seine sexuellen Horizonte erweitern möchte.

      Novērtēšana 

      Ein sexy Accessoire für geile Abenteuer

      Ich kann gar nicht genug von dieser Spandexmaske schwärmen! Die leuchtend pinke Farbe zieht alle Blicke auf sich und macht jeden Moment unvergesslich. Die Maske sitzt perfekt und ist so komfortabel, dass man sie über längere Zeiträume tragen kann, ohne sich eingeengt zu fühlen. Die Augen- und Mundöffnungen sind perfekt positioniert und ermöglichen volle Funktionalität. Es fühlt sich wunderbar an, anonym zu sein und dennoch voll und ganz am Geschehen teilnehmen zu können. Perfekt für all jene, die ihre Fantasien in die Realität umsetzen und sich dabei anonym fühlen möchten. Absolut empfehlenswert!

        Novērtēšana 

        Perfetta per il gioco di ruolo

        Maschera in spandex comoda e perfetta per il BDSM. Consigliata!

          Novērtēšana 

          Qualité impressionnante!

          Cette cagoule en spandex est absolument fantastique ! Elle est non seulement confortable mais aussi très résistante. Elle offre une expérience sensorielle intense. De plus, elle est facile à entretenir et résiste parfaitement à une utilisation régulière.

            Novērtēšana 

            A True Game-Changer!

            I never thought a spandex mask could enhance my BDSM experience so drastically. The fit is perfect, conforming to my features snugly and providing an amazing sensory deprivation effect. I love how it can be disorienting, yet completely safe. This mask is definitely a worthwhile investment for any BDSM enthusiast!

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Rozā BDSM fetiša maska - spandeksa maska ar atverēm mutēm un acīm

              Rozā BDSM fetiša maska - spandeksa maska ar atverēm mutēm un acīm

              Šī fetiša maska aizsedz lielu sejas daļu, tāpēc tā ir ideāli piemērota anonīmam seksam un jo īpaši orālajam seksam publiskā vietā. Jūs varat redzēt un nodarboties ar orālo seksu, neatpazīstot savu seju.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              16 citas preces tajā pašā kategorijā: