No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Spanking produkti

Informatīvais biļetens

BDSM slapper "TwilightTamer" - Izcelt spēli sajūtu.

Ar MEO BDSM slaperi "TwilightTamer" no sērijas Mauvais Garçon jūs atklāsiet jaunu dimensiju Impact Play. Šis aizraujošais BDSM aksesuārs ir ideāli piemērots ikvienam, kam patīk spēka un padevības mijiedarbība.

Vairāk informācijas

3568/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar MEO BDSM slaperi "TwilightTamer" no sērijas Mauvais Garçon jūs atklāsiet jaunu dimensiju Impact Play. Šis aizraujošais BDSM aksesuārs ir ideāli piemērots ikvienam, kam patīk spēka un padevības mijiedarbība. "TwilightTamer" kopējais garums ir 47 cm un platums - 8,5 cm, tāpēc tas ir iespaidīgs un jūs aizraus jau ar savu izskatu. Tā nelielais svars - aptuveni 140 grami - padara BDSM slaperi par viegli lietojamu instrumentu, kas ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem.

    Plašā, plakanā slapera virsma ir ideāli piemērota, lai radītu dažādas sajūtas - no maigas glāstīšanas līdz intensīvākiem triepieniem. 4 cm platais rokturis ērti un droši iekļaujas plaukstā un ļauj veikt precīzas un kontrolētas kustības. Izgatavots no augstas kvalitātes ādas, "TwilightTamer" sola ne tikai pievilcīgu estētiku, bet arī izturību un robustumu.

    BDSM šleperis "TwilightTamer" ir kas vairāk nekā tikai BDSM pātaga - tas simbolizē izsmalcinātību un intensitāti, kas var būt raksturīga BDSM rotaļām. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai iesācējs, šis BDSM slaperis pacels jūsu pieredzi jaunā līmenī. Iepazīstiet aizraujošo Impact Play pasauli ar piederumu, kas kvalitātes, funkcionalitātes un dizaina ziņā neatstāj nekādas atkāpes. "TwilightTamer" ir gatavs katapultēt jūs un jūsu rotaļas līdz šim neiedomātās sfērās.

    Gludās ādas kopšanas norādījumi:

    Lai saglabātu BDSM slapera "TwilightTamer" skaistumu un ilgmūžību, ir svarīgi pareizi kopt gludo ādu. Pēc katras lietošanas reizes ādu rūpīgi notīriet ar mitru drānu, lai notīrītu sviedrus un citus netīrumus. Rūpīgākai kopšanai laiku pa laikam izmantojiet augstas kvalitātes ādas kopšanas krēmu, lai barotu materiālu un saglabātu tā elastību. Uzmanieties lieki nepakļaut ādu saules iedarbībai un glabāt to sausā un vēsā vietā, lai pasargātu no bojājumiem. Ja ievērosiet šos vienkāršos soļus, BDSM šlipseris "TwilightTamer" būs uzticams sabiedrotais aizraujošu brīžu laikā daudzus gadus.

    . Sīkāka informācija:

    • BDSM slaperis "TwilightTamer"
    • Impact Play Aksesuārs no Mauvais Garçon Sērijas no MEO
    • Izmēri: Kopējais garums 47 cm, platums 8,5 cm, roktura platums 4 cm
    • Kopējais svars aptuveni 140 g
    • Materiāls: āda
    • Kvalitāte un pieredze, kas pārsteidz: MEO nav tikai vārds, bet gan kvalitātes un inovāciju sinonīms augstas kvalitātes BDSM piederumu jomā. Jau gadiem ilgi MEO ir bijis pirmklasīgu produktu simbols, kas izgatavoti no labākajiem materiāliem un ražoti ar vislielāko rūpību un precizitāti. Produktu klāsta produkti Mauvais Garçon klāsts ir izcils piemērs meistarībai un pieredzei, ko MEO iegulda katrā savā izstrādājumā. Šie BDSM pātagas ar savu izturīgo konstrukciju un eleganto dizainu iemieso aizrautību un pieredzi, ar kādu MEO izstrādā produktus prasīgiem pazinējiem. Klienti visā pasaulē novērtē izturīgos un uzticamos izstrādājumus, kas ne tikai attaisno viņu cerības, bet arī regulāri tās pārsniedz. Šis izstrādājums ir kas vairāk nekā tikai BDSM aksesuārs - tas ir MEO uzticības, kvalitātes un inovāciju izpausme katrā detaļā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Cuir véritable !

    Très bonne alternative à un fouet, le prix est vraiment raisonnable par rapport à la qualité.

      Novērtēšana 

      Excellent Leather Toy

      Product was exactly as illustrated and price was OK.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Izcelt spēli sajūtu.

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Izcelt spēli sajūtu.

        Ar MEO BDSM slaperi "TwilightTamer" no sērijas Mauvais Garçon jūs atklāsiet jaunu dimensiju Impact Play. Šis aizraujošais BDSM aksesuārs ir ideāli piemērots ikvienam, kam patīk spēka un padevības mijiedarbība.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        10 citas preces tajā pašā kategorijā: