No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Prostatas stimulators ar vibrāciju THE BRAVE

THE BRAVE ir anālais spraudnis, kas ir īpaši radīts vīriešiem. BRAVE ir ne tikai vizuāls izcilnis, bet arī stimulē prostatu tik intensīvi kā gandrīz neviena cita seksa rotaļlieta.

Vairāk informācijas

2921/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    THE BRAVE ir anālais spraudnis, kas ir īpaši radīts vīriešiem. THE BRAVE ar savu eleganto, bet ergonomisko dizainu ir ne tikai vizuāli izcils, bet arī stimulē prostatu intensīvāk nekā gandrīz jebkura cita seksa rotaļlieta. Spēcīgas vibrācijas var aktivizēt un variēt ar vienu pogas pieskārienu, izraisot ekstrēmus prostatas orgasmus. Visas funkcijas var kontrolēt tieši uz kontaktdakšas vai ar komplektā iekļauto tālvadības pulti.

     

    Kas mums patīk:

     

    Tālvadības pults ļauj ar pogas pieskārienu aktivizēt/mainīt dažādus vibrācijas līmeņus individuālai stimulācijai. Tālvadības pults ir tik maza un diskrēta, ka anālo kontaktdakšu var lietot arī nepamanītu ceļā, klubā, darbā vai sporta zālē.

     

    Ko prostatas stimulators dara?

     

    Prostatas stimulatori ir īpaši veidoti tā, lai stimulētu prostatu un P punktu. Prostatas vieta vīriešiem ir ārkārtīgi jutīgs punkts, un tā ir līdzīga G punktam sievietēm. Tās stimulēšana seksa vai masturbācijas laikā palielina baudas sajūtu un orgasmu. P punkts ir "vīriešu G punkts", kas atrodas aptuveni 5 līdz 7 cm aiz anālās atveres ieejas un izraisa intensīvu anālo orgasmu, ja to stimulē ar mūsu prostatas kontaktdakšu. Ir iespējami pat "brīvroku orgasmi".

     

    Kā lietot prostatas stimulatoru?

     

    Šī prostatas stimulatora lietošana ir ļoti vienkārša, salīdzinot ar daudziem citiem prostatas stimulatoriem! Izmantojiet nedaudz Aquameo lubrikanta uz ūdens bāzes un ievietojiet to anāli. Pēc tam varat kontrolēt 7 vibrācijas režīmus un trīs vibrācijas stiprumus, vienkārši nospiežot pogu uz kontaktdakšas vai izmantojot tālvadības pulti.

     

    Kas ir tik īpašs prostatas stimulatorā?

     

    Prostatas stimulatoram ir lieliski zīdaini mīksta silikona virsma, kas nodrošina ļoti patīkamu sajūtu uz ādas un ķermeņa. Plašā prostatas stimulatora pamatne nodrošina, ka varat mierīgi apsēsties un baudīt, jo tā neļauj pārāk dziļi iekļūt. Šis prostatas stimulators ir vērsts uz jūsu baudas punktu - prostatu! Tas stimulē jūs no iekšpuses un triecas tieši uz jūsu prostatu.

     

    Kā tīrīt prostatas stimulatoru?

     

    Vienkārši notīriet prostatas stimulatoru ar nedaudz silta ūdens un maigām ziepēm. Ja vēlaties īpaši rūpīgu tīrīšanu, iesakām izmantot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Kas vēl man jāņem vērā?

     

    Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Lubrikanti uz silikona bāzes var sabojāt prostatas stimulatora virsmu. Mūsu populārais Analforte aerosols atslābina anālo atveri un atvieglo ievietošanu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Uzlādējams prostatas stimulators ar vibrāciju, izmantojot USB kabeli.
    • Ar tālvadības pulti
    • 7 vibrācijas režīmi: daudzveidīgai stimulācijai.
    • 3 vibrācijas stiprumi: no maigas līdz spēcīgai
    • Ar plašu pamatni: novērš pārāk dziļu iekļūšanu.
    • Materiāls: silikons un ABS
    • Izmēri: Kopējais garums 13 cm, diametrs 3,8 cm.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Excellent produit

    Excellent produit avec un revêtement très doux, d'une taille parfaite (mais cela dépend des goûts, comme tout le reste !) Il se recharge très rapidement et tient sa charge un bon moment. Ma compagne l'utilise régulièrement et le résultat est la à chaque fois

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Piacevole

    Prodotto dalla dimensioni contenute quindi ottimo per chi si approccia a questo tipo di pratica, non lo consiglierei ai patiti delle dimensioni generose, entra bene non da fastidio e colpisce il punto giusto, la vibrazione da una piacevole sensazione e se lo usate anche durante un rapporto vedrete che la combinazione sarà veramente appagante

      Novērtēšana 

      Absolut empfehlenwert

      Dieser Prostata Plug hat ein schönes, aber schlichtes Design und lässt sich mit nur einem Knopf wunderbar leicht bedienen! Das Material ist superweich, anschmiegsam und der Plug liegt gut in der Hand. Dieser Lustbringer ist sehr gut dafür geeignet dass man ihn auch tagsüber zum Beispiel im Büro trägt. Ich finde es super, dass er leise vibriert und eine Fernbedienung hat! Habe ihn gleich ein paar Mal ausprobiert und würde ihn auf jeden Fall empfehlen!

        Novērtēšana 

        Almighty orgasm and rock hard erection

        Amazing product now my new best toy what a great piece of equipment slips in nice and easy with enuf lube and sits in place nicely just sit back relax and switch on and wait for the explosive orgasm to follow

          Novērtēšana 

          Was will man mehr

          Bin sehr zufrieden mit diesem super analspielzeug. Warum? Weil es richtig gut zu stoßen kann, stark vibriert und per Fernsteuerung bedienbar ist. Zudem kann ich es fast den ganzen Tag unter den Slip in mir tragen.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Prostatas stimulators ar vibrāciju THE BRAVE

            Prostatas stimulators ar vibrāciju THE BRAVE

            THE BRAVE ir anālais spraudnis, kas ir īpaši radīts vīriešiem. BRAVE ir ne tikai vizuāls izcilnis, bet arī stimulē prostatu tik intensīvi kā gandrīz neviena cita seksa rotaļlieta.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: