No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Prostatas stimulators ar šoka funkciju

Mūsu prostatas stimulatora noslēpums: papildus klasiskajai vibrācijai tas stimulē ar papildu triecieniem, tas praktiski sit ar āmuru pret prostatu. Jūs piedzīvosiet prostatas orgasmu, it kā ejakulētu zirgs! Visas funkcijas var kontrolēt tieši uz prostatas stimulatora vai ar tālvadības pulti.

Vairāk informācijas

2922/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu prostatas stimulatora noslēpums: papildus klasiskajai vibrācijai tas stimulē ar papildu triecieniem, tas praktiski sit ar āmuru pret prostatu. Tā kā jūs varat izvēlēties spēku, ātrumu un vibrāciju starp 7 + 3 režīmiem, triecieni ir ārkārtīgi intensīvi. Jūs piedzīvosiet tādu prostatas orgasmu kā zirga ejakulācija! Visas funkcijas var kontrolēt tieši uz prostatas stimulatora vai ar komplektā iekļauto tālvadības pulti.

     

    Kas mums patīk:

     

    Tālvadības pults ļauj aktivizēt/mainīt dažādus vibrācijas līmeņus ar vienu pogas pieskārienu individuālai stimulācijai. Tālvadības pults ir tik maza un diskrēta, ka anālo kontaktdakšu var izmantot arī nepamanīts ceļā, klubā, darbā vai sporta zālē.

     

    Ko prostatas stimulators dara?

     

    Prostatas stimulatori ir īpaši veidoti tā, lai stimulētu prostatu un P punktu. Prostatas vieta vīriešiem ir ārkārtīgi jutīgs punkts, un tā ir līdzīga G punktam sievietēm. Tās stimulēšana seksa vai masturbācijas laikā palielina baudas sajūtu un orgasmu. P punkts ir "vīriešu G punkts", kas atrodas aptuveni 5 līdz 7 cm aiz anālās atveres ieejas un izraisa intensīvu anālo orgasmu, ja to stimulē ar mūsu prostatas kontaktdakšu. Ir iespējami pat "brīvroku orgasmi" un orgasmi bez erekcijas.

     

    Kā lietot prostatas stimulatoru?

     

    Šī prostatas stimulatora lietošana ir ļoti vienkārša, salīdzinot ar daudziem citiem prostatas stimulatoriem! Izmantojiet nedaudz Aquameo lubrikanta uz ūdens bāzes un ievietojiet to anāli. Jūs varat kontrolēt pulsāciju, vibrācijas režīmus un vibrācijas līmeņus, vienkārši nospiežot pogu uz vadības paneļa prostatas stimulatora apakšpusē vai arī ar tālvadības pulti.

     

    Ar ko prostatas stimulators ir īpašs?

     

    Prostatas stimulatoram ir lieliski zīdaini mīksta silikona virsma, kas nodrošina īpaši patīkamu sajūtu uz ādas un ķermeņa. Plašā prostatas stimulatora pamatne nodrošina, ka varat mierīgi apsēsties un izbaudīt, jo tā novērš pārāk dziļu iekļūšanu. Šis prostatas stimulators ir vērsts uz jūsu baudas punktu - prostatu! Tas stimulē jūs no iekšpuses un triecas tieši uz jūsu prostatu.

     

    Kā tīrīt prostatas stimulatoru?

     

    Vienkārši notīriet prostatas stimulatoru ar nedaudz silta ūdens un maigām ziepēm. Ja vēlaties īpaši rūpīgu tīrīšanu, iesakām izmantot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Kas vēl man jāņem vērā?

     

    Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Lubrikanti uz silikona bāzes var sabojāt prostatas stimulatora virsmu. Mūsu populārais Analforte aerosols atslābina anālo atveri un atvieglo ievietošanu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • USB kabeli uzlādējams prostatas stimulators ar vibrācijas un trieciena funkciju.
    • Prostatas stimulators ar tālvadības pulti
    • 7 pulsācijas režīmi: spēcīgi iedarbojas uz prostatu!
    • 3 vibrācijas stiprumi - no maigas līdz spēcīgai vibrācijai
    • Ar plašu pamatni: novērš pārāk dziļu iekļūšanu.
    • Materiāls: silikons un ABS
    • Izmēri: Kopējais garums 15,5 cm, diametrs 3,5 cm.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Tip top

    Au niveau de la matière il est pas mal et il se nettoie bien. Il y a deux modes différents (vibrations et mouvement de va et vient). Ce qui est pas mal c'est que tu peut choisir si tu veut les deux modes ou un seul des deux

      Novērtēšana 

      Super

      Dimensioni adatte a beginner ma la vibrazione è una bomba

        Novērtēšana 

        Strong vibrations

        Strong vibrations, one of the most powerful I have experienced.

          Novērtēšana 

          Geiles Teil

          Funktioniert gut - schnell geliefert. Danke

            Novērtēšana 

            Eigentlich sehr gut

            Eigentlich sehr gut. Alle Funktionen lassen sich entweder am Plug selber oder mit der Fernbedienung steuern. Das vibrieren ist auch sehr angenehm. Eigentlich alles perfekt allerdings könnte er nach meinem Geschmack etwas stärker zustoßen. Dafür ist ein Betrieb allerdings sehr leise. Man spürt es schon deutlich dass man was im Anus hat

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Prostatas stimulators ar šoka funkciju

              Prostatas stimulators ar šoka funkciju

              Mūsu prostatas stimulatora noslēpums: papildus klasiskajai vibrācijai tas stimulē ar papildu triecieniem, tas praktiski sit ar āmuru pret prostatu. Jūs piedzīvosiet prostatas orgasmu, it kā ejakulētu zirgs! Visas funkcijas var kontrolēt tieši uz prostatas stimulatora vai ar tālvadības pulti.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              30 citas preces tajā pašā kategorijā: