No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Vibratori

Informatīvais biļetens

RIMMER ULTIMO - rotējošs un vibrējošs anālais spraudnis

Ar tālvadības pulti vadāma, uzbudināta izklaide ar partneri vai bez tā. RIMMER ULTIMO ir sensacionāls anālais vibrators, kas palutina anālo atveri un vienlaikus stimulē prostatu.

Vairāk informācijas

1961/00

99,90 €


-30,00 €

69,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar tālvadības pulti vadāma, uzbudināta izklaide ar partneri vai bez tā. RIMMER ULTIMO ir sensacionāls anālais vibrators, kas ļauj izbaudīt anālo atveri un vienlaikus stimulē prostatu.

     

    Lielisks izmērs, spēcīga vibrācija UN rotācija - RIMMER ULTIMO piedāvā visu, ko vēlaties, lai piedzīvotu brīvroku orgasmu. Tajā pašā laikā anālais kakls tiek lutināts ar brīnišķīgu rimming seksu.

     

    RIMMER ULTIMO ir anālais vibrators, kas lieliski pielāgots vīriešu anatomijai. Tas ir viens no labākajiem anālajiem vibratoriem pasaulē ar rotējošām pērlītēm, kas intensīvi stimulē rozetes, kamēr vibrators stimulē prostatu līdz orgasmam.

     

    Ievietojiet gludo, bezšuvju kātu dziļi anālajā kanālā un izvēlieties sev piemērotus jaudīgus iestatījumus un pulsējošus vibrācijas modeļus. Pērlītes rotē zem vārpstas virsmas, nodrošinot neaizmirstamas sajūtas.

     

    Pievienotā tālvadības pults atvieglo anālo baudu un ļauj baudīt bez rokām. Īpaši aizraujošiem mirkļiem tālvadības pulti varat atstāt savam partnerim, lai tas kontrolētu stimulāciju - un ne tikai mājās ......

     

    MEO® anālais vibrators ir izgatavots no silikona, kas nav porains un nesatur ftalātus. Lūdzu, nelietojiet ar lubrikantiem uz silikona bāzes. Mēs iesakām izmantot mūsu lubrikantu uz ūdens bāzes AQUAMEO. Jūs varat viegli notīrīt vibratoru ar maigām ziepēm, siltu ūdeni un mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Izmēri: aptuveni 18 cm kopējais garums, 14 cm ievietojams, 3,5 cm diametrs.
    • Materiāls: silikons, ABS plastmasa
    • Uzlādē, izmantojot USB. Komplektā iekļauta CR2032 litija jonu baterija tālvadības pults darbināšanai
    • Nesatur ftalātus
    • Darbības rādiuss līdz 10 metriem (tālvadības pults)
    • 5 vibrācijas un rotācijas modeļi ar papildu pogu "TURBO BOOST"

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Fühlt sich echt geil an!

    Kann gar nicht mehr genug von dem Ding bekommen! Geiles Gefühl, perfekte Größe, tolles Material und einfach zu bedienen!!! Kann ich nur empfehlen!!!!!!!

      Novērtēšana 

      Rimming

      Questo è piacevole ed è diverso dagli altri rimming plug perché è dritto, quindi è solo un po' più carino per i principianti per cominciare, avrei preferito una taglia più grande. A proposito, le rotazioni sono superbe, lo consiglio assolutamente!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Get a rim job while your asshole is stuffed!

      Prostate stimulation, bulbed ecstasy, and analingus? You can have it all!!!! This butt plug won't just fill you up, it also features beads that revolve around the stem to mimic the sensation of oral sex! Experiment with many speeds and various patterns of spiraling stimulation. Meanwhile, the plug will fill you with powerful vibration, giving you several intensity options and many modes of pulsation to choose from. Convenient for masturbation, and exciting for partner play, an optional remote control puts the power in your hands.

      • 2 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      RIMMER ULTIMO - rotējošs un vibrējošs anālais spraudnis

      RIMMER ULTIMO - rotējošs un vibrējošs anālais spraudnis

      Ar tālvadības pulti vadāma, uzbudināta izklaide ar partneri vai bez tā. RIMMER ULTIMO ir sensacionāls anālais vibrators, kas palutina anālo atveri un vienlaikus stimulē prostatu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: