No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mystim - Elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

FLEXING FLAVIO prostatas stimulators ar E-Stim - Mystim Electrosex

Pateicoties Flexing Flavio prostatas stimulatoram ar E-Stim, jūs varat sasniegt savu maģisko baudas punktu. Prostatas stimulācija ar stimulācijas strāvu var izraisīt ekstrēmu orgasmu.

Vairāk informācijas

2051/00

89,90 €


-15,00 €

74,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Flexing Flavio ir labākajā formā, kad runa ir par prostatas elektrostimulāciju. Tas kļūst aizraujoši intensīvs, kad inovatīvais bipolārais prostatas stimulators ar elektropolāro elektropolāro stimulatoru liek lietā savus spēkus. Jo ergonomiskā forma, tostarp iespaidīgais uzgalis, ved tieši uz mērķi ar pilnu jaudu. Jo tikai tas, kurš pirmais nonāk, ir uzvarētājs. Lai aktivizētu polus, viss, kas jums nepieciešams, ir viena no mūsu stimulācijas strāvas ierīcēm.

    Pielietojums - Estim Prostate

    Vienkārši pievienojiet atbilstošos kabeļus (nav iekļauti komplektā) rotaļlietas savienojuma caurumos. Pirms ievietojat Flexing Flavio un (pēc izvēles) ieslēdzat stimulācijas strāvu ar vēlamo intensitāti, palutiniet to ar kaut ko patiešām labu: ūdens bāzes lubrikantu, piemēram, Aquameo, vai kontaktgēlu, piemēram, E-Shock. Jūs redzēsiet, ka tad viss plūdīs vēl labāk, masējot prostatu.

    Tīrīšana un kopšana

    Tā kā Flexing Flavio ir izgatavots no 100% medicīniskā platīna silikona, viss, kas jums nepieciešams tā tīrīšanai, ir ūdens un mūsu aerosols VERYCLEAN. Īpaši higiēniskais materiāls nodrošina arī elastīgu un mīkstu virsmu. Tā īpaši cieši pieguļ jūsu ādai - tas ir patīkamākais kontakts ar ķermeni.

     

    Izceltas īpašības:

     

    • Inovatīvs, bipolārs prostatas stimulators
    • Izgatavots no 100 % medicīniskā platīna silikona
    • Kompakta forma padara to aizraujoši intensīvu
    • Ļoti elastīgs, pateicoties Flex & Stay tehnoloģijai no Mystim
    • Īpaši elastīga un mīksta virsma

     

    Tehniskā informācija:

     

    • Prostatas stimulators
    • Garums 9 cm
    • Diametrs 1,3-3,0 cm
    • Svars 105 g
    • 2. polis (bipolārais)
    • Kabeļi nav iekļauti komplektā
    • Krāsa: seksīgi melna
    • Izgatavots no 100 % medicīniskā platīna silikona
    • Nepieciešama stimulācijas ierīce (tikai ar E-Stim)

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Eiaculazioni spontanee con grande godimento

    Stimolatore prostatico con due zone diverse per l'elettro stimolazione: sulla prostata e sul perineo.

    Uno stimolatore prostatico in silicone medicale 100% che collegato ad una Power Box elettro stimola la ghiandola maschile Prostata. Due zone diverse di elettro stimolazione: sulla prostata e sul perineo. Questa stimolazione così particolare dà come risultato erezioni spaventose le così dette "resuscita morti". Eiaculazioni spontanee con grande godimento nel coito e nella masturbazione.

      Novērtēšana 

      Fits Great!

      It fits great and hits all the right places!!! it stays in deep - allowing me to change positions - to pleasure my wife!!!

        Novērtēšana 

        Toll auch für Anfänger

        Da der Prostatastimulator aus sehr geschmeidigem Silikon besteht und eine sich verjüngende Spitze besitzt, lässt er sich angenehm leicht einführen und eignet sich daher hervorragend auch für Anfänger, die sich langsam an die anale Lust heranwagen möchten. Die glatte Oberfläche des Toys lässt sich zudem nach dem Genuss schnell und hygienisch wieder reinigen.

          Novērtēšana 

          Qualität meiner Orgasmen haben mich überzeugt

          Dieses Prostatastimulator mit E-Stim von MEO funktioniert gaz einwandfrei. Benutze es aber hauptsächlich zum Melken, was natürlich noch schneller den ersehnten Orgasmus herzaubert. Um es kurz und knackig zu sagen, geht das Teil ab wie ein Zäpfchen. Besonders hervorzuheben ist die Elektrstimulation, wo man nach Lust und Laune das ganze fernsteuern kann. Die Qualität und das Ergebnis meiner Orgasmen haben mich echt überzeugt, deswegen gibt es von mir eine klare Kaufweiterempfehlung für jeden Mann der auf so etwas steht.

          • 0 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          FLEXING FLAVIO prostatas stimulators ar E-Stim - Mystim Electrosex

          FLEXING FLAVIO prostatas stimulators ar E-Stim - Mystim Electrosex

          Pateicoties Flexing Flavio prostatas stimulatoram ar E-Stim, jūs varat sasniegt savu maģisko baudas punktu. Prostatas stimulācija ar stimulācijas strāvu var izraisīt ekstrēmu orgasmu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: