No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mystim - Elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Mystim Hop Hop Bob - Estim vibrators

Iedomājieties, ka jūs varētu piedzīvot visintensīvāko un dziļāko seksuālo apmierinājumu, kas liks jums peldēt uz deviņiem mākoņiem un vienlaikus stiprinās jūsu iegurņa dibena muskuļus. Ar uzlādējamo trušu vibratoru "Hop Hop Bob" ar E-Stim no Mystim šī pieredze kļūst par realitāti!

Vairāk informācijas

3341/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Iedomājieties, ka jūs varētu piedzīvot visintensīvāko un dziļāko seksuālo apmierinājumu, kas liks jums peldēt uz deviņiem mākoņiem un vienlaikus stiprinās jūsu iegurņa dibena muskuļus. Ar uzlādējamo trušu vibratoru "Hop Hop Bob" ar E-Stim no Mystim šī pieredze kļūst par realitāti!

     

    Izceltākās funkcijas:

     

    • Uzlādējams truša vibrators ar e-stimulatoru.
    • E-stimulators un vibrators: viss vienā seksa rotaļlieta - nav nepieciešama papildu stimulācijas ierīce.
    • Ideāla forma: intensīvi stimulē G zonu makstī un klitoru vienlaikus.
    • Elastīgs: sasniedz tieši īstās vietas.
    • 8 vibrācijas režīmi: Daudz dažādības.
    • Elektrostimulācija 5 režīmos: dziļa, patīkama pulsējoša tirpšana vagīnā.
    • Efektīvs iegurņa dibena treniņš: stiprina un tonizē intīmos muskuļus.
    • Vienkārša lietošana: visu var ērti kontrolēt tieši uz E-Stim vibratora, pieskaroties vienai pogai.
    • Zīdaini mīksts silikons: vieglai ievietošanai un maksimālam komfortam.
    • Ūdensnecaurlaidīgs: rotaļām/pamperiem vannā/baseinā vai dušā.

     

    Šī elegantā melnā seksa rotaļlieta ir perfekti izliekta, lai stimulētu gan G punktu, gan klitoru. Tās elastīgās iezīmes nodrošina, ka tā precīzi trāpīs uz jūsu erogēnajiem karstajiem punktiem. Ar 8 vibrācijas režīmiem un 5 e-stimulēšanas režīmiem "Hop Hop Bob" piedāvā dažādus jutekliskus piedzīvojumus. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku dziļām, patīkami pulsējošām tirpinošām sajūtām dziļi sevī vai mīlat dažādību, šī seksa rotaļlieta no Mystim piepildīs visas jūsu vēlmes!

     

    Bet tas vēl nav viss: "Hop Hop Bob" piedāvā arī efektīvu iegurņa dibena trenēšanu! Kamēr jūs dzenājaties pēc jutekliskajiem fantāzijas lidojumiem, "Hop Hop Bob" stiprina un tonizē jūsu iegurņa dibena muskuļus. Tas ne tikai nodrošina labāku kontroli, bet arī palielina orgasmu intensitāti!

     

    Tas ir ļoti viegli lietojams, visas funkcijas var ērti kontrolēt, pieskaroties vienai pogai tieši uz E-Stim vibratora. "Hop Hop Bob" ir izgatavots no zīdaini mīksta silikona, kas nodrošina vieglu ievietošanu un maksimālu palutināšanas komfortu. Un pats labākais? Tas ir ūdensizturīgs! Tāpēc to var taisnā ceļā iemest dušā vai vannā, lai gūtu saviļņojošu baudu.

     

    "Hop Hop Bob" tīrīšana ir tik vienkārša, cik vien iespējams. Mūsu VERYCLEAN aerosols nodrošina rūpīgu tīrīšanu un kopšanu. Tikai pārliecinieties, ka izmantojat tikai ūdens bāzes lubrikantus, lai nesabojātu zīdaino virsmu.

     

    Iedomājieties: 16 cm garš tehnoloģiju brīnums, kas ir gatavs aizvest jūs līdz visaizraujošākajām baudas dzīlēm. Jūsu Hop Hop Bob gaida jūs! Gatavojieties piedzīvojumiem, par kādiem nekad neesat domājis.

     

    Tīrīšana un kopšana:

     

    E-Stim Sextoy ir izgatavots no medicīniskā platīna silikona. Tas padara to ļoti higiēnisku un viegli tīrāmu ar mitru drāniņu un maigām ziepēm. Regulāri lietojiet arī ādai draudzīgu dezinfekcijas līdzekli, piemēram, VERYCLEAN (lūdzu, ievērojiet lietošanas instrukciju). Pirms vibratora lietošanas vai uzlādes ļaujiet tam pilnībā nožūt. Lūdzu, pārliecinieties, ka izmantojat vibratoru tikai ar lubrikantiem uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu ESHOCK gelu, kas ir īpaši izstrādāts elektrostimulācijai.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Mystim Vairāk informācijas par vibratoru "Hop Hop Bob" ar E-Stim
    • Vibrācija un elektrostimulācija tikai vienā ierīcē
    • Īpaši kluss, neskatoties uz diviem jaudīgiem motoriem
    • 8 vibrācijas programmas
    • 5 E-Stim programmas ar 10 intensitātēm
    • 1 asinsriti stimulējoša programma
    • Litija jonu akumulators
    • Izmēri: Garums (ar rokturi) 16 cm, garums (bez roktura) 11 cm, diametrs no 3,6 līdz 6,6 cm.
    • Ūdensizturīgs: seksam dušā vai vannā.
    • Piegādes komplektācija: 1 x uzlādējams trušu vibrators Hop Hop Bob ar E-Stim no Mystim. Komplektā ietilpst magnētiskais USB uzlādes kabelis.
    • Materiāls: 100 % medicīniskais platīna silikons
    • 12 mēnešu garantija
    • Lietošanas instrukcija vācu, angļu, franču, angļu, itāļu, spāņu, holandiešu, krievu un spāņu valodā.
    • E-stimulācija jeb elektrostimulācija pēdējos gados kļūst arvien populārāka. Nav brīnums: dzimumorgānu zonā ir daudz nervu - daudz vairāk nekā citās vietās. Ar pareizi noregulētu stimulācijas strāvas ierīci un piemērotu piederumu jūs varat stimulēt katru no šiem nerviem līdz ekstāzei. Šī stimulācija ir nekaitīga, ja to veic ar augstas kvalitātes MEO izstrādājumiem un ne bezjēdzīgi.

    • Programmas: Mystim E-Stim vibratoram ir 8 vibrācijas programmas, 5 elektrostimulācijas programmas un īpaša programma iegurņa dibena trenēšanai. Jūs varat kontrolēt, vai vēlaties sevi stimulēt ar nepārtrauktu vibrāciju vai drīzāk ar intensīviem intervāliem. Tālāk ir sniegts īss programmu pārskats. Taču, kā jau tas dzīvē bieži notiek, arī šeit ir spēkā tas pats: Pudiņa pierādījums ir ēšanas procesā! Iegurņa dibena muskuļiem ir daudz svarīgu uzdevumu: Tie notur orgānus tur, kur tiem ir vieta, stabilizē vēderu un muguru, novērš diskomfortu, piemēram, urīnpūšļa vājumu vai dzemdes prolapsus, un veicina labāku stāju. Turklāt ir arī citas priekšrocības, ko sniedz labi trenēts iegurņa dibens: labāka asins cirkulācija audos un, protams, spēja "savilkt" anālo atveri vai maksts, sasprindzinot labi trenēts iegurņa dibens padara jūs jutīgāku pret intīmiem pieskārieniem un, kā pierādīts, palielina spēju sasniegt orgasmu!!!!

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    A Journey of Sensual Rediscovery

    I must confess, "Hop Hop Bob" Rabbit Vibrator with E-Stim by Mystim has been a transformative experience. As a mature woman, I thought I knew every nuance of my body. Yet, this marvelously designed black toy, with its promise of deep and intense sexual gratification, has awakened sensations I never thought possible.

    Bob's genius lies in its dual stimulation: the perfect curve for reaching my G-spot and the flexible, oh-so-responsive clitoral stimulator. It's an expert at hitting those sweet spots in ways that send me soaring into a realm of pleasure I had yet to explore.

    Then there's the E-Stim, a delightful surprise that adds a depth of sensation I'd been missing. The pulsating tingles are simply divine, and with 8 vibration modes and 5 E-Stim modes, there is always a new sensual journey to embark on. And to top it off, "Hop Hop Bob" has been a wonderful asset in strengthening my pelvic floor muscles.

    Controlling Bob is a breeze, thanks to the simple buttons. The silky-smooth silicone feels like a luxurious treat every time, and it's waterproof - so no location is off-limits!

    In a word, "Hop Hop Bob" has redefined what pleasure means to me. To any woman of a certain age out there, I'd say this: let "Hop Hop Bob" guide you on a journey of sensual rediscovery. It's never too late to experience new heights of pleasure!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Mystim Hop Hop Bob - Estim vibrators

      Mystim Hop Hop Bob - Estim vibrators

      Iedomājieties, ka jūs varētu piedzīvot visintensīvāko un dziļāko seksuālo apmierinājumu, kas liks jums peldēt uz deviņiem mākoņiem un vienlaikus stiprinās jūsu iegurņa dibena muskuļus. Ar uzlādējamo trušu vibratoru "Hop Hop Bob" ar E-Stim no Mystim šī pieredze kļūst par realitāti!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: