No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Vibratori

Informatīvais biļetens

Rocks-Off - Petite Sensations Desire - anālais vibrators

Atklājiet aizraujošo anālās baudas pasauli ar jaudīgo anālo vibratoru "Desire" no Rocks Off! Šis kompaktais anālais vibrators ar tālvadības pulti jūs iepriecinās ar savu dizainu, veiktspēju un funkcionalitāti.

Vairāk informācijas

2937/00

79,90 €


-30,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet aizraujošo anālo baudu pasauli ar jaudīgo anālo vibratoru "Desire" no Rocks Off! Šis kompaktais anālais vibrators ar tālvadības pulti jūs iepriecinās ar savu dizainu, veiktspēju un funkcionalitāti.

     

    Anālais vibrators "Desire" no Rocks Off Petite Sensations sērijas ir skaistas formas un elegants, taču jaudīgs. Tā pārsteidzošā, spirāles formas virsma un maigais uzgalis ir aicinājums uz anālo baudu pasauli. Ikvienam, kurš vēlas iepazīt vai izmēģināt anālā seksa īpatnības, šis anālais vibrators no Rocks-Off ir ideāli piemērots.

     

    Pateicoties 10 pulsējošiem vibrācijas režīmiem, anālais vibrators piedāvā aizraujošu daudzveidību un intensīvu baudu. Ar ērto tālvadības pulti jūs varat regulēt vibrāciju atbilstoši savām vēlmēm - vai arī atstāt kontroli savam partnerim, lai gūtu jaunus, aizraujošus piedzīvojumus. Apaļā pamatne ar labu satvērienu nodrošina drošu lietošanu, lai anālais vibrators nejauši neizlīdētu ārā. Tā kā anālais vibrators ir ūdensnecaurlaidīgs, varat to baudīt arī vannā vai dušā.

     

    "Desire" anālais vibrators ir izgatavots no ādai draudzīga silikona, kas ir patīkami mīksts un lieliski pielāgojas anālās atveres anatomijai. Tas vienmērīgi un bez piepūles ieslīd jūsos un ātri sasilst līdz jūsu ķermeņa temperatūrai, sniedzot jums unikālas sajūtas.

     

    Lūdzu, ņemiet vērā, ka vislabākās pieredzes gūšanai jālieto lubrikants uz ūdens bāzes, lai aizsargātu anālā vibratora augstas kvalitātes materiālu. Pēc katras lietošanas mēs iesakām rūpīgi notīrīt anālo vibratoru ar ūdeni un mūsu VERYCLEAN aerosolu, lai jūs varētu ilgi baudīt savu jauno seksa rotaļlietu.

     

    Atklājiet pilnīgi jaunu baudas dimensiju ar anālo vibratoru "Desire" no Rocks Off. Izbaudiet aizraujošas vibrācijas, juteklisku dizainu un neierobežotu baudu. Pateicoties kompaktajiem izmēriem, tas ir parocīgs, labi piemērots iesācējiem un absolūti viegli lietojams. Anālais vibrators ir uzlādējams un ūdensnecaurlaidīgs, tāpēc varat to izbaudīt jebkurā laikā un jebkurā vietā.

     

    Vairāk informācijas:

     

    • Neliels, kompakts anālais vibrators
    • 10 jaudīgi vibrācijas režīmi
    • Ar tālvadības pulti
    • Formēts dizains
    • Ar viegli satveramu, drošu pamatni
    • Izmēri: 5,4 cm x 10,3 cm x 3,5 cm
    • Ļoti mīksts materiāls
    • Materiāls: silikons
    • Uzlādējams un ūdensizturīgs

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Fast Delivery, Fantastic Product – Rocks-Off Petite Sensations D

    I recently purchased the Rocks-Off Petite Sensations Desire Anal Vibrator, and I must say, I'm thoroughly impressed! The package arrived in just 3 days, all the way to South Africa, which is incredibly fast.

    The vibrator itself is a marvel. Its compact design is perfect for both beginners and those experienced in anal play. The power it packs is surprising for its size, providing a range of sensations that are both intense and deeply satisfying.

    What really sets this apart is the remote control feature. My partner absolutely loves it! It adds an extra layer of excitement to our play, allowing for spontaneous and unpredictable fun. We've enjoyed experimenting with the different settings and speeds, each bringing a new level of pleasure.

    Overall, the Rocks-Off Petite Sensations Desire is a fantastic addition to our collection. It's discreet, powerful, and the remote control makes it incredibly versatile. Highly recommend for anyone looking to explore the pleasures of anal stimulation with a high-quality, user-friendly vibrator.

      Novērtēšana 

      Great first anal toy

      Experimenting with anal play, this is a great first toy. The vibration is good without being overpowering.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Sehr gut für Anfänger

      Für mich als Anfänger ist die Größe perfekt. Verarbeitung, Vibration, Verpackung und Anleitung alles top.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Rocks-Off - Petite Sensations Desire - anālais vibrators

      Rocks-Off - Petite Sensations Desire - anālais vibrators

      Atklājiet aizraujošo anālās baudas pasauli ar jaudīgo anālo vibratoru "Desire" no Rocks Off! Šis kompaktais anālais vibrators ar tālvadības pulti jūs iepriecinās ar savu dizainu, veiktspēju un funkcionalitāti.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: