No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulācija

Paklausies vai būsi sodīts! Sarkanais Pain&Pleasure Stick dr. Sado ir vairāk nekā tikai BDSM aksesuārs. Tas ir kā portāls uz pasauli, kurā seksuālā bauda un bailes no sāpēm saplūst aizraujošā un intensīvā veidā.

Vairāk informācijas

3634/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Paklausies vai būsi sodīts! Sarkanais Pain&Pleasure Stick dr. Sado ir vairāk nekā tikai BDSM aksesuārs. Tas ir kā portāls uz pasauli, kurā seksuālā bauda un bailes no sāpēm saplūst aizraujošā un intensīvā veidā. Iespaidīgais Pain&Pleasure Stick piedāvā nepārspējamu fiziskās stimulācijas un psiholoģiskās spēles apvienojumu, padarot to par aizraujošu un neaizstājamu priekšmetu visiem BDSM cienītājiem.

    Dr. Sado brīnišķīgā Pain&Pleasure Stick: A must-have for BDSM fans!

    Unikālais Pain&Pleasure Stick ir BDSM seksa rotaļlieta, kas aizraujošā veidā apvieno robežas starp seksuālu baudu un bailēm. Tās īpašā spēja apvienot elektrostimulāciju ar seksuālu uzbudinājumu padara to par neaizstājamu piederumu intensīvu juteklisko pārdzīvojumu cienītājiem.

    Šī aizraujošā BDSM piederuma pamatā ir elektrostimulācija. Ar maigiem vai spēcīgiem elektriskiem impulsiem mūsu Pain&Pleasure Stick rada dažādas sajūtas, sākot ar vieglu tirpšanas sajūtu un beidzot ar spēcīgāku, dziļāku stimulāciju.

    Ar katru elektrisko dzirksteli saistītā gaidīšana, satraukums un nenoteiktība pastiprina vispārējo juteklisko pieredzi. Gaidīšana, nezinot, kad tieši un cik intensīvs būs nākamais pieskāriens ar.. Pain&Pleasure Stick gaidīšana, nezinot precīzi, kad un cik intensīvs būs nākamais pieskāriens, rada atmosfēru, kas izraisa gan trauksmi, gan seksuālu uzbudinājumu.

    Geniālais Pain&Pleasure Stick var izmantot uz dažādām ķermeņa daļām, padarot to par elastīgu BDSM aksesuāru. Izstrādājums ir ideāli piemērots erogēno zonu stimulēšanai vai arī to var izmantot, lai radītu nedaudz sāpīgu pieredzi, kas fiziskajām sajūtām piešķir vēl vienu dimensiju.

    The scary Pain&Pleasure Stick ir svarīga loma arī dominēšanas un pakļaušanas kontekstā. To var izmantot kā soda līdzekli vai seksuālās uzbudināšanas pastiprināšanai, padarot to par dinamisku elementu dažādos BDSM scenārijos:

    • Pakļauties vai tikt sodītam: ar Pain&Pleasure Stick sniedz jaunu baudas un sodīšanas dimensiju. Šis aizraujošais BDSM aksesuārs apvieno tirpinošu elektrostimulāciju un bailes no neparedzamā.
    • Aizraujoša stimulācija: ērtais Pain&Pleasure Stick rada skaļu, bet nekaitīgu krakšķēšanas skaņu, kas liks ikvienam trīcēt. Maigie elektrošoki ir ideāli piemēroti intīmāko zonu stimulēšanai.
    • Ērta un vienkārša lietošana: Fantastiskais un ērti lietojamais un ērtais rokturis Pain&Pleasure Stick ir aprīkots ar mīkstu, gumijotu rokturi ērtai lietošanai. Pateicoties USB uzlādējamam akumulatoram, ierīce ir ne tikai videi draudzīga, bet arī ērta un viegli lietojama.


    Neatkarīgi no tā, vai esat tikai sācis iepazīties ar BDSM pasauli vai esat pieredzējis lietotājs - mūsu Pain&Pleasure Stick ir lielisks piederums visos aspektos. Mūsu Pain&Pleasure Stick piedāvā perfektu kontroles, dominances un jutekliskas elektrostimulācijas kombināciju.

    Sīkāka informācija:

    • Pain&Pleasure Stick
    • Kopējais garums: 34 cm - ideāli piemērots precīzai un mērķtiecīgai stimulācijai.
    • Materiāls: augstas kvalitātes ABS plastmasa un metāls bez niķeļa, garantēti ādai draudzīgs un drošs.
    • Uzlādējams: Videi draudzīga uzlādēšana, izmantojot USB.
    • Lietošana: vienkārša un nekomplicēta darbība ar spiedpogu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    2 words: Fucking amazing.

    2 words: Fucking amazing.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Sehr geil

    Sehr geil wenn man drauf steht wie ich

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulācija

    Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulācija

    Paklausies vai būsi sodīts! Sarkanais Pain&Pleasure Stick dr. Sado ir vairāk nekā tikai BDSM aksesuārs. Tas ir kā portāls uz pasauli, kurā seksuālā bauda un bailes no sāpēm saplūst aizraujošā un intensīvā veidā.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    19 citas preces tajā pašā kategorijā: