No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Krūštura skavas

Informatīvais biļetens

Krūštura skavas 

Sēklinieku skavas - vienas no erogēnākajām zonām stimulācija

No maigiem līdz cietiem, krūtsgala skavas BDSM laikā sniedz vēl lielāku baudu un saldas sāpes. Iegādājieties krūtsgala skavas un BDSM skavas MEO ✓ Ātri ✓ Diskrēti ✓ Lēti.

12
par lapu
Rādīt 25 - 36 no 50 vienībām
Rādīt 25 - 36 no 50 vienībām

Sēklinieku skavas - vienas no erogēnākajām zonām stimulācija

 

Sprauslas ir viena no erogēnākajām ķermeņa zonām gan vīriešiem, gan sievietēm. Sprauslu skavas var vēl vairāk stimulēt sprauslas ne tikai seksa laikā, bet arī ikdienā. Sprauslu skavām un sprauslu skavām ir ne tikai ārkārtīgi uzbudinošs efekts, bet tās ir populāras arī kā seksīgs aksesuārs, ko nēsāt uz sprauslām zem apģērba.

 

Mūsu BDSM veikalā krūšu skavas, krūšusūcēji un sprauslu skavas ir pieejamas neskaitāmās variācijās un no neskaitāmiem materiāliem, piemēram, metāla vai gumijas, ko varat individuāli pielāgot atkarībā no sāpju sajūtas un vēlmēm. Neatkarīgi no tā, vai tas ir domāts jums vai jūsu partnerim - krūšu galu skavas seksa laikā sniedz papildu erotikas devu!

Sprauslu skavas ir BDSM seksa rotaļlietu veids, ko izmanto, lai stimulētu vai sprauslas. Tās parasti sastāv no divām mazām knaiblēm, kas piestiprinātas pie sprauslām un ko var saspiest ar atsperes vai skrūves mehānisma palīdzību. Sprauslu skavas var būt izgatavotas no dažādiem materiāliem, piemēram, metāla, plastmasas vai ādas. Tos var regulēt ar dažādu intensitāti, un dažiem modeļiem ir pat vibrācijas vai elektriskie impulsi papildu stimulācijai.

Sprauslu skavas var lietot gan vīrieši, gan sievietes, un tās var izmantot gan sāpēm, gan baudai. Dažiem cilvēkiem patīk sāpju sajūta, ko rada krūtsgala skavas, savukārt citi novērtē paaugstinātas jutības sajūtu un pastiprinātu seksuālo uzbudinājumu. Ir svarīgi, lai persona, kas izmanto krūšu skavas, ievērotu tās personas robežas un vēlmes, kura saņem krūšu skavas, un lai tā būtu droša un kompetenta lietot šo instrumentu.