No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal Spreader Speculum

Informatīvais biļetens

BDSM Speculum uz Kusko

Spekulanta iegāde ir uzticības jautājums! Ar profesionālo spekulantu Cusco, kas izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, BDSM sesijas laikā varat detalizēti izpētīt savu partneri un gūt īpaši dziļu, bezkaunīgu ieskatu.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Spekulanta iegāde ir uzticības jautājums! Ar profesionālo Cusco spekulantu, kas ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, BDSM sesijas laikā varat rūpīgi izpētīt savu partneri un gūt īpaši dziļu, bezkaunīgu ieskatu.

     

    Kā lietot Cusco speculumu?

     

    Divi spekuluma asmeņi plaši izstiepj anālo atveri viņam vai vagīnu viņai, tādējādi ļauj precīzi "diagnosticēt" un noteikt turpmākos "terapijas pasākumus" vai sodus BDSM kontekstā. Spekulantu var sasildīt un samitrināt ar lubrikantu, piemēram, FUCKSLUT by MEO®, lai padarītu izmeklējumu patīkamāku, vai arī to var uz īsu brīdi ievietot ledusskapī un ievietot bez jebkāda lubrikanta, kas tiek uztverts kā daudz neērtāks - atkarībā no tā, cik paklausīgi uzvedīsies jūsu Sub.

     

    Ar ko atšķiras BDSM spekulants saskaņā ar Cusco?

     

    Mūsu Cusco spekulants ir visizplatītākais spekulants BDSM jomā. Cusco speculums izceļas ar to, ka apakšējo lāpstiņu var pilnībā pārvietot, kas ļauj spēcīgāk izstiept anālo atveri vai maksts un var ievērojami palielināt stiepšanās sajūtu.

     

    Vai Cusco speculum var kombinēt ar citiem BDSM izstrādājumiem?

     

    Ļoti nesadarbīgu pacientu gadījumā ieteicams izmantot Dr. Sado ādas slimnīcas ierobežotājus, lai nodrošinātu, ka nepieciešamo izmeklēšanu var veikt bez problēmām. Noderīgs papildinājums var būt arī knupis un acu apsējs. Jūsu iztēlei nav nekādu ierobežojumu, kombinējot Cusco speculumu ar citiem SM priekšmetiem no mūsu piedāvājuma!

     

    Svarīgi izvēles kritēriji! Kādos izmēros ir pieejams Cusco speculum?

     

    Cusco speculum ir vienlīdz piemērots gan iesācējiem, gan profesionāļiem. Lai spekulantu varētu individuāli pielāgot izmēram un vajadzībām, mēs piedāvājam Cusco spekulantu trīs dažādos izmēros.

     

    Šie spekulāri ir pieejami dažādos izmēros ar Cusco pīles knābja garumu no 20 mm līdz 36 mm. Maksimālais atvērums ir no 65 mm līdz 100 mm. Vizuālā izmeklēšana vai pat uztriepes un vispārējā izmeklēšana ir droša un visaptveroša ar šo MEO® instrumentu. Cusco spekulants izceļas ar pulētu un sārtu virsmas pārklājumu, kas atvieglo spekulanta sterilitātes saglabāšanu drošai lietošanai.

     

    Vai MEO ® Cusco spekulants ir drošs lietošanai?

     

    Ar MEO ® Cusco speculātu jūs esat "drošā pusē", jo šie metāla instrumentu speculāti ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla un tiem ir gluda, pārklāta virsma. Mūsu Cusco spekulu noapaļotās malas ļauj Top tos ievietot maigi, tādējādi palielinot komfortu, ārstējot zemādas. MEO® Cusco specula kā izmeklēšanas ierīce nodrošina vislabākos apstākļus jūsu pasīvā partnera iekšējai izmeklēšanai.

     

    Ko patiesībā nozīmē speculis?

     

    Speculum cēlies no latīņu valodas un vienkārši nozīmē "spogulis", un, kā zināms, ārsti daudzus savus instrumentus dēvē par spoguļiem. Spekulumam var būt dažādas formas, bet parasti to izmanto, lai atvērtu anālo atveri vai maksts un pārbaudītu jūsu pasīvā partnera intīmās iekšējās daļas.

     

    Izmēri:

     

    • Mazs: asmeņa platums aptuveni 20 mm, ievietojamais garums aptuveni 60 mm, maksimālais atvērums: aptuveni 65 mm
    • Vidējs: asmeņa platums aptuveni 35 mm, ievietojamais garums aptuveni 85 mm, maksimālais atvērums aptuveni 85 mm
    • Liels: asmeņa platums aptuveni 35 mm, ievietojamais garums aptuveni 105 mm, maksimālais atvērums: aptuveni 100 mm

     

    Papildu informācija:

     

    • Rozā speculums trīs izmēros.
    • Ideāli piemērots piespiedu feminizācijai.
    • Tā saukto pīles spekulātu izmanto BDSM seansos.
    • Edvards Gabriels Kusko (Edward Gabriel Cusco) jau 1850. gadā izstrādāja "pīles plakstiņu", noapaļojot abu lāpstiņu galus.
    • Cusco spekulām ir viegli lietojama skrūves funkcija, kas abas lāpstiņas atdalina viena no otras un nostiprina tās savā vietā.
    • Tas ir pieejams trīs izmēros un ir izgatavots no nerūsējošā tērauda ar rozā pārklājumu. Pēc lietošanas to var higiēniski notīrīt ar mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli VERYCLEAN.
    • Roku dezinfekcijai pirms pārbaudes mēs iesakām izmantot mūsu aerosolu INSTACLEAN.
    • Anālajai vai vaginālajai izmeklēšanai mēs iesakām mūsu melnos lateksa cimdus.
    • Kopā ar Cusco speculumu var izmantot jebkuru no mūsu lubrikantiem.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Professionelle Qualität

    Mir als Sissy Boy gefällt es sehr gut von der Farbe her und die Qualität ist fantastisch professionell

      Novērtēšana 

      Buono

      Marito dice che è fenomenale ,è semplice d usare ed entra bene.

        Novērtēšana 

        Semplice ma funzionale

        Molto utile per qualche giochetto sotto le coperte

          Novērtēšana 

          Fantastic speculum

          This speculum is awesome, it gets very big and allows for maximum gape. It can sometimes feel like it's cutting you but if you take it easy it feels nice.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            BDSM Speculum uz Kusko

            BDSM Speculum uz Kusko

            Spekulanta iegāde ir uzticības jautājums! Ar profesionālo spekulantu Cusco, kas izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, BDSM sesijas laikā varat detalizēti izpētīt savu partneri un gūt īpaši dziļu, bezkaunīgu ieskatu.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            21 citas preces tajā pašā kategorijā: