No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ball stretcher

Informatīvais biļetens

Magnētiskais ball stretcher izgatavots no nerūsējošā tērauda

No nerūsējošā tērauda izgatavotaisball stretcher ir aprīkots ar magnētisku stiprinājumu, lai jūs varētu ātri piestiprināt un noņemt ball stretcher ap sēkliniekiem. Tas ir magnētisks sēklinieku atsvars, magnētisks sēklinieku gredzens un no nerūsējošā tērauda izgatavots sēklinieku izstiepējs, kas ir MEO BDSM veikala bestsellers.

Vairāk informācijas

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    No nerūsējošā tērauda izgatavotais ball stretcher ir aprīkots ar magnētisku stiprinājumu, lai jūs varētu ātri piestiprināt un noņemt ball stretcher ap sēkliniekiem. Tas ir magnētisks sēklinieku atsvars, magnētisks sēklinieku gredzens un sēklinieku stiepējs, kas izgatavots no nerūsējošā tērauda un ir MEO BDSM veikala bestsellers.

     

    Parasti abas lodīšu stieņa daļas kopā tur ar sešstūra skrūvēm. Lai veiktu laikietilpīgu uzlikšanu un noņemšanu, ir nepieciešama arī atbilstoša atslēga. Ne tā tas ir ar mūsu ball stretcher ar magnētisko aizdari.

     

    Pateicoties augstas kvalitātes izgatavošanai bez nepatīkamiem aizdariņiem vai malām, ball stretcher piedāvā maksimālu komfortu valkāšanas laikā. Tāpat ball stretcher pārsteidz ar savu lielo svaru un sniedz jums ārkārtīgi intensīvu baudījumu ar lielu saķeri.

     

    Spēcīgie magnēti nodrošina stingru un drošu satvērienu, tāpēc jūs varat nēsāt ball stretcher arī seksa laikā, ceļā vai naktī gultā. Pēc lietošanas jūs varat notīrīt ball stretcher ar mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Lai jūs varētu atrast piemērotu diametru katram sēklinieka vai dzimumlocekļa izmēram un katram treniņa mērķim, mūsu magnētiskais ball stretcher ir pieejams trīs dažādos izmēros un svara kategorijās:

     

     

    • S izmērs = 30 mm x 35 mm, svars 375 grami
    • M izmērs = 45 mm / 35 mm, svars 700 grami
    • L izmērs: 60 mm x 35 mm, svars 925 grami

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Magnētiskais ball stretcher
    • Sēklinieku svars, sēklinieku gredzens, kā arī sēklinieku izstiepējs ar magnētisko stiprinājumu.
    • Melns pārklājums īpašam izskatam.
    • Materiāls: Ball stretcher Nerūsējošais tērauds
    • parachute Forma
    • augsts komforts
    • gluda, pulēta virsma
    • Magnētiskais aizdare ērtai uzvilkšanai un novilkšanai
    • viegli tīrāms
    • Krāsa: melna matēta

     

    Magnētiskais ball stretcher - Īpašas piezīmes:

     

    Tīrīšana:

     

    Tīrīšanai izmantojiet tikai spirtu vai izopropanolu. Katram magnētiskajam sēklinieka svaram ir pievienoti piemēroti spirta spilventiņi. Magnēti nedrīkst nonākt saskarē ar ūdeni vai tīrīšanas līdzekļiem.

     

    Drošības norādījumi:

     

    Šī prece nav rotaļlieta. Uzglabājiet to bērniem nepieejamā vietā. Uzglabāšanai mēs iesakām izmantot mūsu slēdzamo Joyybox.

     

    Spēcīgi magnēti var traucēt aktīvu elektronisko implantu, piemēram, elektrokardiostimulatoru vai implantētu defibrilatoru, vai magnētiski aktivizētu implantu darbību un apdraudēt pacientus. Ievērojiet vismaz 20 cm attālumu starp implantu un magnētu.

     

    Starp magnētu un melno priekšmetu vai starp diviem magnētiem pastāv spēcīgi pievilkšanas spēki. Tāpēc, lietojot mūsu magnētisko ball stretcher. Neuzmanīgas apiešanās gadījumā starp diviem magnētiem var saspiest pirkstus vai ādu. Tas var izraisīt sasitumus un hematomas skartajās vietās.

     

    Sargājiet magnētus no visām ierīcēm un priekšmetiem, kurus var sabojāt spēcīgs magnētiskais lauks, piemēram, kredītkartēm, datu nesējiem, pulksteņiem u. c......

     

     

     

     

    Lietošana:

     

    ball stretcher no Oh So Easy sērijas tiek nēsāts virs sēkliniekiem ap sēklinieku sēkliniekiem. Ball stretcher galvenokārt tiek izmantots, lai izstieptu sēkliniekus. Tomēr Oh So Easy bumbiņu stieņa nēsāšana sniedz arī lielu baudu seksa, masturbācijas laikā vai nēsājot to neuzkrītoši zem biksēm. Nerūsējošā tērauda ball stretcher rada lielāku vai mazāku vilkmi uz sēkliniekiem atkarībā no izvēlētā izmēra un skaita. Nēsājot ilgstoši, ball stretcher izstiepj sēkliniekus. Tā nēsāšanas un vilkmes, ko tas rada sēkliniekiem, rezultātā orgasms var būt ekstrēmāks. Oh So Easy ball stretcher ir ļoti populārs arī kā intīma rotaslieta. Skrotuma izstiepšanai un sēklinieku palielināšanai svarīga nozīme ir bumbiņas stiepēja svaram, tā nēsāšanas ilgumam un izmantoto ball stretcher numuru skaitam.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Great weight, snug fit

    I received my size “small” earlier this week but, being relatively new to stretching, had warm up to getting the device on (a quick jerk and warm shower helped). The magnets are pretty strong, so the risk of pinching is real, but once you’re able to get it on, the weight feels great and the device is comfortable. Personally, I’ve worn it now twice, in 2 or 3 hour increments, and look forward to more. One note: it’s not water-safe (alcohol clean only), and the only criticism I have is that the edges on the inside (when the magnet joins) could be eased a bit more to reduce the risk of pinch.

    That said, I love it and plan to work up to the next size in due time. Cheers!

      Novērtēšana 

      Immer wieder!

      Am Anfang kann der Oh So Easy Magnetischer Ballstretcher etwas schmerzen, nach einer Weile kommt einem das neue Sextoy aber wie ein Teil des Körpers vor - und dann wird's angenehm. Der Grund: Das edle, schwarze Toy entfernt die Hoden vom warmen Körper und kühlt sie ab. Das hat gleich mehrere Vorteile: Meine Eier waren plötzlich höchst sensibel - als mein Partner sie mir leckte, habe ich alle Schmerzen sofort vergessen. Nach dem Orgasmus haben sich meine Eier allerdings angefühlt, als ob sie einen Muskelkater haben. Trotzdem würde ich den Ballstretcher bei besonderen Männern wieder anlegen - sobald der "Muskelkater" abgeklungen ist. Solange bleibt er in seiner schicken schwarzen Samttasche, die beim Kauf dabei ist.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Ziehen richtig schön nach unten

      Ich hab schon länger überlegt mir ein Hodengewicht zu kaufen und hab nach längerer Suche diesen magnetischen Ball Stretcher als meinen Favoriten gefunden. Er hat eine sehr gute Größe und ein richtig angenehmes Gewicht...ziehen richtig schön nach unten, sind aber für den alltäglichen Gebrauch (bei der Arbeit) nach meiner Meinung nicht so geeignet, da es in der Jeans doch etwas eng werden kann. Denn ich will auch auf das tägliche tragen 24/7 nicht verzichten und trage deshalb den 30 mm Ball Stretcher (bei der Arbeit) so gut wie immer... und den 60 mm zuhause.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Great stretch

      Nice weight. Comfortable to wear. Watch out for the pinch when fitting.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Magnētiskais ball stretcher izgatavots no nerūsējošā tērauda

        Magnētiskais ball stretcher izgatavots no nerūsējošā tērauda

        No nerūsējošā tērauda izgatavotaisball stretcher ir aprīkots ar magnētisku stiprinājumu, lai jūs varētu ātri piestiprināt un noņemt ball stretcher ap sēkliniekiem. Tas ir magnētisks sēklinieku atsvars, magnētisks sēklinieku gredzens un no nerūsējošā tērauda izgatavots sēklinieku izstiepējs, kas ir MEO BDSM veikala bestsellers.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: